| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А шо со светом? У всех есть ?
(с) ПокопишинДавайте вже припиняти називати росіян «орки», «мобіки», «чмобіки» і тд — навіть пропитий повність алкаш-бомж з автоматом в руках це є бойова одиниця, яка вбиває наших солдат...
Той хто каже, що кількість не має різниці — не зовсім адекватний, нічого не розуміє в цьому або просто бреше. Звісно, що добре навчений професійний військовий з сучасним озброєнням дійсно краще воює за такого алкаша, але коли по професійному військовому одночасно стріляють 3-5 таких алкашів і він не може навіть висунутись просто щоб стріляти у відповідь — то дуже ймовірно що він буде вбитий або взятий у полон цими алкашами... Не вірите? Одягніть форму і поїдьте повоюйте кудись он під Херсон чи під Бахмут — швидко зміните свою думку...
Якщо хтось ще не помітив, то паралельно з новинами про навезення російських мобілізованих на фронт у нас різко зникли новини про визволення населених пунктів, а все тому, що ворога стало більше на фронті, наші наступають, несуть втрати, не можуть прорвати їх оборону і відступають... МО уже офіційно заявило. що на Херсонщині ми від контрнаступу перейшли до активної оборони (на Харківщині також) — бо ворог вже починає потихеньку свої наступальні операції знову...
От вам і «мобіки-чмобіки» смішні... Тому припиняйте вже цей цирк, війна це не весело і там кожна особа є бойовою одиницею... Більше того, частину з їх мобілізованих дійсно готують досить серйозно вже місяць, озброюють новим озброєнням і це підкріплення ще не прийшло на фронт... І виніс нашої енергетики ще скажиться на забезпеченні ЗСУ через місяць-два... Тому зима буде не веселою і дуже складною, думаю не менш складною на фронті, ніж була у червні в районі Сєвєродонецьку...
Називайте росіян саме росіянами, а не міфічними «орки»...
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Электра, я конечно готов расписать, но сомневаюсь, что добавит мне благодарных читателей)))
мое имхо - Зеленский не сбежал, Украина продержалась дольше трех дней и начала успешно ипашить русню под Киевом и дальше. сценарий умер
а так сценарий был другой, с гетьманатом в Львове и гетьманом, который чистил под себя все пять лет каденции этот регион
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
(с) кукухин-поехавший
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
таки ждем-с хороших новостей))
Министерство транспорта РФ подготовило проект документа, в котором предложило разрешить установку на самолеты неоригинальных запчастей. В подготовленном ведомством проекте отмечается: комплектующие можно будет изготовить по процедурам государств, «считающихся ведущими в мировом авиационном сообществе».
не знаю насколько эта новость хороша
"Специалисты "Южмаша" уже изготовили муляж ракеты комплекса "Искандер", головную кассетную часть которого планируется начинить радиоактивным материалом, а затем "сбить" силами украинской ПВО над зоной отчуждения Чернобыльской АЭС, чтобы заявить о российском пуске ядерного заряда.. муляж ракеты "Искандера" сделан на основе снаряда ракетного комплекса "Точка-У".
жаль, нет возара
НАБУ и САП объявили 15 новых подозрений в деле Роттердам плюс.
В САП заявляют, что в результате применения формулы "Роттердам+" потребители электроэнергии в течение 2018 - 2019 годов незаконно переплатили более 20 млрд гривен.
"Следствие считает, что в формулу "Роттердам+" были заложены расходы на услуги, которые фактически не выполнялись, а именно транспортировка угля национального производителя к тепловым электростанциям из порта в Роттердаме. Как следствие, в течение 2016-2019 годов потребители электроэнергии переплатили более 39 млрд гривен.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks