| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну т.е. что в Австрии говорить дома на одном языке на работе на другом это ок, а в Украине "цирк на дроти"?
Многие топовые компании в Днепре перешли на укр.язык, и это похвально. Глупо знать язык и не пользоваться им. Почему легко перейти на английский (немецкий, французский польский etc) похвально, а на украинский зазорно?
Ну Соробан доказав, що таки не всєм...Та як вона могла просити його вести переговори державною. Він так обурився що припер відразу це на форум...
Чому ти за нього вписалась я не знаю, але якесь припущення маю... й чесно його тут написав... тобі пох... та я не проти, але для іншого припущення в мене просто не має матеріалів...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
На юге США (конкретно в Майами) пару раз сталкивался с ситуацией когда не понимали английский.
Не мой ломаный английский, а вообще любой английский, совсем никак.
Оба случая произошли в сфере услуг.
Без подписи
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks