А щоб дізнатися, чи якісні космічні ракети Україна виготовляла, Ви літали у космос? А щоб дізнатися, наскільки безпечний автомобіль, який Ви хочете придбати, Ви влаштовували ним краш-тест? А щоб впевнитися, що мухомори дійсно отруйні, Ви їх їли?Таких питань я можу поставити ще декілька сотен і всі вони будуть риторичними.
Та Ви шо??? Оно вище мене та інших звинуватили у ПЛАТНОСТІ наших форумських дописів. Щось я не побачила, щоб Ви вимагали від них аргументів чи доказів цих наклепів.В диспуті я поважаю людей, що можуть підкріпити кожну свою заяву аргументами.
Пля, та ПЕРЕЧИТАЙТЕ те сперечання! НЕ ПРО ЦЕ воно було!! Ми ТИЦЯЛИ РИЛОМ Абдурім в її брехню!
Брехня!Поспішають, тому що це одне із питань євроінтеграції.Нам ніхто не обіцяв євроінтеграцію у жовтні! І тим більше її НЕ БУДЕ, якщо наші закони НЕ БУДУТЬ відповідати європейським нормам! Той, хто дійсно ХОЧЕ євроінтеграції, той ЧЕКАЄ на висновнки комісії, щоб потім відкорегувати закон, ВРАХОВУЮЧИ ці рекомендції або навіть вимоги. А той, хто на євроінтеграцію клав зелений орган, а закони створює вигідними ДЛЯ СЕБЕ, завжди поспішає.
Брехня! НЕ БУДЕ європейського контенту з владою МАЛОРОСІВ!Замість долі російського контенту буде контент ЄС.Оно купа ТБ-каналів ломанулися у... БІЛОРУСЬ(!!!), щоб знімати нові сезони серіалів за участю КАЦАПІВ!!!
І це зараз, коли ці самі кацапи вбивають наших співвітчизників та знищують наші міста.
Ви вірите в те, що після перемоги ці самі ТБ-канали, а особливо "Г+Г" та "Квартал-95" ВІДМОВЛЯТЬСЯ від зйомок кацапських акторів у своїх фільмах та від продажу їх (фільмів) показу у паРаші? Ага, щаз! Після перемоги це лише ПОСИЛИТЬСЯ! І саме для ЦЬОГО зменшують квоти української продукції.
А що, восени 2020 року в нас була ІНША влада?І... Вибачте, проект валявся з осени 2020 року!
Спитала та, яка ПОСТІЙНО цитує мої дописи.
![]()

Bookmarks