| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
По КР, почему не сработало ПВО ночью:
"Чому вночі у Кривому Розі не спрацювала ППО та сирена
Вночі окупанти обстріляли промислове підприємство Кривого Рогу. Влучання трьох ракет, які окупанти запустили з району Енергодару прикриваючись Запорізькою АЕС. Час дольоту їх звідти до Кривого Рогу близько 2 хвилин. І спрацювати по ним системам ППО практично неможливо, повідомили в раді оборони міста."
Корбан та його ситуація мене мало цікавлять. До того ж я не юрист. Але з того, що прочитала в інеті:
Можна посилання на рішення президента, яким він затверджує ВТРАТУ громадянства Корбаном? Бо я таке не знайшла.Однією з підстав припинення громадянства є його втрата. Рішення про втрату громадянства України ухвалюється Президентом України
Далі. Корбан каже, що другого громадянства в нього немає. Бреше чи ні - не знаю, але припустимо, що бреше і друге громадянство в нього є. Читаємо:
Хто і яким чином отримав ДОКАЗИ того, що Корбан МАЄ інше громадянство? Чи можна назвати ці докази ЗАКОННИМИ, враховуючи те, що я вище процитувала?деталі процедури втрати громадянства регламентовані не чітко, зокрема не передбачено яким чином, на яких підставах і ким виявляється і перевіряється факт наявності / відсутності у громадянина України другого громадянства. Відсутність детальної процедури істотно порушує права громадян, зокрема право на невтручання в приватне життя і захист персональних даних.А якщо вони НЕзаконні, то чи можна назвати ЗАКОННИМ рішення про припинення громадянства?
Ну, і найголовніше: згідно із законом НЕМОЖЛИВО позбавити громадянства людину, яка його (громадянство) отримала за фактом НАРОДЖЕННЯ. Навіть якщо вона (людина) отримала інше громадянство:
Отака фігня, малята. Так що Ви там писали про "всё чисто, как стёклышко"?незаконним та неконституційним є фактичне позбавлення громадян України (які є громадянами України з моменту народження) громадянства у разі наявності у Державної міграційної служби або іншого органу певної інформації з невідомих джерел про нібито добровільне набуття громадянином України громадянства іншої держави. Набуття громадянином України громадянства іншої держави є незабороненим та не може мати наслідком автоматичну втрату громадянства України.З боку КОРБАНА - так, чисто. З боку ВЛАДИ - смердить так, що протигаз не рятує.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Хм... А дозвіл повинен бути на українській мові. І як тоді бути?
Скан є.
Мова ж не про наших нотаріусів, а про закордонних. З'їздити в консульство він зможе не раніше наступного тижня (а треба на цьому). Та й те під питанням, бо каже, що на даний момент на наступний тиждень немає запису у консульство.Щодо іншого - наші нотаріуси роблять такі документи на автоматі, є стандартна форма. В консульстві повинні роботи те ж самеЯ дізналася, що і звичайний нотаріус тієї країни теж може оформити такий дозвіл. Але тепер все впирається в мову.
Дякую!
Так саме ж для УКРАЇНСЬКОЇ сторони цей дозвіл і робиться.укр.переводу не треба,це тільки для укрсторони,![]()
вы мне сейчас цитируете не законы, а комментарии неких особ по законам. В Законе же о гражданстве Украины чётко прописано, что при наличии второго гражданства, если оно приобретено сознательно, можно лишать украинского гражданства и получение украинского гражданства по праву рождению никак на это не влияет.
Ну а кроме того, хочу заметить, что ни у Корбана, ни у вас, ни у меня нет украинского гражданства по праву рождения. Мы все получили гражданство по закону ВС Украины в 1991 году.
I am not perfect but I am limited edition
tolid, треба ж дотримуватись неписаних правил щодо того, що самсонку ніхто не цитує...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Я могу сказать одно - если делать апостиль в нашей стране, то это можно несколько раз обойти вокруг земного шара, пока он будет готов
кацапи пишутьвікі каже, що такі БПЛА лишились на озброєнні лише в Україні.Удар по аэродрому в Энгельсе был нанесен советским БПЛА Ту-141 "Стриж", который беспрепятственно преодолел почти 650 км над территорией России.
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Кто-то ставил себе уже е сим от лайфцел?
Я нет)))
https://www.lifecell.ua/uk/sim-ta-nomer-new/eSIM/
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
А про Конституцію Ви забули? Вона теж регулює отримання/втрату громадянства. І саме в ній записано, що НЕМОЖЛИВО позбавити громадянства людину, яка його отримала за фактом НАРОДЖЕННЯ.
Ви народилися на території сучасної України? Я так. Значить, моє громадянство в тому числі й за фактом народження.Ну а кроме того, хочу заметить, что ни у Корбана, ни у вас, ни у меня нет украинского гражданства по праву рождения. Мы все получили гражданство по закону ВС Украины в 1991 году.
Дотримуйся. Тобі хтось заважає? А от іншим вказувати, що вони повинні робити, ти НЕ МАЄШ права ані за правилами форуму, ані за законом. Обтікай.
Slava Ukraina
весь мир с Украиной.
I am not perfect but I am limited edition
ндяРоссия использует краденые украинские цистерны для перевозки грузов в ЕС
В Литве вновь заметили железнодорожную цистерну АО «Украинская железная дорога», которую Россия «конфисковала» в Украине. По информации Telegram-канала «Live. Сообщество железнодорожников Беларуси», это цистерна, которую 8 ноября не впустили в Литву из Беларуси из-за нанесенного символа Z. Груз (удобрения или компоненты удобрений), был отправлен российской компанией в Литву через Беларусь, сообщила таможня Литвы. Литовские таможенники заявили, что не пропустят груз с символом российской агрессии, и вернули цистерну.
После инцидента символ закрасили, а цистерну повторно отправили в Литву, куда ее пропустили, и 12 ноября груз прибыл на железнодорожный погранпункт Кяна.
...
https://theins.ru/news/257565
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks