Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 544 з 2307 ПершаПерша ... 4444449453453553653753853954054154254354454554654754854955055155255355459464410441544 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 10 861 по 10 880.

Тема: Перекличка

Дописів
    33 049

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Что считать точкой отсчета?
    Мне еще в 2010 парили эту болгарскую недвижимость на черноморском побережье. Тогда по цене гдто 1тыс за квадрат, с рассказами что через пару лет будет все 3.

Зы.. сейчас опять скатимся к неприятной теме Украинской недвижимости (ее пиков и пике по годам).
    глядя на цены и на стоимость аренды в сезон не сложно сложить 2+2
    кто 5 лет назад взял уже окупил на аренде
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

У нас $200-400 в месяц
    Плюс ещё долларов $300 для подземной парковки на работе
    Плюс парковка на улице (если там в магаз/кино приехал) где-то $6-12 в час

Ненененене, я лучше на метро да своими двумя....
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    ажиотаж до войны еще начался
    Ні. Не начався. Після війни і не в перші дні далеко. Місяць чи два ще було тихо і спокійно.
    Житло в курортних містечках неліквід (там навіть школи-садочки є далеко не у всіх).
    Через ковід воно обросло боргами через "таксу підтримки". В деяких комплексах вона сягає відчутних сум на рік, а власники роками не сплачували. Багато житла не мають акта про переведення житла в приватне, і тарифи на світло і воду промислові (в Україні теж є такий прикол). Зараз багато продають оте все за дурні гроші і просто закривають свої борги, ну і плюс на руки реальну вартість житла.

Дописів
    33 049

Типово

у меня другая инфа в том числе по тарифам
    друг там уже вторую купил
    ажиотаж начался как границы после карантина открыли
    и много с раши начали покупать, цены поползли
    а война дала еще один толчек

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    У нас $200-400 в месяц
    это за что?

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    27 084

Типово

Парковка....
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Дописів
    33 049

Типово

а я думаю че такая аренда дешевая

Звідки Ви
    Dnepr-сити,street в каштанах
    Дописів
    20 938

Типово

Цитата Допис від Nervnaya12 Переглянути допис
    виделись да.
    нормальная - два глаза, две ноздри))

романтическое собеседование это что-то новое)
    в зале со свечами под штангой и под "Careless Whisper".
    я буду с ведром и пылесосом
    Ахаха

Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
    I have nothing, if I don't have you
    Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

у меня другая инфа в том числе по тарифам
    друг там уже вторую купил
    ажиотаж начался как границы после карантина открыли
    и много с раши начали покупать, цены поползли
    а война дала еще один толчек
    Я ці тарифи оплачую, якщо що. Побутові. Поряд приятелька живе в апартаментах з промисловим тарифом. З жахом чекають похолодання (на мої 100 євро у них буде 300 лише ток)
    У мене інфа від перших осіб, які тут живуть, а не в ажіотажах штучних квартири купують. Ну і вуха-очі є власні. Але вам, звісно, видніше)

І так, ось зараз ще помітно стало більше автівок на узкіх номерах. Мабуть ще щось розкуплять (якщо завчасно не підготувалися). Але у них зараз складнощі - банки не відкривають рахунки і таке-сяке по дрібницям. Некомфортно вєсьмо стало.

Дописів
    9 009

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    Нет-нет, я про центр чисто об эстетическом восприятии. Жить можно конечно в уютном тихом спальнике, не очень далеко от центра, магазинов и какой-нибудь парковой зоны. Я видела примерно в таком месте вариант там снять, но мне сказали такую фразу *украинцам не сдаем*. Обломчик.
    Выбирать сейчас непросто. После того как 4 квартиры были сданы раньше, чем я доехал на просмотр, хватал что было).
    И не жаль память стёртую...

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Alias Переглянути допис
    Выбирать сейчас непросто. После того как 4 квартиры были сданы раньше, чем я доехал на просмотр, хватал что было).
    Расскажете про 18 месячную визу в США - может придется поехать покопать рынок

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Я ці тарифи оплачую, якщо що. Побутові. Поряд приятелька живе в апартаментах з промисловим тарифом. З жахом чекають похолодання (на мої 100 євро у них буде 300 лише ток)
    У мене інфа від перших осіб, які тут живуть, а не в ажіотажах штучних квартири купують. Ну і вуха-очі є власні. Але вам, звісно, видніше)

І так, ось зараз ще помітно стало більше автівок на узкіх номерах. Мабуть ще щось розкуплять (якщо завчасно не підготувалися). Але у них зараз складнощі - банки не відкривають рахунки і таке-сяке по дрібницям. Некомфортно вєсьмо стало.
    У меня русский одноклассник (жесткий антипутинец к слову) подал на убежище в Германии. Думаю море выехало сейчас - фаршем никто не хочет быть

Дописів
    33 049

Типово

так и у меня инфа от друга который там уже больше года живет семейством, а до того сдавал 4 года
    и имея бизнес польша-амазон он все же выбрал Болгаию
    что-то рассказывал еще про низкие налоги и быстрое получение ВНЖ

Типово

глядя на цены и на стоимость аренды в сезон не сложно сложить 2+2
    кто 5 лет назад взял уже окупил на аренде
    Люблю такие расчеты в черных виртуальных деньгах.
    Но им тут не место . И так нуди много . Барышни скучают.

Типово

По чем кВт, к слову ?

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

так и у меня инфа от друга который там уже больше года живет семейством, а до того сдавал 4 года
    и имея бизнес польша-амазон он все же выбрал Болгаию
    что-то рассказывал еще про низкие налоги и быстрое получение ВНЖ
    З війною ВНЖ у всіх бистроє. І вигідніше зараз, ніж "звичайне".
    А далі видно буде.
    ВНЖ у тому виді, що отримують особи без тимчасового захисту, права працювати в Болгарії не дає. То ж і про податки мови немає. Друг тут проживає більше 6-ти років, про податки обізнаний лише приблизно, бо працює за межами країни онлайн. Але вже має ПМЖ і через пару років може претендувати на громадянство.

Дописів
    36 934

Типово

Нам на курсах bfi поменяли преподаватели (слава яйцам) и подключилась девочка наша тоже фертрибене, которая живет в Дрездене с детьми. Она прям тру дуал-спикер, язык у нее бимба.
    Ух, она огонь! С таким преподом заговоришь в момент)) я прям грущу, что занятие так быстро закончилось.
    Теперь я знаю как звучит выученный С1. У нее именно этот сертификат и он явно имеет грунд, так сказать. Мне такое тоже надо))

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

По чем кВт, к слову ?
    Денний тариф (або єдиний) приблизно 0,11 євро, нічний 0,06 євро. Плюс ДДС 20%. Це для побутових споживачів з врахуванням транспортування у Варні. По країні може відрізнятися.
    Куб води у Варні навесні був десь 1,75 євро, з літа 2,25 приблизно (споживання і відведення). Так само по країні тарифи різні

Типово

Денний тариф (або єдиний) приблизно 0,11 євро, нічний 0,06 євро. Плюс ДДС 20%. Це для побутових споживачів з врахуванням транспортування у Варні. По країні може відрізнятися.
    Куб води у Варні навесні був десь 1,75 євро, з літа 2,25 приблизно (споживання і відведення). Так само по країні тарифи різні
    дяка
    Вода не важлива, ее не треба багато.

шара
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

дяка
    Вода не важлива, ее не треба багато.

шара
    Коли криволапа баба вписала зайвих 30 кубів, то і вода важлива Але є і плюси - якийсь час не переймаюся, поки наздоженем

Дописів
    9 009

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Расскажете про 18 месячную визу в США - может придется поехать покопать рынок
    Сам сейчас пока смотрю только, по неофициальным источникам. Ещё не звонил в консульство. Оно гуглится. Квота вроде 100к, по этой визе. Могли уже и выбрать, за пол года. Хз. Но там жирная виза, для беженцев. Медицина, пособие, право на работу. Хз, дают ли их сейчас.
    Сегодня ещё рассказали про визу U4U. Там спонсора нужно искать в штатах и работать вроде нельзя. Но уехать можно быстро. Действительна 2 года.
    И не жаль память стёртую...

Сторінка 544 з 2307 ПершаПерша ... 4444449453453553653753853954054154254354454554654754854955055155255355459464410441544 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті