| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У нас $200-400 в месяц
Плюс ещё долларов $300 для подземной парковки на работе
Плюс парковка на улице (если там в магаз/кино приехал) где-то $6-12 в час
Ненененене, я лучше на метро да своими двумя....
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Ні. Не начався. Після війни і не в перші дні далеко. Місяць чи два ще було тихо і спокійно.
Житло в курортних містечках неліквід (там навіть школи-садочки є далеко не у всіх).
Через ковід воно обросло боргами через "таксу підтримки". В деяких комплексах вона сягає відчутних сум на рік, а власники роками не сплачували. Багато житла не мають акта про переведення житла в приватне, і тарифи на світло і воду промислові (в Україні теж є такий прикол). Зараз багато продають оте все за дурні гроші і просто закривають свої борги, ну і плюс на руки реальну вартість житла.
Парковка....
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
а я думаю че такая аренда дешевая![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Я ці тарифи оплачую, якщо що. Побутові. Поряд приятелька живе в апартаментах з промисловим тарифом. З жахом чекають похолодання (на мої 100 євро у них буде 300 лише ток)
У мене інфа від перших осіб, які тут живуть, а не в ажіотажах штучних квартири купують. Ну і вуха-очі є власні. Але вам, звісно, видніше)
І так, ось зараз ще помітно стало більше автівок на узкіх номерах. Мабуть ще щось розкуплять (якщо завчасно не підготувалися). Але у них зараз складнощі - банки не відкривають рахунки і таке-сяке по дрібницям. Некомфортно вєсьмо стало.
З війною ВНЖ у всіх бистроє. І вигідніше зараз, ніж "звичайне".
А далі видно буде.
ВНЖ у тому виді, що отримують особи без тимчасового захисту, права працювати в Болгарії не дає. То ж і про податки мови немає. Друг тут проживає більше 6-ти років, про податки обізнаний лише приблизно, бо працює за межами країни онлайн. Але вже має ПМЖ і через пару років може претендувати на громадянство.
Нам на курсах bfi поменяли преподаватели (слава яйцам) и подключилась девочка наша тоже фертрибене, которая живет в Дрездене с детьми. Она прям тру дуал-спикер, язык у нее бимба.
Ух, она огонь! С таким преподом заговоришь в момент)) я прям грущу, что занятие так быстро закончилось.
Теперь я знаю как звучит выученный С1. У нее именно этот сертификат и он явно имеет грунд, так сказать. Мне такое тоже надо))
Денний тариф (або єдиний) приблизно 0,11 євро, нічний 0,06 євро. Плюс ДДС 20%. Це для побутових споживачів з врахуванням транспортування у Варні. По країні може відрізнятися.
Куб води у Варні навесні був десь 1,75 євро, з літа 2,25 приблизно (споживання і відведення). Так само по країні тарифи різні
Сам сейчас пока смотрю только, по неофициальным источникам. Ещё не звонил в консульство. Оно гуглится. Квота вроде 100к, по этой визе. Могли уже и выбрать, за пол года. Хз. Но там жирная виза, для беженцев. Медицина, пособие, право на работу. Хз, дают ли их сейчас.
Сегодня ещё рассказали про визу U4U. Там спонсора нужно искать в штатах и работать вроде нельзя. Но уехать можно быстро. Действительна 2 года.
И не жаль память стёртую...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks