Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1578 з 2307 ПершаПерша ... 578107814781528156815691570157115721573157415751576157715781579158015811582158315841585158615871588162816782078 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 31 541 по 31 560.

Тема: Перекличка

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Якщо чесно мені пох хто на якій мові розмовляє... я лише хочу щоб не принижували українців які бажають жити по закону... хоча брешу... не лише українців...
    Тогда вообще не ясно чего ты придолбался сейчас к strv

Дописів
    7 268

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    Я наверное подустала уже, не очень хорошо поняла, что вы хотели сказать.
    Здесь никто не переходит с одного на другой на работе или дома.
    Они могут разве что перейти на стандартный немецкий, если видят, что человек их не понимает.
    Я теперь уже тоже ничего не поняла))
    Австрийцы на работе, дома, в школе, в гос.учреждениях говорят на каком? На немецком?

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Я вроде как-то рассказывал когда какое-то время назад был на митинге. Там были чуваки из двух разных штатов. В какой-то момент я понял , что они тупо не понимаю друг друга. Ну они типа слова понимали, а смысл нет ))) Вот тогда я офигел ))
    Прям как на огороде .

Дописів
    9 222

Типово

Різниця в тому, що він просто не може вести переговори українською. Якби міг би то вів... а не оце все....
    ЗІ я хочу пробачити громадянина наприклад Німеччина який на рівні Соробана не може вести переговори німецькою.... й звинувачує німців в утисканні його прав...
    Допустим не может, дальше что?
    Он же признал, что из-за этого не заключил контракт и это полностью его проблемы.
    С другой стороны потенциальная партнерша тоже его не заключила. Можно ли ее требование считать законным и справедливым-да. Умным , если из-за этого сорвется контракт-нет.
    Сотрудничество -это обоюдные компромиссы. Если человек , показывает, что он не гибкий, то сотрудничать с ним желание пропадает -Соробан это написал.

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 654

Типово

Ой, добре хлопці та дiвчата. Пiду грiлити (чи грилити?) м’ясо
    Без подписи

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

А хто тобі сказав, що я до неї придовбався. Вона сама сказала що вільно володіє українською. Я її за язик на тягнув... але тепер хочу побачити докази, того що вона сказала...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Правильно будет - делать брискет!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

А хто тобі сказав, що я до неї придовбався. Вона сама сказала що вільно володіє українською. Я її за язик на тягнув... але тепер хочу побачити докази, того що вона сказала...
    И с чего-то решил она что-то тебе должна доказывать? ))))))) Ото ржака ))))

Дописів
    36 945

Типово

Цитата Допис від bia Переглянути допис
    Я теперь уже тоже ничего не поняла))
    Австрийцы на работе, дома, в школе, в гос.учреждениях говорят на каком? На немецком?
    Те, кто говорит на диалекте, говорит на нем везде. Есть люди, которые говорят на немецком с характерным акцентом, правда, но их меньшинство.
    В школах и университетах обычно требование для учителей излагать материал на немецком.
    А так, в основном, диалект везде.
    Да что говорить, у меня ребёнок 4 года говорит на диалекте потому, что в садике все воспитатели и дети на нем говорят. Немецкий он будет учить потом - в школе.

Дописів
    7 268

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Смажити на грилі

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від freedomLife Переглянути допис
    Допустим не может, дальше что?
    Он же признал, что из-за этого не заключил контракт и это полностью его проблемы.
    С другой стороны потенциальная партнерша тоже его не заключила. Можно ли ее требование считать законным и справедливым-да. Умным , если из-за этого сорвется контракт-нет.
    Сотрудничество -это обоюдные компромиссы. Если человек , показывает, что он не гибкий, то сотрудничать с ним желание пропадает -Соробан это написал.
    Та просто визнаєш це, а не звинувачуєш всіх і вся, хто просто бажає вести переговори відповідно до законів України. Якщо коротко то наймаєш менеджера який вільно володіє українською. Ну або перекладача, якщо менеджерам не довіряєш... На фіга оце все на форумі й в чаті однокласників, я не особисто не розумію... логічне й законне бажання потрібно не висміювати, а спробувати виконати... до речі розірвати всі контакти з контрагентом лише тому, що він бажає розмовляти на мові країни громадянином якої ти теж є, я не вважаю розумним.... але де я й де школа Соробан...

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Помню вел переговоры с венгеркой. Пыталась говорить по русски. Но понял что ей тяжело - перешли на английский. Язык это чтоб понимать друг друга а не что- то доказывать путину

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

И с чего-то решил она что-то тебе должна доказывать? ))))))) Ото ржака ))))
    Чому мені? От ти кажеш я вмію керувати авто. Я тобі кажу ну так сідай за кермо... а ти мені, не примушуй мене. Який висновок я зроблю?....
    ЗІ ну от серйозно спілкуєшся тут на рівних, але рано чи пізно якесь дєтство тут та вилазить....

Дописів
    9 222

Типово

Та просто визнаєш це, а не звинувачуєш всіх і вся, хто просто бажає вести переговори відповідно до законів України. Якщо коротко то наймаєш менеджера який вільно володіє українською. Ну або перекладача, якщо менеджерам не довіряєш... На фіга оце все на форумі й в чаті однокласників, я не особисто не розумію... логічне й законне бажання потрібно не висміювати, а спробувати виконати... до речі розірвати всі контакти з контрагентом лише тому, що він бажає розмовляти на мові країни громадянином якої ти теж є, я не вважаю розумним.... але де я й де школа Соробан...
    Ну он и не отрицает, что Украина ему не але и он хочет из нее свинтить, так что ничего удивительного : мозг всегда ищет дополнительные подтверждения правильности принятого ранее решения.

Типово

переговоры с ней вести хочет.
    Больше ж не с кем
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

Чому мені? От ти кажеш я вмію керувати авто. Я тобі кажу ну так сідай за кермо... а ти мені, не примушуй мене. Який висновок я зроблю?....
    ЗІ ну от серйозно спілкуєшся тут на рівних, але рано чи пізно якесь дєтство тут та вилазить....
    Немного не так.
    Ты говоришь "Давай иди проедь 100км и видео мне пришли". В этом же проблема, и детство с твоей стороны

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від freedomLife Переглянути допис
    Ну он и не отрицает, что Украина ему не але и он хочет из нее свинтить, так что ничего удивительного : мозг всегда ищет дополнительные подтверждения правильности принятого ранее решения.
    Та я ж не проти його бажання. Я просто не розумію в чому винні українці, які бажають жити по закону....

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 531

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    переговоры с ней вести хочет.
    Больше ж не с кем
    Мне кажется єто желание не сильно обоюдное )))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Немного не так.
    Ты говоришь "Давай иди проедь 100км и видео мне пришли". В этом же проблема, и детство с твоей стороны
    Скажем так, ти мене не зрозумів....
    ЗІ а в чому проблема проїхати 100 км? Я зараз в день більше проїзжаю... хочешь відео? Без проблем...

Дописів
    9 222

Типово

Та я ж не проти його бажання. Я просто не розумію в чому винні українці, які бажають жити по закону....
    Ну я уже ранее писал почему . Здесь речь не законе ,а о психологических реакциях на конкретное поведение. Человек - существо сложное, по алгоритму не работает...

Сторінка 1578 з 2307 ПершаПерша ... 578107814781528156815691570157115721573157415751576157715781579158015811582158315841585158615871588162816782078 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті