Цитата Допис від lanasvetlana829 Переглянути допис
Щось по типу отакого
Вибачте за картинку, по іншому не можу, скажете, приберу
Картинка красива, хай буде.
Бачу тонке тісто, не схоже на дріжджове, воно як прісне. Щось мені нагадує, але не можу здогадатися....
От загадку загадали. Але я помню таке тісто, навроді я таке робила. Треба пошукати в своїх фотках.

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
Дякую! Ну і добре, слика так сливка. Я теж планую ставити сливку, коли ці скінчаться.

Звісно треба попитати у Світлани Миколаївни, але мені здається, що вони просто трішки більше постоять поки закиснуть. На добу-дві.
Але це ж не три тижні, як звичайний рецепт.
Так, у сливки товста шкірка, будуть довше просолюватися. Або залити гарячим розсолом!!! Це я зараз придумала, як ми малосолимо огірки нашвидкуруч.