Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2462 з 2532 ПершаПерша ... 14621962236224122452245324542455245624572458245924602461246224632464246524662467246824692470247124722512 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 49 221 по 49 240.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 322

Типово

Цитата Допис від Grinvich Переглянути допис
    Це ви про 1960, Антуриум та Электра ?
    нет, эти не дрысливые - с клонов не пишут, клеветой не славны. Да и в бане крайне редко бывают. Некоторые так и вообще никогда))).

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 322

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Нет не совпадение.
    Я ещё вчера написала что ещё один из " януковощ наш президент" вылез. )
    осталось про брата(с), мною якобы оскорбленного, в очередной раз почитать. Мож покажут таки, где же я так нагрешила....

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    527

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    почитай
    Далі можна не продовжувати. Я з Київа бачу що підгоріло.
    Всего вам доброго, хорошего гасроения и здоровья.
    Держитесь там!

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    оспидя. Как бесноватое в бан отправляют, так обязательно фрики какие-то появляются с параноидальным бредом. С оскорблениями и обвинениями в том, чего не было.

Не было такого никогда, и вот опять (с) )))).
    Совпадение)))?
    тоже заметили? а то я уже думал, что только мне оно "показалось"..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    56 335

Типово

Далі можна не продовжувати. Я з Київа бачу що підгоріло.
    Всего вам доброго, хорошего гасроения и здоровья.
    Держитесь там!
    Це ти там.
    А ми тут.)

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 919

Типово

Он вам светлое-яркое теплое-мягкое в массы принес. А вы не цените. Темные вы личности.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 849

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Темные вы личности.
    Black Lives Matter!

а он - говно, и принес говно. которому стыдно, что он украинец (якобы) и хочет быть беларусом (как любовница мамы).

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 919

Типово

Та не черные а темные. От жэж...

Хотеть быть беларусом - тот ещё
    зашквар.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    527

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    Black Lives Matter!хочет быть беларусом (как любовница мамы).
    Один з нас не звернув увагу що той вислів був 10 років тому. За такий час, під впливом подій, спілкування з іншими людьми, люди міняються, миніються країни та міняються сама планета. Не міняються лише довбні. Адже ефект Да́ннінга — Крю́ґера (ефект профана) дійсно працює.

Стосовно мами. Можливо і добре що вона померла за два місяці до початку всього цього звєздєца. Їй було б тяжко прийняти те що з Белорусі (її батьківщини) на нас поперли лапті та полетіли ракети.
    ---------------------------------------------------------------------
    Я бачу що попав в саме логово дятлів (там трошки інше слово повинно бути), тому з метою збереження свого часу та нервової системи краще вилізу з цієї банки. А ви продовжуйте тут спілкуватися між собою, мої маленькі зелені лапті.

P.S. Історики, змінимо минуле на краще!
    У боротьбі минулого з сьогоденням, я обираю бік сьогодення, без нього нема майбутнього.
    Востаннє редагував Grinvich: 04.10.2022 о 12:16

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    нет, эти не дрысливые - с клонов не пишут, клеветой не славны. Да и в бане крайне редко бывают. Некоторые так и вообще никогда))).
    Бгггг ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 009

Типово

люди міняються,.
    Все це місцями правильно, красиво, справедливо.
    Одного не розумію: чому ви вважаєте, що визнавати помилки, каятись (можливо), змінюватись повинні лише виборці Зе?
    Виборці По і його послідовні прихильники сьогодні, вони що, визнавати свої помилки не збираються? Чи у них ліцензія на істину по факту голосування?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Один з нас не звернув увагу що той вислів був 10 років тому. За такий час, під впливом подій, спілкування з іншими людьми, люди міняються, миніються країни та міняються сама планета. Не міняються лише довбні. Адже ефект Да́ннінга — Крю́ґера (ефект профана) дійсно працює.

Стосовно мами. Можливо і добре що вона померла за два місяці до початку всього цього звєздєца. Їй було б тяжко прийняти те що з Белорусі (її батьківщини) на нас поперли лапті та полетіли ракети.
    ---------------------------------------------------------------------
    Я бачу що попав в саме логово дятлів (там трошки інше слово повинно бути), тому з метою збереження свого часу та нервової системи краще вилізу з цієї банки. А ви продовжуйте тут спілкуватися між собою, мої маленькі зелені лапті.

P.S. Історики, змінимо минуле на краще!
    У боротьбі минулого з сьогоденням, я обираю бік сьогодення, без нього нема майбутнього.
    Просто обратите внимание что все про кого вы справедливо сказали в первом топике собсно и дымят красиво )) Остальные благодарно вам читают этот очередной перфоманс мынетакие\самдурак ))

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    527

Типово

Кандидат в Президенти Зеленський переміг Порошенко на виборах, тому що паплюжив ПП за війну (яку розвязала росія), за армію, за курс до ЄС і до НАТО. І натомість - обіцяв зебілам мир, який він типу порішає з путіним, стоячи перед тим на колінах. Бидло вибрало "мир по рецепту Зеленського" - і - програло. І замість "миру" - Україна отримала справжню криваву війну.

Наш "гарант" Конституції України - три роки ложив на Конституцію великий хер і всіма силами саботував записаний в Конституції напрям руху до НАТО. Бидло мовчало і підтримувало Зеленського.

Наш "лідор" нації - всіма можливими силами ігнорував всі попередженя, рекомендації і розвіддані НАТО про війну. Бидло мовчало і вірило Зеленському, що треба готуватися до шашликів, а не до оборони.

Наш "найгеніальніший" верховнокомандуючий, капітан команди КВН - після початку війни як тільки міг обвинувачував НАТО і всяко старався нас посварити з НАТО. Бидло не тільки мовчало, а навіть підспівувало Зеленському - яке НАТО погане і молилось - "бо_не_втік".

І коли накінець, на 7-му місяці війни, Зеленський підписав заяву на вступ НАТО - бидло в екстазі пищить - наш бубочка херой. Бо написав заяву до НАТО. Хоча на сьогодні ця заява в даній конкретній ситуації вже нічого не рішає. Це могло мати вирішальне значеня 3 роки тому - можливо і не було би цієї війни.

Але бидлу по***..., бидлу треба такий же тупий ідол - на якого можна дрочити до одуріння.

Автор: Віктор Федорончук

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Одного не розумію: чому ви вважаєте, що визнавати помилки, каятись (можливо), змінюватись повинні лише виборці Зе?
    Виборці По і його послідовні прихильники сьогодні, вони що, визнавати свої помилки не збираються? Чи у них ліцензія на істину по факту голосування?
    Ошибка для Украины - президент Порох - она в чем? Ну хоть пару пунктов?

Дописів
    46 288

Типово

Кандидат в Президенти Зеленський переміг Порошенко на виборах, тому що паплюжив ПП за війну (яку розвязала росія), за армію, за курс до ЄС і до НАТО. І натомість - обіцяв зебілам мир, який він типу порішає з путіним, стоячи перед тим на колінах. Бидло вибрало "мир по рецепту Зеленського" - і - програло. І замість "миру" - Україна отримала справжню криваву війну.

Наш "гарант" Конституції України - три роки ложив на Конституцію великий хер і всіма силами саботував записаний в Конституції напрям руху до НАТО. Бидло мовчало і підтримувало Зеленського.

Наш "лідор" нації - всіма можливими силами ігнорував всі попередженя, рекомендації і розвіддані НАТО про війну. Бидло мовчало і вірило Зеленському, що треба готуватися до шашликів, а не до оборони.

Наш "найгеніальніший" верховнокомандуючий, капітан команди КВН - після початку війни як тільки міг обвинувачував НАТО і всяко старався нас посварити з НАТО. Бидло не тільки мовчало, а навіть підспівувало Зеленському - яке НАТО погане і молилось - "бо_не_втік".

І коли накінець, на 7-му місяці війни, Зеленський підписав заяву на вступ НАТО - бидло в екстазі пищить - наш бубочка херой. Бо написав заяву до НАТО. Хоча на сьогодні ця заява в даній конкретній ситуації вже нічого не рішає. Це могло мати вирішальне значеня 3 роки тому - можливо і не було би цієї війни.

Але бидлу по***..., бидлу треба такий же тупий ідол - на якого можна дрочити до одуріння.

Віктор Федорончук
    5

Дописів
    56 335

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Он вам светлое-яркое теплое-мягкое в массы принес. А вы не цените. Темные вы личности.
    Та уже сто раз попрощались и никак не уйдет.)
    Вот уже и портянки от " березы" пошли
    Такая работа.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 009

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ошибка для Украины - президент Порох - она в чем? Ну хоть пару пунктов?
    Ой, Vozar, хоч ви не розпочинайте. Ви ж не Grinvich, якого, як він сказав, тут довго не було? 3,5 роки дискусій і срача; все заново?

Один пункт: жоден з президентів не був державником. Під час війни це загрожує існуванню країни і може бути критичним.
    П'ятий не був винятком. Навіть якби одягав кілька вишиванок одночасно.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    527

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Дякую за питання. Я вирішив вийти з цієї теми, але вам відповім.
    Про які саме помилки прихильників Пороха ви кажете, я не розумію, від слова зовсім?

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 849

Типово

я не розумію, від слова зовсім
    эффект Даннинга - Крюгера подоспел.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Я не собираюсь говорить про ошибки Президентов или их избирателей.
    Просто для размышления: за пять лет пребывания у власти Петр Алексеевич растерял 69% поддержки или почти 7 млн. голосов. Хуже было только у Виктора Андреевича.
    Кстати, к второму сроку Леонид Данилович поддержку нарастил . Это к утверждению, что власть всегда теряет поддержку избирателей.

Сторінка 2462 з 2532 ПершаПерша ... 14621962236224122452245324542455245624572458245924602461246224632464246524662467246824692470247124722512 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті