| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Манула: 04.10.2022 о 14:10
Наприклад.
Голосування за Порошенка в першому турі, хоча все свідчило, що він програЄ практично всім (здається, крім Бойка).
Якщо зовсім стисло, Зеленського "породив" саме Петро.
Помилка сьогоднішня і найближчого майбутнього - подальша підтримка. Ви не бачите, що його цікавить лише влада, а не країна і її доля? Даремно. На жаль, найбільш імовірно, ми в цьому ще переконаємось, коли справа дійде до наступних виборів, і "найвидатніший політик сучасності" з рекордним рейтингом недовіри або знову забезпечить перемогу Зеленському, або вибір поки що невідомого "третього", який "перевершить" всіх попередників.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
А кто мешал голосовать за Геннадия Удовенко, Юрия Костенко (два крыла Руха, расколовшегося после убийства Вячеслава Максимовича), в конце концов за того-же Александра Мороза?
Если Вы про второй тур, то к реальной поддержке эти цифры практически никакого отношения не имеют. Рейтинги - это первый тур, второй тур чаще всего это соревнование антирейтингов.
Я вас зрозумів. Зрозумів що на жаль ви не є винятком з усієї кагорти свідків Ліпєцької фабрики.
Ви просто жертва інформаційноїї війни. #49183 - дивіться 1 пункт.
Перед вами відкритий весь світ. Ви можете дізнаватися, перевіряти, аналізувати отриману інформацію, але на жаль вам це не цікаво. Простіше послухати 1+1,112 по дебілоскопу (ватний медіаканал), ватного родича (сусіда, актора, спортмена) які є для вас авторитетом.
І повірити їм. Навіщо думати.
------------------------------------------------------------------------------
Хочу пояснити осибисто на своєму прикладі сприйнятті ситуації.
До Майдану, я не любив свою країну бо сприймав її виключно як совок.
Майдан та початок війни (а для багатьох вона почалася лише в лютому 2022 року.) повність змінили моє світосприйняття, як і дуже багатьої людей. Це я до того що Пороху закидають створення Партіі регіонів.
Тому в 19 році, голосуючи за президента, я голосував не ЗА Пороха чи ПРОТИ ЗЕленського.
Я голосував не за шашлички, холодильник та пусті обіцянки, а за свою країну, свою родину, кохану жінку, своїх дітей, за чесні вибори (не як в Белорусі чи Рашці), за справедливі суди, за те що б депутат (його кум, сват, брат, акробат) не міг "тихонечко уйти в лес". Я голосував за цивілізовану правову державу.
Кучма и мешал: раскол РУХа - его рук дело, как и раскол соцпартии путем порождения Витренко. Напомнить кто был главами его администраций?
Помилка концентруватись на особистостях. А по факту на даний час ЄС - спадкоємиця НУ і РУХа. Завжди буде масова націонал-демократична партія та декілька поменше. А їх противники майже завжди виглядають погано.
Мороз был там явно не для "галочки". Он реально хотел прийти к власти (пример выборов 2006 года это подтверждает). НРУ, пускай и расколовшийся, не новичок на выборах и явно шел на них не по указанию Кучмы.
Кстати, 1999 - это пик популярности левых сил. Их поддержка составила почти 45%.
И возвращаясь к альтернативности. Технически, большую угрозу представляют не оппоненты, а коллеги по электоральному полю.
В десятый раз покинувший нас размышлятель все несёт и несётбольшое и светлоетеплое и мягкое. Несёт и несёт на собственных миждупрочим примерах. Просветление несёт в наши души заблудшие во тьме. Несёт живота не жалея. Внемлите голосу его. Ибо кто не внемлет будет покинут им в двадцатый раз(но это не точно)
А вы ещё курите? Тогда он идёт к вам.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Теж саме зараз будує Зелений зачищаючи медіапростір та сворюючи Марафон для для обраних ТБканалів.
Хочу привести лише одни факт, який помітили не всі.
На початку квітня, коли весь світ дізнався про Бучу та Ірпінь.
Коли у світі (принаймні для нас) не існували інших новин, без будь якого суду, під шумок, підло, тишком-нишком були закриті три опозиційні канали ТБ. Це просто піпєць.
Розумію що під час військового стану повинна бути цензура на військову і лише на військову інформацію, але не таким чином. Бо ці опозиційні канали не є ворожими.
А без опозиції БУДЬ ЯКА влада перетворюється на монстра та починає борзєть.
Два приклади тому у нас поряд. Під боком.
При отсутствии предпосылок - расколоть не получится.
А когда та-же Соц.партии собрала под своими знаменами очень идеологически разных сторонников раскол электората партии был делом времени. Кучма подогнал неизбежное под оптимальное для себя время.
Причин раскола Руха я не помню. Глобально - смерть, точнее убийство Черновола - это не обсуждается, но ведь партия была идеологическая, а не лидерская.
Рене Декарт
БУГАГА.
Это при порохе- то правовая держава?!
Да такого рейдерства и деребана бизнесов как при нем,не было ни до него,ни после.
А раздача Украины местным договорным князькам типа коломойского это вообще жесть.
И вообще,нехрен этим говном тему нынешнего президента замирать. Иди в тему пороха и там говни.
Ми ж говоримо про президентів, як же без особистостей.
Якщо про партії - а де вони? Були комуністи, і намагалась стати Свобода, але щось не склалось, а решта - які це партії?
По факту ЄС - клуб прихильників Порошенка і тих, хто потрапив туди від безвиході. Бо інші "партії" ще дрібніші, з невизначеними принципами і маловідомі. ЄС могла б стати значно потужнішою, але багатьох (як на мене, дуже багатьох) не влаштовує одна особа в цій "партії": сам Порошенко. А Порошенко інакше політичний процес не уявляє. От і маємо ( і будемо мати).
А противники - ось неіснуюча на час виборів "партія" Слуг: не скажіть, що їм погано. Утворили моновладу, і без жодних комплексів люди, які не мають належної кваліфікації, займаються справами, в яких не мають поняття. І, як завжди в українській політиці, щось розказують про плани на майбутнє.
Рене Декарт
Невдала підміна понять та спроба перевернути все з ног на голову.
Хіба 5 канал, Перший, та Еспрессо колись мали такий рейтинг як 1+1, 112 та Ньюз Ван? Ніт!
Вони не мали такого впливу на наріт який не має критичного мислення.
Саме при Пороху (в демократичній країні) не закривались канали ТБ та відбулося демократичне голосування одураченої б**ломаси за клоуна який ви'шов в лідери перегонів лише на хейпі та обсиранні діючого президента.
Виявляється що Закон Парето працює також і в соціумі.
Ви справді не розуміюте що повним ходом відбувається узурпація влади???
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks