Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 902 з 1270 ПершаПерша ... 4028028528928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119129521002 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 18 021 по 18 040.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    56 341

Типово

А коли тут три дні поспіль жопу рвала " як же дитинку до татуся в Польщу відправити,бо татусь працює і не може в Українське посольство збігати,щоб документи оформити" то був до чого. А як за Україну повоювати,так " і до чого тут міфічний аліментшік".)))
    От же падло брехливе.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    А коли тут три дні поспіль жопу рвала " як же дитинку до татуся в Польщу відправити
    Що я саме ДО ТАТУСЯ, а не просто В ПОЛЬЩУ, її відправляла, ПРОЦИТУЄШ?
    От же падло брехливе.
    Нарешті ти про себе правду написала.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    56 341

Типово

Що,паскуда,словарний запас скінчився,пішли чергові залучені фразочки " дай цитатку... самокритично..."?
    Ото сиди в будці і не тявкай.

Дописів
    56 341

Типово

Бгг.
    Зате сьогодні без берізок.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Що,паскуда,словарний запас скінчився,пішли чергові залучені фразочки " дай цитатку... самокритично..."?
    Тобто цитати не буде? Що й потрібно було довести: ти знову ЗБРЕХАЛА. Ти найбільше брехло не лише на форумі, а й у всій Україні. Ти оббріхуєш ВСІХ. Впевнена, навіть своїй родині постійно брешеш. Я ніколи не писала, що моя донька їде до свого батька - вона зараз знаходиться на відстані декількох сотен кілометрів від нього. Тому засунь свою брехню собі у дупу. Курка БРЕХЛО, як і всі рашисти.
    Ото сиди в будці і не тявкай.
    Поки що тявкаєш тут виключно ти, рашистка.
    Зате сьогодні без берізок.
    Навіть не сподівайся. Персонально для тебе (сподіваюся, тебе розірве):

Борислав Береза

Відмінність державного діяча від політика у тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч — наступне покоління. (с)Уінстон Черчілль

Будь-який політик завжди розривається між своїми амбіціями, політичними цілями та державними інтересами. Ті, хто може пожертвувати першими двома на користь третього, стають державними діячами. Для них інтереси держави та суспільства завжди перевищують особисті чи партійні інтереси. Інші менш вимогливі до своєї місії і готові йти на поводу охлосу та войовничого популізму. Державні діячі формують порядок денний та створюють майбутнє, а політики підхоплюють популярні ідеї, навіть якщо їх неможливо реалізувати, але можуть підняти їхній рейтинг. Рейтинг для політика важливіший за інтереси держави та майбутніх поколінь. Питання завжди в тому, яка мета стає головною і що превалює.

Люди тяжіють до політиків і ще більше до популістів. Адже ті пропонують те, що люди хочуть одержати і кажуть те, що люди хочуть почути, хоча найчастіше, ні перше, ні друге не планують реалізовувати. У цьому державний діяч започатковує не лише тренди, а й стає локомотивом змін. Він орієнтований на зміни. Тому державний діяч часто має діяти раніше, ніж громадяни дозрівають до розуміння необхідності змін. Це його базова перевага.

У результаті ми бачимо три сприйняття політичної місії. Популісти йдуть у політику, обіцяючи все і практично нічого не роблячи. Політики йдуть більш простим для них та їхньої політичної сили шляхом, задовольняючи нагальні запити. В історію ж входять лише державні діячі, які пропоную складні та малопопулярні рішення, що впливають на майбутнє держави, але досягають позитивних результатів. Входять, а не вляпуваються. Кожен із політичних діячів робить свій вибір ким бути, а виборець робить свій - за кого віддати голос. Найчастіше виборець дивується після зробленого вибору, що погано живе. Але щоб краще жити – треба краще робити свій вибір. Іншого шляху немає.

А до виборів лишилося... небагато. Залишилося перемогти Росію та скасувати військовий стан. Так чинять державні діячі. Але можна не перемагати і не скасовувати, а просто змінити закони під себе. Так діють політикани, а навіть не політики. Тут варто згадати цитату Черчілля, з якою я почав і зробити висновки.

Дописів
    56 341

Типово

О.за берізок видно платять більше, ніж за плювання лайном у форумчан.
    Нахєр ти кому всралась щоб твої цитати вишукувати. Про твого аліментщика, який таки ж добіг до посольства,щоб ти могла до нього донечку відправити,не пам'ятають хіба що ті,в кого ти в ігнорі.
    Ну і щось ранувато в тебе хвороба на "с".
    Вже як і твій " литовський клончик - маргоша,не пам'ятаєш про що писала.
    Лікуйся. Бо така рання дименція,ще й коли всі твої півні та курки полетіли в "теплі краї",а тебе шизоїдну покинули - це ж таке лихо...
    Бідолашна " кривенька качечка".)))
    Востаннє редагував Антуриум: 15.10.2023 о 04:00

Дописів
    56 341

Типово

А тим часом в параші верещать,що їх атакували майже 30 бплів.
    18 ихнєє пєпєо типу збили над Курською областю.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

О.за берізок видно платять більше, ніж за плювання лайном у форумчан.
    Тобі? Ну, мабуть, добряче платять, якщо могла назбирати купу бабла для себе та всіх своїх курей.
    до нього донечку відправити
    Брехло.
    Ну і щось ранувато в тебе хвороба на "с".
    В тебе? Не ранувато: тобі аж 56 - це вже час на кладовище повзти. Ти там місце для себе забила вже? Поспіши, а то зариють в полі, як собаку.
    не пам'ятаєш про що писала.
    Ти така з народження: народилась брехлом і виховали брехлом.
    така рання дименція
    56 років - то не рання, то саме за віком.
    всі твої півні та курки полетіли в "теплі краї"
    Знову в старухи галюцінації. Тепер в неї ОДНА людина (донька) - це ВСІ родичі.
    А твої кури чого з тобою, шизофренічкою, поруч, знаєш? А все дуже просто. Старий півник вже давно втік би, та розуміє, що кому воно таке потрібне? Лише ж така хвора на голову, як ти, могла звернути на таке увагу, ось і сидить. А курчата теж давно втекли б, але вони ж ні на що не здатні, їх з дитинства нічому не навчили: ні за собою слідкувати, ні прибирати, ні їсти готувати, ні гроші заробляти... Ось і сидять під маминою спідницею в очікувані, коли курка їх обслужить. Яка головна курка - такий і весь курник.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

І до речі, курка обісрана, про батька моєї дитини, посольство, дозвіл та інше я писала МИНУЛОГО РОКУ. Десь наприкінці листопада. Саме ТОДІ батьку потрібно було зробити дозвіл, а ні я, ні він не знали, як це робиться. І я тоді ні слова не писала про те, що донька їде саме до Польщі. А тим більше, що до батька. Бо тоді вона їхала в ІНШІ країни - в гості до родичів. В Польщі воне вперше опинилася у вересні цього року, але коли я готувала документи, то я НЕ ПИТАЛА про дозвіл, бо де і як він робиться, ми ВЖЕ ЗНАЛИ. Більш того, я тоді взагалі НІЧОГО не писала, і жоден дописувач форуму НЕ ЗНАВ, що моя дитина буде навчатися в Польщі, я про це сказала лише ПОСТ ФАКТУМ - о другій половині вересня, коли тут обговорювали відправлення посилок до Польщі. Так що ти не просто ЗБРЕХАЛА - ти ОБІСРАЛАСЯ зі своєю брехнею так, як ніколи раніше.
    Р.S. Не забудь через рік ще раз збрехати, що я знову розпитую про дозволи. Пофіг, що ми їх оформили ДО ПОВНОЛІТТЯ доньки, тобто нові будуть НЕ ПОТРІБН, - для тебе ж це не важливо, для тебе головне - ЗБРЕХАТИ.

Дописів
    56 341

Типово

От падло,навіть хорошу новину про бпли на парашу і те засрала своїми мареннями про свого аліментщика.
    Можно подумати когось тут хвилює коли ти про нього писала.
    Та насрати і на нього і на тебе в на твої берізки .

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

От падло,навіть хорошу новину про бпли на парашу і те засрала
    Хіба це єдине, що ти засрала? Ти сереш ЗАВЖДИ. На все і всіх. БЕЗ причини. В тебе вроджена діарея.
    Можно подумати когось тут хвилює коли ти про нього писала.
    ТЕБЕ хвилює. І коли, і що. Це ж ТИ про нього згадала, а не я. А тепер зливаєшся? Фу, пліснява рашистська.
    Та насрати і на нього і на тебе в на твої берізки .
    Ага, воно і видно, як тобі "насрати": то одного, то другого РЕГУЛЯРНО і БЕЗ причини згадуєш. "Три дня я гналась за Вами, чтобы сказать, как Вы мне безразличны"(с)

Дописів
    8 823

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    2) отсутствие строительства крупных оборонных сооружений, подобных нашей «линии Суровикина» на всех участках фронта, где мы ведем оборону.
    Так и сказал?

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 928

Типово

Хороооооший вопрос!
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    33 481

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    фейгин, арестович...
    не форум, а кружок энтомологов.
    скорее копрофилов)).

Дописів
    3 957

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Так и сказал?
    Написал
    https://t.me/O_Arestovich_official/4524
    Можете оставить ему там личный комментарий. Их число зашкаливает.

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    скорее копрофилов)).
    Добро пожаловать в клуб. Ваше направление про гастроли хороших русских тоже неплохо повоняло.

Дописів
    33 481

Типово

Написал
    https://t.me/O_Arestovich_official/4524
    Можете оставить ему там личный комментарий. Их число зашкаливает.

Добро пожаловать в клуб. Ваше направление про гастроли хороших русских тоже неплохо повоняло.
    если бы вы не писали это на русском языке, было бы не так смешно)).

логика явно не ваш конек...

Дописів
    3 957

Типово

Так все знают, что логика и смех живут только в прекрасном мире крафтовых сыров, сериалов и гастролей русских артистов.
    Я думаю, специальные гости форума Вас услышали. В служебной тетради уже сделана запись - в Днепре все еще есть организмы, которым не хватает русского мира.

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 928

Типово

Написал
    Ещё никогда Штирлиц не был так близок к провалу.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    33 481

Типово

Так все знают, что логика и смех живут только в прекрасном мире крафтовых сыров, сериалов и гастролей русских артистов.
    Я думаю, специальные гости форума Вас услышали. В служебной тетради уже сделана запись - в Днепре все еще есть организмы, которым не хватает русского мира.
    любопытные умозаключение).
    я вроде никого из руссофилов не поддерживаю материально,
    а вы постоянно на Али покупаете у китаез, спонсирующих войну против Украины...

логика не ваш конек - 2,
    бьют не по мыслям, а по делам...
    вы тупое и убогое одноклеточное, советую стать И О Дейнерис,
    но она хоть осилила украинский язык, вы судя по всему и на это неспособны).

киздеть - не мешки ворочать))).

Дописів
    3 957

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Ещё никогда Штирлиц не был так близок к провалу.
    В его словах сквозит обида. Когда все было плохо, а он был каким-то боком при власти, то работал "успокоителем".
    Сейчас, когда все не так плохо, но он не при делах он вдруг стал "нагнетателем".

Сторінка 902 з 1270 ПершаПерша ... 4028028528928938948958968978988999009019029039049059069079089099109119129521002 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті