Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Картинка красива, хай буде.
Бачу тонке тісто, не схоже на дріжджове, воно як прісне. Щось мені нагадує, але не можу здогадатися....
От загадку загадали. Але я помню таке тісто, навроді я таке робила. Треба пошукати в своїх фотках.
Так, у сливки товста шкірка, будуть довше просолюватися. Або залити гарячим розсолом!!! Це я зараз придумала, як ми малосолимо огірки нашвидкуруч.
В мене матусин пиріг перед очима...З несолодкими начинками,закритий - защіплений.
Тісто, коли його їж, нагадує пісочне. Такі самі крихточки та присмак, але воно більш пластичне, ніж пісочне, не таке сипуче.
Но воно дріжове. Там його дуже мало, того тіста, в пирозі, а начинки багато. Тому пиріг не як булка здобна, а ось такий цікавий.
Може згадаєте рецепт по опису))?
о! так і зробимо). Іще і перцю там наваримо пекучого, щоб з одного місця дмало.Або залити гарячим розсолом!!!
Світлана Миколаївна, велика дяка за рецепт сливового мармеладу. Це неймовірна смакота та насолода (з м"ятно-трав"яним чайком особливо).
А якщо ще ти любитель слив та всього сливового, то це все.
[QUOTE=Света52;38763190]Дякую за відгук, дуже приємно.
Оце поєднання слив з яблуком і корицею дає той неймовірний смак. Яблука додають пектин, того він дуже густий виходить. Я в цьому році ще не варила мармелад, поки мариную сливи, бо врожай ламає гілки.
Нас минулого року дві сливи завалили своїми плодами, я намаринувала, що і наїлися і роздавали, ще і залишились. А цьогоріч з сливами не густо.
Попробувала сушити в сушарці з спеціями. Смачні вийшли.
Вітаю).
Ні, не додавала.
Так, їх стало меньше)). Але я їх завжди дуже щильно натовкую в банки. Тому ще один додати ніяк, хоч і зменьшились вони.
Мені теж цікаво. Ось і подивимося взимку, як воно буде.Питаю, тому, що чим більше води, тим більше солі забере в огірків. Може бути різний результат по солі, докладати\ні.
А, ще скажу. Чистою водою я залила 21.07. Відкрила 15.09. Огірки ще солонуваті, а вода ще не дуже солона.
Доброго дня! А підкажіть будь ласка на оці супер ульотні помідори можна любого сорту помідори брать? Наприклад оці польові помідори чи сливки можна солить за цим рецептом? Бо так дівчата описують смачно що треба солить
Вітаю! Так, можна які хочеш помідори. Бажано, щоб вони були невеликі і однакові по сорту. Сливки соляться трохи довше, бо в них шкірка товстенька.
Ну а якщо в банці будуть збірні помідори, то треба вибирати спочатку найменші за розміром і НЕсливки, інші хай далі киснуть в розсолі. В решті решт проквасяться всі.
Купіть Солероссо, вони як раз підходять на цей рецепт.
https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post35171345
показчик на першій стор. теми, тут порядок
хуже не будет. во всех обещаниях и мировых тенденциях. а мне кажется, будет смена колоссальная, что нифига. мы знаем как, мы хотим поменять и вам понравится
Help!
У мене чомусь розсол у томатів заквашених "улетних" тягнеться. Так повинно бути?
Сливка. Запах нормальний.(
Оля, дякую за відповідь про огірки.
Свєтлані за рецепти подяка.
Не вір рукам, що обіцяють нести. Повір плечу, підставленому мовчки.
Вишенка, в мене точно нічого не тягнулося. Чи цукру мало, чи ще щось.
Нашла таке про квашену капусту.
Пишуть, що викидати не треба, треба ретельно промити та залити новим розсолом.
Я делала сливки по Улетному рецепту- улетели))), вчера поставила 10л более круглые по другому, классическому Светы рецепту и отправила в подвал на 3 недели, без чеснока в попках) Солероссо идеально конечно было бы,но мне привезли без названия что то.
Солероссо я сажала 5 кустов- они ушли на маринование сладким рассолом от Светы)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks