| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Это только часть. Там есть один ключевой момент в чем именно они лоханулись. И именно поэтому наши и бьют теперь регулярно с помощью того вооружения что предоставляет Запад. Ни и ИМХО Запад еще кое что предоставляет...
ЗЫ нету у них уже преимущества в артиллерии. Я вчера тут писал о статье Мурза. Нужно было почитать. Сегодня она уже не доступна.... Роскомнадзор прикрыл...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Називаючи кількість необхідної техніки - 300 танків, 700 БМП, 500 гаубиць -, головнокомандувач Валерій Залужний мав на увазі потреби конкретної операції, для повної деокупації українських земель потрібно більше техніки та озброєння.
Джерело: міністр оборони Олексій Резніков в ефірі національного телемарафону
Пряма мова: "Я б уточнив думку генерала Залужного, бо не всі його правильно дочитали. Він сказав, що може перемогти в цій війні в цілому, а окремо назвав цифру потреб для конкретної операції.
Тому це перемога в одній конкретній операції, і так, ці цифри реалістичні разом з нашими партнерами і потужністю нашого ВПК.
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Пишут, что взорвался газопровод в Чувашии. Экспортный. И теперь в Европу газ идет только через Турцию. Ждем падения давления газа?
Эй народ, а шо там смотрю вчера картофельный и бункерный таки договорились? Пошла переброска техники и войск к границе с Украиной и бульбастаном.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks