Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1088 з 2284 ПершаПерша ... 8858898810381078107910801081108210831084108510861087108810891090109110921093109410951096109710981138118815882088 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 21 741 по 21 760.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Гондурас
    Дописів
    836

Типово

Цитата Допис від tolid Переглянути допис
    тут какое-то противоречие для меня: апостиль ставится в местном МИД (страны пребывания). Это означает, что документ должен быть на английском языке, иначе местный чиновник не сможет понять что именно он визирует.
    а вообще вам бы с этими вопросами в погран службу.
    I am not perfect but I am limited edition

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    На частину першого питання відповідь я вже знайшла: для оформлення дозволу потрібен паспорт батька, ідентифікаційний та свідоцтво про народження доньки.
    А в батька за межами країни є в наявності свідоцтво про народження доньки? Щодо іншого - наші нотаріуси роблять такі документи на автоматі, є стандартна форма. В консульстві повинні роботи те ж саме

Дописів
    9 040

Типово

По КР, почему не сработало ПВО ночью:

"Чому вночі у Кривому Розі не спрацювала ППО та сирена

Вночі окупанти обстріляли промислове підприємство Кривого Рогу. Влучання трьох ракет, які окупанти запустили з району Енергодару прикриваючись Запорізькою АЕС. Час дольоту їх звідти до Кривого Рогу близько 2 хвилин. І спрацювати по ним системам ППО практично неможливо, повідомили в раді оборони міста."

Дописів
    1 440

Типово

Через обговорення нових обстрілів країни в темі загубився мій допис стосовно того питання, яке обговорювалося зранку (про виїзд дитини). Повторю його, бо це важливо:

На частину першого питання відповідь я вже знайшла: для оформлення дозволу потрібен паспорт батька, ідентифікаційний та свідоцтво про народження доньки. Відкритими залишаються питання:
    - чи потрібно в дозвіл вписувати дані супроводжувальної особи, ціль поїздки, місце та строк перебування дитини за кордоном, тощо? В мирний час це було потрібно. А як зараз?
    - мова цього дозволу: нотаріус оформить його УКРАЇНСЬКОЮ мовою чи потрібно буде додатково його перекладати?
    Ціль поїздки та строк не потрібні,достатньо укр.переводу не треба,це тільки для укрсторони,

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

я про Корбана. Там всё чисто, как стёклышко - поэтому и пытаюсь понять, что же по вашему мнению там нарушено.
    Корбан та його ситуація мене мало цікавлять. До того ж я не юрист. Але з того, що прочитала в інеті:
    Однією з підстав припинення громадянства є його втрата. Рішення про втрату громадянства України ухвалюється Президентом України
    Можна посилання на рішення президента, яким він затверджує ВТРАТУ громадянства Корбаном? Бо я таке не знайшла.
    Далі. Корбан каже, що другого громадянства в нього немає. Бреше чи ні - не знаю, але припустимо, що бреше і друге громадянство в нього є. Читаємо:
    деталі процедури втрати громадянства регламентовані не чітко, зокрема не передбачено яким чином, на яких підставах і ким виявляється і перевіряється факт наявності / відсутності у громадянина України другого громадянства. Відсутність детальної процедури істотно порушує права громадян, зокрема право на невтручання в приватне життя і захист персональних даних.
    Хто і яким чином отримав ДОКАЗИ того, що Корбан МАЄ інше громадянство? Чи можна назвати ці докази ЗАКОННИМИ, враховуючи те, що я вище процитувала? А якщо вони НЕзаконні, то чи можна назвати ЗАКОННИМ рішення про припинення громадянства?
    Ну, і найголовніше: згідно із законом НЕМОЖЛИВО позбавити громадянства людину, яка його (громадянство) отримала за фактом НАРОДЖЕННЯ. Навіть якщо вона (людина) отримала інше громадянство:
    незаконним та неконституційним є фактичне позбавлення громадян України (які є громадянами України з моменту народження) громадянства у разі наявності у Державної міграційної служби або іншого органу певної інформації з невідомих джерел про нібито добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави. Набуття громадянином України громадянства іншої держави є незабороненим та не може мати наслідком автоматичну втрату громадянства України.
    Отака фігня, малята. Так що Ви там писали про "всё чисто, как стёклышко"? З боку КОРБАНА - так, чисто. З боку ВЛАДИ - смердить так, що протигаз не рятує.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

тут какое-то противоречие для меня: апостиль ставится в местном МИД (страны пребывания). Это означает, что документ должен быть на английском языке, иначе местный чиновник не сможет понять что именно он визирует.
    Хм... А дозвіл повинен бути на українській мові. І як тоді бути?
    Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    А в батька за межами країни є в наявності свідоцтво про народження доньки?
    Скан є.
    Щодо іншого - наші нотаріуси роблять такі документи на автоматі, є стандартна форма. В консульстві повинні роботи те ж саме
    Мова ж не про наших нотаріусів, а про закордонних. З'їздити в консульство він зможе не раніше наступного тижня (а треба на цьому). Та й те під питанням, бо каже, що на даний момент на наступний тиждень немає запису у консульство. Я дізналася, що і звичайний нотаріус тієї країни теж може оформити такий дозвіл. Але тепер все впирається в мову.
    Цитата Допис від Иннульчик Переглянути допис
    Ціль поїздки та строк не потрібні
    Дякую!
    укр.переводу не треба,це тільки для укрсторони,
    Так саме ж для УКРАЇНСЬКОЇ сторони цей дозвіл і робиться.

Звідки Ви
    Гондурас
    Дописів
    836

Типово

Корбан та його ситуація мене мало цікавлять. До того ж я не юрист. Але з того, що прочитала в інеті:

Можна посилання на рішення президента, яким він затверджує ВТРАТУ громадянства Корбаном? Бо я таке не знайшла.
    Далі. Корбан каже, що другого громадянства в нього немає. Бреше чи ні - не знаю, але припустимо, що бреше і друге громадянство в нього є. Читаємо:

Хто і яким чином отримав ДОКАЗИ того, що Корбан МАЄ інше громадянство? Чи можна назвати ці докази ЗАКОННИМИ, враховуючи те, що я вище процитувала? А якщо вони НЕзаконні, то чи можна назвати ЗАКОННИМ рішення про припинення громадянства?
    Ну, і найголовніше: згідно із законом НЕМОЖЛИВО позбавити громадянства людину, яка його (громадянство) отримала за фактом НАРОДЖЕННЯ. Навіть якщо вона (людина) отримала інше громадянство:

Отака фігня, малята. Так що Ви там писали про "всё чисто, как стёклышко"? З боку КОРБАНА - так, чисто. З боку ВЛАДИ - смердить так, що протигаз не рятує.
    вы мне сейчас цитируете не законы, а комментарии неких особ по законам. В Законе же о гражданстве Украины чётко прописано, что при наличии второго гражданства, если оно приобретено сознательно, можно лишать украинского гражданства и получение украинского гражданства по праву рождению никак на это не влияет.
    Ну а кроме того, хочу заметить, что ни у Корбана, ни у вас, ни у меня нет украинского гражданства по праву рождения. Мы все получили гражданство по закону ВС Украины в 1991 году.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

tolid, треба ж дотримуватись неписаних правил щодо того, що самсонку ніхто не цитує...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Я могу сказать одно - если делать апостиль в нашей стране, то это можно несколько раз обойти вокруг земного шара, пока он будет готов

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

кацапи пишуть
    Удар по аэродрому в Энгельсе был нанесен советским БПЛА Ту-141 "Стриж", который беспрепятственно преодолел почти 650 км над территорией России.
    вікі каже, що такі БПЛА лишились на озброєнні лише в Україні.

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    По КР, почему не сработало ПВО ночью:

"Чому вночі у Кривому Розі не спрацювала ППО та сирена

Вночі окупанти обстріляли промислове підприємство Кривого Рогу. Влучання трьох ракет, які окупанти запустили з району Енергодару прикриваючись Запорізькою АЕС. Час дольоту їх звідти до Кривого Рогу близько 2 хвилин. І спрацювати по ним системам ППО практично неможливо, повідомили в раді оборони міста."
    Капец. Напрямую 105 км

Дописів
    9 040

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    кацапи пишуть
    вікі каже, що такі БПЛА лишились на озброєнні лише в Україні.
    Видела, что это одна из версий кацапов, ну типа не могут же украинцы создать что-то новое. Ну пусть так думают, угу.
    А фоточки с ростовского аэродрома красивые, самолетик так нормально расхерачило.

Дописів
    70 906

Типово

Кто-то ставил себе уже е сим от лайфцел?

Я нет)))

https://www.lifecell.ua/uk/sim-ta-nomer-new/eSIM/
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

В Законе же о гражданстве Украины чётко прописано
    А про Конституцію Ви забули? Вона теж регулює отримання/втрату громадянства. І саме в ній записано, що НЕМОЖЛИВО позбавити громадянства людину, яка його отримала за фактом НАРОДЖЕННЯ.
    Ну а кроме того, хочу заметить, что ни у Корбана, ни у вас, ни у меня нет украинского гражданства по праву рождения. Мы все получили гражданство по закону ВС Украины в 1991 году.
    Ви народилися на території сучасної України? Я так. Значить, моє громадянство в тому числі й за фактом народження.
    Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    tolid, треба ж дотримуватись неписаних правил щодо того, що самсонку ніхто не цитує...
    Дотримуйся. Тобі хтось заважає? А от іншим вказувати, що вони повинні робити, ти НЕ МАЄШ права ані за правилами форуму, ані за законом. Обтікай.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Видела, что это одна из версий кацапов, ну типа не могут же украинцы создать что-то новое. Ну пусть так думают, угу.
    А фоточки с ростовского аэродрома красивые, самолетик так нормально расхерачило.
    ну та навіть якщо ні, то я хоч дізнався, що у нас ще й такі одоробло є. у рашистів їх вже немає.
    дура, судячи з довідкового фото, за розмірами не дитяча.
    можна і їх популяти згодом на рашку.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Я могу сказать одно - если делать апостиль в нашей стране, то это можно несколько раз обойти вокруг земного шара, пока он будет готов
    Жесть! Тоді залишається лише консульство.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 076

Типово

Slava Ukraina

весь мир с Украиной.

Звідки Ви
    Гондурас
    Дописів
    836

Типово

Ви народилися на території сучасної України? Я так. Значить, моє громадянство в тому числі й за фактом народження.
    нет. По факту рождения у вас гражданство СССР. Закон регламентирует всё строго: Гражданами Украины являются все граждане бывшего СССР, которые на момент провозглашения независимости Украины (24 августа 1991 года) постоянно проживали на территории Украины.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Россия использует краденые украинские цистерны для перевозки грузов в ЕС

В Литве вновь заметили железнодорожную цистерну АО «Украинская железная дорога», которую Россия «конфисковала» в Украине. По информации Telegram-канала «Live. Сообщество железнодорожников Беларуси», это цистерна, которую 8 ноября не впустили в Литву из Беларуси из-за нанесенного символа Z. Груз (удобрения или компоненты удобрений), был отправлен российской компанией в Литву через Беларусь, сообщила таможня Литвы. Литовские таможенники заявили, что не пропустят груз с символом российской агрессии, и вернули цистерну.

После инцидента символ закрасили, а цистерну повторно отправили в Литву, куда ее пропустили, и 12 ноября груз прибыл на железнодорожный погранпункт Кяна.
    ...

https://theins.ru/news/257565
    ндя

Сторінка 1088 з 2284 ПершаПерша ... 8858898810381078107910801081108210831084108510861087108810891090109110921093109410951096109710981138118815882088 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті