| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тю, ну впустили бы, призвали и в бахмут
чувак опытный командир всея днепра
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Щасливі ви люди)
В мене і зв'язок впав намертво біля 14. Трошки ловився лише на балконі. КС.
Поки не дали світло, промоніторили ближчій Пункт Незламності (у школі).
Неочікувано все дуже добре організовано!
Дитина у захваті бо і дитяча кімната є з іграшками/книжками/пазлами.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Позвольте, а как же он служил/служит в очистке (в штабе)?©В частині зобов’язання повернути паспорт та зобов'язати дозволити в’їзд Корбану в Україну відмовлено.
Света нет уже 9ый час
Киев помер
Лайф возле окна еле дышит
Отопления тоже нет
хмСША таємно модифікували передані Україні HIMARS таким чином, щоб вони не могли бути використані для запуску ракет великої дальності по території Росії — так Вашингтон намагався уникнути ескалації війни, повідомляє The Wall Street Journal
https://www.pravda.com.ua/news/2022/12/5/7379399/
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Через обговорення нових обстрілів країни в темі загубився мій допис стосовно того питання, яке обговорювалося зранку (про виїзд дитини). Повторю його, бо це важливо:
На частину першого питання відповідь я вже знайшла: для оформлення дозволу потрібен паспорт батька, ідентифікаційний та свідоцтво про народження доньки. Відкритими залишаються питання:
- чи потрібно в дозвіл вписувати дані супроводжувальної особи, ціль поїздки, місце та строк перебування дитини за кордоном, тощо? В мирний час це було потрібно. А як зараз?
- мова цього дозволу: нотаріус оформить його УКРАЇНСЬКОЮ мовою чи потрібно буде додатково його перекладати?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks