Бгггг...
Karl Volokh
Колчаковскі фронта тепер проходять по Кіровоградщині
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бгггг...
Karl Volokh
Колчаковскі фронта тепер проходять по Кіровоградщині
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
І чому я не здивована?
Аааа, то я Вас невірно зрозуміла. Так, не доїхали. І це, звісно, погано. А погано чи ні, що таким чином перекрили одне з шахрайств?
Що ти несеш???? Ліцензію на продаж ВІЙСЬКОВОЇ техніки надає ДЕРЖАВА! Прям так і бачу, як англійський "Вася Пупкін" видає ліцензію на продаж "Спартанів" якомусь волонтеру.
Був би в тебе хоча б курячий мозок, ти б здогадалася, що, якби держава не контролювала продаж військової техніки та зброї, вона вже давно була б і в паРаші, і в Ірані, і в Північній Кореї.
Якби Притула дійсно ХОТІВ купити "Спартани", він звернувся б до Пороха, в якого ВЖЕ Є ліцензія на них. Але для нього, як і для вашого клоуна, піар - понад усе.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Софи,если Вас реально интересуют задаваемые Вами вопросы,очень советую почитать по ссылке,которую давала Ленухен.
Там ответы из первых уст,а не чьи-то мнения и фантазии.
А что тут происходит? - 85 гостей? )))))))
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Решила посмотреть, кто такой Поворознюк. Не знаю, что он сделал, но там на лице все написано, имхо
кто здесь?(с)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Питання до знавців від чайника.
Є акумулятор ємністю 231 вт/год та ноут з вхідними параметрами 19V 4,74А.
Чи я правильно розраховую час роботи ноута від акумулятора 231/(19*4,74)= 2,58 години?
Бамбам смотри теперь осторожно - дюймовочка-бородобрейка на тебя глаз положила))))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Та ладно.)
Типичный сельский работяга. Фермера почти все такие. В меру упитанные и крепкие на словцо.)
А сделал.. ну выложил ролики Гордона ( старые),где тот кому-то угрожает,что вот дескать,щас я пазваню в Мацкву,оттуда мои друзья приедут и научат тебя родину любить..
Ну и фермер приправил все это крепким фермерским " комментарием". Гордон обиделся и впихнул мужика в список врагов Украины на сайт который ещё в 14 году создал фарбованый луганский лыс.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks