Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 477 з 524 ПершаПерша ... 377427467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10464, показано з 9 521 по 9 540.

Тема: Киевстар

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    якщо не помиляюсь, 3 березня

ну от і все.
    перехід на інший тар. план не цікавив.
    питання ж було не як перейти в інший тар. план, а у тому, що оператор зажмотив для більшості абонентів роумінг наданий європейцями
    а відключити послугу можливості не було.
    у чому питання?

так а про що ми сперечаємось?
    я одразу написав, що ЄС надав біженцям безкоштовний роумінг, а оператори самі вирішили, кому і як їм надавати.
    тому надали так, як їм вигідно, а не всім кому потрібно.
    у чому питання?

а те, що у інших було ще гірше - не виправдання конкретно сабжу.
    всі вони виявились однаковими.

так і не зрозумів, до чого тут місцеві сімки до моєї пред'яви не відбілювати оператора.
    3 березня ЄС не надавав ще ніякого безкоштовного роумінгу. В березні лише окремі європейські оператори його надавали, через що українські оператори не могли надати безумовний безкоштовний (без додаткових оплат) доступ. А тому нівелювали вибірковість європейський операторів спеціальними тарифами у роумінгу (у мене є всі три оператори, я всі умови бачу, можу порівняти, також з березня)
    Про безкоштовний роумінг оголосили в ЄС лише у середині вересня і ці умови почали діяти з 1 жовтня. Не раніше.

І тим не менш, у березні, на тих крихтах, що надали оператори (у мене було 2 номери Київстар з собою, лайф і водафон) я змогла доїхати до місця призначення з навігацією без збоїв. Нічого не заблокувалося, нічого не заглючило, ніяких роумінгових доплат не було потрібно.

І лише у травні в ЄС більшість операторів погодилися на безкоштовне обслуговування українських абонентів у роумінгу і почали оператори надавати більш цікаві умови. З травня на контракт КС став давати 15 гігабайт і 500 хвилин вихідних дзвінків (вхідні безлім).
    А з жовтня вже оголовили безумовну безплатність роумінгу в ЄС для України.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    3 березня ЄС не надавав ще ніякого безкоштовного роумінгу. В березні лише окремі європейські оператори його надавали, через що українські оператори не могли надати безумовний безкоштовний (без додаткових оплат) доступ. А тому нівелювали вибірковість європейський операторів спеціальними тарифами у роумінгу (у мене є всі три оператори, я всі умови бачу, можу порівняти, також з березня)
    Про безкоштовний роумінг оголосили в ЄС лише у середині вересня і ці умови почали діяти з 1 жовтня. Не раніше.

І тим не менш, у березні, на тих крихтах, що надали оператори (у мене було 2 номери Київстар з собою, лайф і водафон) я змогла доїхати до місця призначення з навігацією без збоїв. Нічого не заблокувалося, нічого не заглючило, ніяких роумінгових доплат не було потрібно.

І лише у травні в ЄС більшість операторів погодилися на безкоштовне обслуговування українських абонентів у роумінгу і почали оператори надавати більш цікаві умови. З травня на контракт КС став давати 15 гігабайт і 500 хвилин вихідних дзвінків (вхідні безлім).
    А з жовтня вже оголовили безумовну безплатність роумінгу в ЄС для України.
    я вище надав посилання.
    мінцифри бреше і насправді ніякого безкоштовного роумінгу не надавалось та буде лише з жовтня?
    що ви, що алекс якусь пургу несете, що нічого цього й не було.
    ща ще дійдемо до того, що сабж взагалі за свій рахунок його надавав...

Дописів
    33 020

Типово

omg
    ну я даже хз
    ехать за границу и заранее не позаботиться о связи...
    я просто за день пошел купи симку водафона с бесплатными гигабайтами в роуминге, пополнил ее и сунул в wifi модем
    а основной телефон просто пополнил на 500грн
    все
    вопрос со связью закрыт
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    omg
    ну я даже хз
    я просто за день пошел купи симку водафона с бесплатными гигабайтами в роуминге, пополнил ее и сунул в wifi модем
    все
    вопрос со связью закрыт
    Ты все сделал неверно черт возьми ! Нужно было симку хранить под подушкой, дабы акционное предложение пришло ) а то ишь чего удумал пополнять на 500 гривен ! Тут 500 гривен огромные деньги и можно 2 года на них пользоваться связью )
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 656

Типово

втретє пишу - не було 250 грн.!
    Суслика не видно, а он был и всем припейдщикам с последних чисел февраля разово начислялось по 250 грн бонусов для использования в роуминге.

а тим більш щомісячно!
    Сам только что придумал ?
    Выше несколько раз написал - РАЗОВО !

ну так а я про що втрете пишу?
    оператор сам визначив, кому надати безоплатну послугу, а кого залишити без зв'язку.
    і де було купляти другий номер, коли їхали лише з тим, що могли у руках унести? документи та самі необхідні речі?
    у тебе сірої речовини взагалі судячи з усього немає.
    Не устраивают условия предоставления роуминга - связь через рельсу. У других операторов условия ещё хуже, КС в этом плане самый лояльный.

і до чого тут лінь? ти мені вже другу сторінку розповідаєш, які були варіанти.
    я про це хіба питав?
    я написав лише одне речення: сабж зажмотив роумінг. ВСЕ. і що у цьому конкретно не так?
    скільки експресії у відповідь.
    Снова видимо не дошло - у оператора нет обязанности предоставлять услуги бесплатно.

сам ти "чуш".
    Я так и думал, что дашь ссылку на "забор". Подай в суд на журнашлюх, которые трактовали соглашения о льготном роуминговом партнёрстве на свой лад.

я десь писав про економію? до чого ти знову херь несешь про місцеві сімки?
    чи з самого початку я написав саме про сабж, який зажмотив і так безкоштовний для нього роумінг?
    Тяжёлый случай.
    Востаннє редагував Alex_I: 19.10.2022 о 13:52

Дописів
    33 020

Типово

вообще-то 41,6 года если по гривне пополнять

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 656

Типово

вообще-то 41,6 года если по гривне пополнять
    Гривна - то много И копейки достаточно для работы входящих и исходящих на КС в роуминге в новых тарифах (кроме Love UA). Хотя Viber (текстовые сообщения и голосовые звонки) и так работает с нулём на счету.

Дописів
    33 020

Типово

я уверен что найдутся и те кто с радостью поделятся схемами как пополнять телефон по 1 коп
    но мне туда не надо

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

я вище надав посилання.
    мінцифри бреше і насправді ніякого безкоштовного роумінгу не надавалось та буде лише з жовтня?
    що ви, що алекс якусь пургу несете, що нічого цього й не було.
    ща ще дійдемо до того, що сабж взагалі за свій рахунок його надавав...
    До чого тут Мінцифри? Вони компенсували витрати операторам?
    За посиланням немає мови про безумовне надання безоплатного роумінгу всіма, є мова лише про певну кількість операторів (навіть немає ї переліку). Там же сказано наступне: "У квітні оператори мобільного зв’язку з країн ЄС та України підписали спільну заяву,". А ви наполагяєте, що вас нагрів оператор 3 березня. Ну якось визначтеся з датами чи що.
    Я в цьому роумінгу з перших днів і всі зміни торкнулися мене безпосередньо і є про це всі смс від оператора.
    Є думка, що ваші родичу щось наплутали від початку (ну діджингл це показник для мене)
    Роумінг безкоштовний - це значить, що іноземна сторона не бере кошти за надавання певних послуг, але домашні оператори вправі встановити умови, на яких тарифам їм вигідно утримувати ваші номери в робочому стані. За 50 грн на місяць очевидно невигідно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

omg
    ну я даже хз
    все
    вопрос со связью закрыт
    ну так.
    йопта, тут орки окупували Енергодар, родичи з одними лише документами чергують на вокзалі у Нікополі усі евакуаційні поїзди у які візьмуть хоча б стоячи, три доби не узяли в жоден поїзд (хоча було двое маленьких дітей) - думали у той час лише про те, щоб купити сімку. точно.
    до речі у день від'їзду з Нікополя як раз улучили ракетою в енергоблок, коли була достатньо велика пожежа. так що дату можна взнати точну.
    дійсно, заздалегідь планували за той кордон та продумали купити сімку...

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    До чого тут Мінцифри? Вони компенсували витрати операторам?
    За посиланням немає мови про безумовне надання безоплатного роумінгу всіма, є мова лише про певну кількість операторів (навіть немає ї переліку). Там же сказано наступне: "У квітні оператори мобільного зв’язку з країн ЄС та України підписали спільну заяву,". А ви наполагяєте, що вас нагрів оператор 3 березня. Ну якось визначтеся з датами чи що.
    Я в цьому роумінгу з перших днів і всі зміни торкнулися мене безпосередньо і є про це всі смс від оператора.
    Є думка, що ваші родичу щось наплутали від початку (ну діджингл це показник для мене)
    Роумінг безкоштовний - це значить, що іноземна сторона не бере кошти за надавання певних послуг, але домашні оператори вправі встановити умови, на яких тарифам їм вигідно утримувати ваші номери в робочому стані. За 50 грн на місяць очевидно невигідно.
    ну так я писав що виїхали у березні, через тиждень чи два роумінг вимкнули.
    а смикати пробувати знову "безкоштовний роумінг" я їх почав лише після того, як це було вже офіційно об'явлено у новинах.
    хоча як ви розумієте - ніякої користі з цього і не могло бути, тому що тарифні плани у них були не "нові", хоча і не за 50 грн. (100-250 грн., але старі тар. плани).

а що мама наплутала з діджинглом? там не було чого плутати.
    особисто мені ця дебільна послуга теж не подобається, і я маму вмовляв давно її відключити.
    але коли знадобилось її відключити - там нічого не наплутано, бо у підтримці сервісу підтвердили, що сайт не працює, потім повідомили, коли його відновили, але все одно не працював вхід у аккаунт, потім повідомили про те, що вхід налагодили, але функції відключення послуги не було. і кожного разу казали відключити через смс, а я вже втомився їм казати, що номер за кордоном, а роумінг не працює.
    це продовжувалось майже 2 місяці. я забив на це, бо рахунок вже майже було спустошено у нуль за цей час.
    відключив послугу смскою вже коли мама повернулася. так, швидко і легко.
    але це неможливо було ніяк фізично зробити доки номер був за кордоном.
    і що ж тут наплутано, та де ж у моїх претензіях щось ненормальне?

з приводу мінцифри та "компенсували": а вони повинні були компенсувати? я не пам'ятаю, щоб про це йшла мова.
    ну і до того ж, що не всі оператори надавали. ну не сві, а хіба таких було недостатньо у Польщі?
    ви чіпляєтесь до незначних речей, не мінцифри визначав, якім абонентам надавати чи ні роумінг, і не європейські оператори, а сабж.

алексу я взагалі не відповідаю, бо неадекватна людина.

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 656

Типово

Всё можно было выключить путём бесплатного звонка из роуминга *105*466# или через онлайн чат, но всё было пущено на самотёк. И в новых тарифах за те же деньги гораздо бОльшее наполнение услугами, но это ж надо было серое вещество заставлять работать, а это не тот случай. Напомнило некоторых наших беженцев в Европе, которых поселили, накормили, назначили выплаты, но то им это не так, то другое.

Дописів
    33 020

Типово

ну так.
    йопта, тут орки окупували Енергодар, родичи з одними лише документами чергують на вокзалі у Нікополі усі евакуаційні поїзди у які візьмуть хоча б стоячи, три доби не узяли в жоден поїзд (хоча було двое маленьких дітей) - думали у той час лише про те, щоб купити сімку. точно.
    до речі у день від'їзду з Нікополя як раз улучили ракетою в енергоблок, коли була достатньо велика пожежа. так що дату можна взнати точну.
    дійсно, заздалегідь планували за той кордон та продумали купити сімку...
    ну действительно
    подумать пополнить телефон пока едешь в поезде
    это прям усилия надо над собой делать

Дописів
    763

Типово

тим більш, що ЕС надав цей роумінг операторам безкоштовно,
    Кому и когда ЕС предоставил роуминг полностью бесплатно, сам придумал ?

Дописів
    25 973

Типово

ну действительно
    даже не так - знать что родственники с двумя детьми трое суток на вокзале в Никополе и не пополнить им телефон, а теперь предъявить претензии оператору - такое

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

ну действительно
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    даже не так - знать что родственники с двумя детьми трое суток на вокзале в Никополе и не пополнить им телефон, а теперь предъявить претензии оператору - такое
    господи, де я взагалі написав, що проблема була у поповненні номеру?
    ви взагалі у нормі там?

Звідки Ви
    А5180
    Дописів
    3 029

Типово

Как всё запущено, какой-то отдельно взятый тяжёлый случай.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

цікаво, це всім перестали присилати смс з нагадуванням про зняття абонки (за добу раніше присилали) і тепер треба пам'ятати цей день, чи мені цього разу просто не пощастило?
    зато якусь рекламу не забули надіслати...

Дописів
    70 807

Типово

цікаво, це всім перестали присилати смс з нагадуванням про зняття абонки (за добу раніше присилали) і тепер треба пам'ятати цей день, чи мені цього разу просто не пощастило?
    зато як
    Пару раз было такое.

В этот раз прислали, в прошлый нет)))
    Точно таким текстом и осу)))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    33 020

Типово

ото еще напоминать мне
    я и сам вижу баланс в любой момент
    + кредитная линия открыта
    че еще париться по поводу "пропустить день пополнения"

Дописів
    70 807

Типово

ото еще напоминать мне
    я и сам вижу баланс в любой момент
    "
    Где?
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Сторінка 477 з 524 ПершаПерша ... 377427467468469470471472473474475476477478479480481482483484485486487 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті