Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2463 з 2532 ПершаПерша ... 14631963236324132453245424552456245724582459246024612462246324642465246624672468246924702471247224732513 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 49 241 по 49 260.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 849

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    за пять лет пребывания у власти Петр Алексеевич растерял 69% поддержки или почти 7 млн. голосов. Хуже было только у Виктора Андреевича.
    можно долго обманывать немногих
    можно недолго обманывать многих
    но нельзя бесконечно обманывать всех (с) чувак с фамилией автомобиля

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Кстати, к второму сроку Леонид Данилович поддержку нарастил . Это к утверждению, что власть всегда теряет поддержку избирателей.
    Ага, поддержка при выборе без выбора Кучма vs назад в прошлое Симоненко.
    Интересно, а где сейчас 2-й товарищ пребывает?

Как правило, эти все поддержки результат сворачивания демократии и манипуляций сми ... Чего далеко ходить, 2 шизанутых северных соседа в пример
    Востаннє редагував Манула: 04.10.2022 о 14:10

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 481

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Це ти там.
    А ми тут.)
    І я в Києві - тут.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 009

Типово

Цитата Допис від Grinvich Переглянути допис

Про які саме помилки прихильників Пороха ви кажете, я не розумію, від слова зовсім?
    Наприклад.
    Голосування за Порошенка в першому турі, хоча все свідчило, що він програЄ практично всім (здається, крім Бойка).
    Якщо зовсім стисло, Зеленського "породив" саме Петро.

Помилка сьогоднішня і найближчого майбутнього - подальша підтримка. Ви не бачите, що його цікавить лише влада, а не країна і її доля? Даремно. На жаль, найбільш імовірно, ми в цьому ще переконаємось, коли справа дійде до наступних виборів, і "найвидатніший політик сучасності" з рекордним рейтингом недовіри або знову забезпечить перемогу Зеленському, або вибір поки що невідомого "третього", який "перевершить" всіх попередників.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    56 335

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    І я в Києві - тут.
    Так усі ми тут. Ну майже усі.)
    А воно в якійсь паралельній реальності.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Ага, поддержка при выборе без выбора Кучма vs назад в прошлое Симоненко.
    Интересно, а где сейчас 2-й товарищ пребывает?
    Как правило, эти все поддержки результат сворачивания демократии и манипуляций сми ... Чего далеко ходить, 2 шизанутых северных соседа в пример
    А кто мешал голосовать за Геннадия Удовенко, Юрия Костенко (два крыла Руха, расколовшегося после убийства Вячеслава Максимовича), в конце концов за того-же Александра Мороза?
    Если Вы про второй тур, то к реальной поддержке эти цифры практически никакого отношения не имеют. Рейтинги - это первый тур, второй тур чаще всего это соревнование антирейтингов.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

А кто мешал голосовать за Геннадия Удовенко, Юрия Костенко (два крыла Руха, расколовшегося после убийства Вячеслава Максимовича), в конце концов за того-же Александра Мороза?
    Если Вы про второй тур, то к реальной поддержке эти цифры практически никакого отношения не имеют. Рейтинги - это первый тур, второй тур чаще всего это соревнование антирейтингов.
    Я писала про примеры наших северных соседей, там альтернативные кандидаты тоже для галочки имеются. Как мне кажется Кучма строил подобное, но не построил или вероятнее не дали построить ...

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    527

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Наприклад.
    Голосування за Порошенка в першому турі, хоча все свідчило, що він програЄ практично всім (здається, крім Бойка).
    Якщо зовсім стисло, Зеленського "породив" саме Петро.

Помилка сьогоднішня і найближчого майбутнього - подальша підтримка. Ви не бачите, що його цікавить лише влада, а не країна і її доля? Даремно. На жаль, найбільш імовірно, ми в цьому ще переконаємось, коли справа дійде до наступних виборів, і "найвидатніший політик сучасності" з рекордним рейтингом недовіри або знову забезпечить перемогу Зеленському, або вибір поки що невідомого "третього", який "перевершить" всіх попередників.
    Я вас зрозумів. Зрозумів що на жаль ви не є винятком з усієї кагорти свідків Ліпєцької фабрики. Ви просто жертва інформаційноїї війни. #49183 - дивіться 1 пункт.

Перед вами відкритий весь світ. Ви можете дізнаватися, перевіряти, аналізувати отриману інформацію, але на жаль вам це не цікаво. Простіше послухати 1+1,112 по дебілоскопу (ватний медіаканал), ватного родича (сусіда, актора, спортмена) які є для вас авторитетом.
    І повірити їм. Навіщо думати.
    ------------------------------------------------------------------------------

Хочу пояснити осибисто на своєму прикладі сприйнятті ситуації.
    До Майдану, я не любив свою країну бо сприймав її виключно як совок.
    Майдан та початок війни (а для багатьох вона почалася лише в лютому 2022 року.) повність змінили моє світосприйняття, як і дуже багатьої людей. Це я до того що Пороху закидають створення Партіі регіонів.

Тому в 19 році, голосуючи за президента, я голосував не ЗА Пороха чи ПРОТИ ЗЕленського.
    Я голосував не за шашлички, холодильник та пусті обіцянки, а за свою країну, свою родину, кохану жінку, своїх дітей, за чесні вибори (не як в Белорусі чи Рашці), за справедливі суди, за те що б депутат (його кум, сват, брат, акробат) не міг "тихонечко уйти в лес". Я голосував за цивілізовану правову державу.
    Востаннє редагував Grinvich: 04.10.2022 о 15:48

Дописів
    8 040

Типово

Кучма и мешал: раскол РУХа - его рук дело, как и раскол соцпартии путем порождения Витренко. Напомнить кто был главами его администраций?

Помилка концентруватись на особистостях. А по факту на даний час ЄС - спадкоємиця НУ і РУХа. Завжди буде масова націонал-демократична партія та декілька поменше. А їх противники майже завжди виглядають погано.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Я писала про примеры наших северных соседей, там альтернативные кандидаты тоже для галочки имеются. Как мне кажется Кучма строил подобное, но не построил или вероятнее не дали построить ...
    Мороз был там явно не для "галочки". Он реально хотел прийти к власти (пример выборов 2006 года это подтверждает). НРУ, пускай и расколовшийся, не новичок на выборах и явно шел на них не по указанию Кучмы.
    Кстати, 1999 - это пик популярности левых сил. Их поддержка составила почти 45%.
    И возвращаясь к альтернативности. Технически, большую угрозу представляют не оппоненты, а коллеги по электоральному полю.

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 919

Типово

В десятый раз покинувший нас размышлятель все несёт и несёт большое и светлое теплое и мягкое. Несёт и несёт на собственных миждупрочим примерах. Просветление несёт в наши души заблудшие во тьме. Несёт живота не жалея. Внемлите голосу его. Ибо кто не внемлет будет покинут им в двадцатый раз(но это не точно)

А вы ещё курите? Тогда он идёт к вам.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    527

Типово

Теж саме зараз будує Зелений зачищаючи медіапростір та сворюючи Марафон для для обраних ТБканалів.

Хочу привести лише одни факт, який помітили не всі.
    На початку квітня, коли весь світ дізнався про Бучу та Ірпінь.
    Коли у світі (принаймні для нас) не існували інших новин, без будь якого суду, під шумок, підло, тишком-нишком були закриті три опозиційні канали ТБ. Це просто піпєць.

Розумію що під час військового стану повинна бути цензура на військову і лише на військову інформацію, але не таким чином. Бо ці опозиційні канали не є ворожими.
    А без опозиції БУДЬ ЯКА влада перетворюється на монстра та починає борзєть.
    Два приклади тому у нас поряд. Під боком.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Кучма и мешал: раскол РУХа - его рук дело, как и раскол соцпартии путем порождения Витренко. Напомнить кто был главами его администраций?
    При отсутствии предпосылок - расколоть не получится.
    А когда та-же Соц.партии собрала под своими знаменами очень идеологически разных сторонников раскол электората партии был делом времени. Кучма подогнал неизбежное под оптимальное для себя время.
    Причин раскола Руха я не помню. Глобально - смерть, точнее убийство Черновола - это не обсуждается, но ведь партия была идеологическая, а не лидерская.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 481

Типово

Перед вами відкритий весь світ. Ви можете дізнаватися, перевіряти, аналізувати отриману інформацію, але на жаль вам це не цікаво. Простіше послухати 1+1,112
    Чому забули про Прямий та 5-й? Прикро.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 009

Типово

:]Ви просто жертва інформаційноїї війни.
    Перед вами відкритий весь світ. Ви можете дізнаватися, перевіряти, аналізувати отриману інформацію, але на жаль вам це не цікаво. Простіше послухати 1+1,112 по дебілоскопу (ватний медіаканал), ватного родича (сусіда, актора, спортмена) які є для вас авторитетом.
    .
    Те саме маю повне право сказати про вас. Замінивши деякі детальки: назви ТБканалів, терміни ("ватний" на "чоколядовий") etc.

Не можете аргументувати - не беріться, бо інакше залишається лише спортивне лайнометання. А це давно не оригінально і нецікаво.
    Рене Декарт

Дописів
    56 335

Типово

Я вас зрозумів. Зрозумів що на жаль ви не є винятком з усієї кагорти свідків Ліпєцької фабрики. Ви просто жертва інформаційноїї війни. #49183 - дивіться 1 пункт.

Хочу пояснити осибисто на своєму прикладі сприйнятті ситуації.
    До Майдану, я не любив свою країну бо сприймав її виключно як совок.
    Майдан та початок війни (а для багатьох вона почалася лише в лютому 2022 року.) повність змінили моє світосприйняття, як і дуже багатьої людей. Це я до того що Пороху закидають створення Партіі регіонів.

Тому в 19 році, голосуючи за президента, я голосував не ЗА Пороха чи ПРОТИ ЗЕленського.
    Я голосував не за шашлички, холодильник та пусті обіцянки, а за свою країну, свою родину, кохану жінку, своїх дітей, за чесні вибори (не як в Белорусі чи Рашці), за справедливі суди, за те що б депутат (його кум, сват, брат, акробат) не міг "тихонечко уйти в лес". Я голосував за цивілізовану правову державу.
    БУГАГА.
    Это при порохе- то правовая держава?!
    Да такого рейдерства и деребана бизнесов как при нем,не было ни до него,ни после.
    А раздача Украины местным договорным князькам типа коломойского это вообще жесть.
    И вообще,нехрен этим говном тему нынешнего президента замирать. Иди в тему пороха и там говни.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    БУГАГА.
    Это при порохе- то правовая держава?!
    Да такого рейдерства и деребана бизнесов как при нем,не было ни до него,ни после.
    А раздача Украины местным договорным князькам типа коломойского это вообще жесть.
    И вообще,нехрен этим говном тему нынешнего президента замирать. Иди в тему пороха и там говни.
    Много накопали на ПО? когда садить будут?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 009

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Помилка концентруватись на особистостях. А по факту на даний час ЄС - спадкоємиця НУ і РУХа. Завжди буде масова націонал-демократична партія та декілька поменше. А їх противники майже завжди виглядають погано.[/FONT]
    Ми ж говоримо про президентів, як же без особистостей.

Якщо про партії - а де вони? Були комуністи, і намагалась стати Свобода, але щось не склалось, а решта - які це партії?
    По факту ЄС - клуб прихильників Порошенка і тих, хто потрапив туди від безвиході. Бо інші "партії" ще дрібніші, з невизначеними принципами і маловідомі. ЄС могла б стати значно потужнішою, але багатьох (як на мене, дуже багатьох) не влаштовує одна особа в цій "партії": сам Порошенко. А Порошенко інакше політичний процес не уявляє. От і маємо ( і будемо мати).

А противники - ось неіснуюча на час виборів "партія" Слуг: не скажіть, що їм погано. Утворили моновладу, і без жодних комплексів люди, які не мають належної кваліфікації, займаються справами, в яких не мають поняття. І, як завжди в українській політиці, щось розказують про плани на майбутнє.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    527

Типово

Те саме маю повне право сказати про вас. Замінивши деякі детальки: назви ТБканалів, терміни ("ватний" на "чоколядовий") etc.

Не можете аргументувати - не беріться, бо інакше залишається лише спортивне лайнометання. А це давно не оригінально і нецікаво.
    Невдала підміна понять та спроба перевернути все з ног на голову.
    Хіба 5 канал, Перший, та Еспрессо колись мали такий рейтинг як 1+1, 112 та Ньюз Ван? Ніт!
    Вони не мали такого впливу на наріт який не має критичного мислення.

Саме при Пороху (в демократичній країні) не закривались канали ТБ та відбулося демократичне голосування одураченої б**ломаси за клоуна який ви'шов в лідери перегонів лише на хейпі та обсиранні діючого президента.
    Виявляється що Закон Парето працює також і в соціумі.

Ви справді не розуміюте що повним ходом відбувається узурпація влади???
    Востаннє редагував Grinvich: 04.10.2022 о 19:31

Дописів
    46 288

Типово

Ой, Vozar, хоч ви не розпочинайте. Ви ж не Grinvich, якого, як він сказав, тут довго не було? 3,5 роки дискусій і срача; все заново?

Один пункт: жоден з президентів не був державником. Під час війни це загрожує існуванню країни і може бути критичним.
    П'ятий не був винятком. Навіть якби одягав кілька вишиванок одночасно.
    Только один пункт. Армія, мова, віра.

Это не основы правильной государственной политики Украины?

Это основы чьей политики?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Сторінка 2463 з 2532 ПершаПерша ... 14631963236324132453245424552456245724582459246024612462246324642465246624672468246924702471247224732513 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті