3 березня ЄС не надавав ще ніякого безкоштовного роумінгу. В березні лише окремі європейські оператори його надавали, через що українські оператори не могли надати безумовний безкоштовний (без додаткових оплат) доступ. А тому нівелювали вибірковість європейський операторів спеціальними тарифами у роумінгу (у мене є всі три оператори, я всі умови бачу, можу порівняти, також з березня)
Про безкоштовний роумінг оголосили в ЄС лише у середині вересня і ці умови почали діяти з 1 жовтня. Не раніше.
І тим не менш, у березні, на тих крихтах, що надали оператори (у мене було 2 номери Київстар з собою, лайф і водафон) я змогла доїхати до місця призначення з навігацією без збоїв. Нічого не заблокувалося, нічого не заглючило, ніяких роумінгових доплат не було потрібно.
І лише у травні в ЄС більшість операторів погодилися на безкоштовне обслуговування українських абонентів у роумінгу і почали оператори надавати більш цікаві умови. З травня на контракт КС став давати 15 гігабайт і 500 хвилин вихідних дзвінків (вхідні безлім).
А з жовтня вже оголовили безумовну безплатність роумінгу в ЄС для України.

Відповісти з цитуванням

Bookmarks