| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну я не в курсе как это грамотно готовиться к выборам. Есть какая то формула или протокол? И оценить кого то не могу, я не специалист по подготовке к выборам
Поэтому "грамотно"- мне непонятное.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Да ладно. Впихнется в списки какой то попозициооной силы и вуаля - Леша дипутут.)
К слову о попозиционных силах - там другой Леша ( Гончаренко) усиленно своего отца и учителя ( пидраликсеича) подсиживает.
Его стиль вышибания слезы на ПАСЕ прям ...неперевершеный.)
В общем , считаю,более подходящей кандидатурой на обсуждение.) Этот хоть шото делает.)
Воно СМЕРДІЛО. Навіть протигаз не рятував.
В твоїй збоченій реальності злочин - це лише МАТЕРІАЛЬНА підтримка? А словами - то нічого?
Цікаво, на цьому форумі залишився хоч один дописувач, якого ти ще НЕ НАЗВАЛА "тупим убогім аднаклєтачним"(с)??вы тупое и убогое одноклеточноеКожен, хто сміє бути хоча б трохи РОЗІМНІШИМ, ОСВІЧЕНІШИМ та/або ПОРЯДНІШИМ за тебе, рашистку смердючу, одразу стає для тебе "тупим та убогім"(с).
А може, це ТИ така, а не ми? Бо, як відомо:
Убожество рашистське, я його З НАРОДЖЕННЯ знаю! В мене всі бабусі були україномовними.она хоть осилила украинский язык
Чия б корова мичала!вы судя по всему и на это неспособны![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Браво! Таке лайно, як вона, тільки її зброєю і треба бити.
КОЖНА відповідь - образи у бік опонента.
І після цього ти смієш ще мене в чомусь звинувачувати?
А ти, як я розумію, з-під Бахмута пишеш? І чоловік поруч? Чи ви не патріоти?
Шкода, що в тобі нею і не пахне.все зависит от личности
Шо??? Порошенко НЕ ВМІЄ говорити, а Зеленський ВМІЄ???Це такий жарт чи Ви зранку вже випили?
Порох майже завжди говорив БЕЗ ПАПІРЦЯ, на конференціях відповідав змістовно, розгорнуто, ЗРОЗУМІЛО. Зеленський ЗАВЖДИ говорить ПО НАПИСАНОМУ, а варто відібрати в нього папірець, як два слова зв'язати не може, несе таку х...ню, що вуха в'януть.
Залишилося лише зрозуміти, яким боком Порох до ПАРЄ, де Гончаренко його начебто "падсіживаєт".
![]()
От було і є купа новин, що США виділило Україні допомоги на військові потреби таку то суму. Окрема новина час від часу США передало військову допомогу у вигляді такої то техніки (список) на таку-то сумму. Це є різні види? Якщо так, то в якому вигляді надходить перший варіант?
На військові потреби і військова допомога - це ті ж яйця,тільки вид з іншого боку. Ну наприклад. Виділили 10 доларів. За них ,умовно Естонія,купила собі новий літак,а нам віддала той,що в них вже відпрацював і йде на списання. Таким чином Україна отримала 10 доларів військової допомоги.
Так так и есть.
Я хоть и написала условно страну навмання.Но вот сейчас подумала,что не случайно,а чисто подсознательно. Вспомнила,что где-то пол года назад попадалось частенько новость,что в ЕС обеспокоены,что именно у этой страны,самая большая разница в суммах стоимости реальной помощи и полученной компенсации.
Возможно на сегодня что-то в этом плане изменилось,но вряд ли.
Ну и реально ж выделили 10долларов.)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks