| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А в тебе життя закінчується 31.12.2022? Далі порожнина?Чи з чого ти зробив висновок, що, якщо Залужний сказав про вихід на кордони 24.02 до кінця року, то він НЕ ДУМАЄ про повернення ОРДЛО та Криму?
Кацап ним не володіє.
Приблизно так само, як і російську. Я читаю саме український переклад.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ну конечно, очень зависит от окружения и авторитетности,
кто будет больше "в авторитете" тот и других, даже неумышленно, перетянет на свою сторону.
просто меня удивило, что это их был личный выбор, который вообще им
не только не навязывали, но даже и не особо пропагандировали).
Ти що, досі не знаєш, що він народився та виріс у паРаші???
Шурєг відкрив для себе Америку!Тобто за 30+ років ти так і не вивчив мову країни в якій живешь?
З народження живу в Дніпрі. Все оточення було РОСІЙСЬКОмовним. Україномовними в мене були лише бабусі, але в дитинстві я з ними теж російською розмовляла, та й бачила їх більшістю лише на канікулах. Тим не менш на момент розвалу совка ВІЛЬНО володіла українською мовою, у 1995-му випускні іспити складала УКРАЇНСЬКОЮ мовою - мене завжди ставили першою (), бо я краще за сокурсників "шпрехала" державною. Тому свою ахінею про ОБОВ'ЯЗКОВУ наявність україномовного оточення для вільного володіння державною мовою можеш засунути сам знаєш, куди.
2 в 1.![]()
Не надо намекать, у меня много детей)).
Самостоятельный выбор вуза был, кажется, обозначен вами в разрезе войны, которую начала раися. Так?
И дети, о которых вы писали, не выбрали рос.вуз по этой именно причине? Хотя хотели и умели учиться.
Или я не верно вас поняла?
очень жаль, это было весьма занятно))). Для меня в диалоге с ВАМИ.Больше не буду тревожить ваш мятежный педагогический ум
Кто опять забыл закрыть калитку на огород и впустил сюда это ?
I am not perfect but I am limited edition
От все і встало на свої місця. "А ларчик просто открывался!"(с)
От нащо ти хоча б зараз насрав?Вона вже добу у бані, але ти не зміг, щоб не плюнути в її бік.
Яка низість - плювати в того, хто НЕ МОЖЕ зараз відповісти, та ще й плювати БЕЗ приводу!
Боже, який брєд!
То й що? Діти вбирають всі знання, як губка! Якщо батьки не акцентують увагу на мові, то для дітей вона НЕ СТАНОВИТЬ проблеми. Вже декілька разів наводила приклад своєї доньки, яка перед першим класом жодного слова українською не знала, а вже через місяць читала українською швидше, ніж російською.Далеко не все дети знают украинский к первому классу.
І хто ж це в нас ЗАБОРОНЯЄ?можно запрещать для них обучение на русском.Шкода, що не можеш надати відповідну цитату із закону, бо ти в бані.
Мнєніє кацапа очєнь важно для нас - аставайтєсьналініі!Такую политику не приветствую.
Це вже край цинізму!Русский язык в Украине был задолго до рождения Хутина.Добре, що забанили.
Востаннє редагував Дейнерис: 21.12.2022 о 01:35
Бо не вчать історію.
Пля, знову руZZкіх ущємляют. Дістали!Вали в свою паРашу і там шпрехай на своїй кацапській, хоч лусни!
А тут твоєї ворожої мови НЕ БУДЕ!!!
+100000
Та вже заради цього можна всім перейти на українську. А з цим кацапом і всілякі сміттєвози із тарганами втечуть.
паРаша ВОРОГ України вже БАГАТО СТОЛІТЬ!!!І це знає кожен УКРАЇНЕЦЬ!!!
Як же задрали ці рашисти!
А ще можна його Владімірвладіміричєм називати, ага. Рашист смердючий.
Без бубочки???Ай-яй-яй! "Какжевидапустілі!"(с)
Ти в цьому сумніваєшся?![]()
с Бахмута в Вашингтон навпрямки
"Президент Джо Байден і президент України Володимир Зеленський планують зустрітися в Білому домі в середу, що стане несподіваним візитом, який співпаде з наміром адміністрації направити країні новий пакет оборонної допомоги, який включатиме ракетні системи Patriot", - йдеться у повідомленні.
Джерело: https://censor.net/ua/n3388260
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks