Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1195 з 1230 ПершаПерша ... 19569510951145118511861187118811891190119111921193119411951196119711981199120012011202120312041205 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 23 881 по 23 900.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    7 637

Типово

В Запорожье упаковали обл админов, продавших сотни вагонов гуманитарки.
    В Киеве упаковали дельцов из минобороны, стыривших в оффшоры пол ляма зелени.

Кажется штаты хорошо припахали наши органы отрабатывать лендлиз

Дописів
    56 381

Типово

Цитата Допис від Edd Переглянути допис
    В Запорожье упаковали обл админов, продавших сотни вагонов гуманитарки.
    В Киеве упаковали дельцов из минобороны, стыривших в оффшоры пол ляма зелени.

Каким хером Ленд Лиз к тому,что всякую нечисть регулярно пакуют ? Не поверите,в Днепре тоже уже не единожды упаковали. И во Львове,и в Чернигове...
    Очень хочется верить,что пакуют надёжно,а не как раньше - одни пакуют,другие выпускают.

Дописів
    56 381

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Тоді стули свою пельку і не вякай! Тобі дали посилання на ОФІЦІЙНИЙ сайт ВЕРХОВНОЇ РАДИ!! Саме ТАМ завжди знаходиться НАЙАКТУАЛЬНІША та НАЙПРАВДИВІША інформація про ті чи інші закони: дати реєстрації проектів, дати внесення на пленарні засідання, результати пойменних голосувань, дати підписання законів президентом тощо. А ті джерела, звидки ТИ береш свою брехливу інфу, засунь собі сама знаєш, куди!
    Сотні разів казали зестаду: беріть інформацію лише з ОФІЦІЙНИХ джерел! Ні, продовжують лазити по сміттєзвалищам та сортирам і з піною у рота запевняти, що саме ЦІ джерела найправдивіші, а потім ще й ображають тих, хто тицяє їх мордами.

Я тебе зараз розірву за твою брехню!

7-ма сесія
    30 /серпень / 2022 р.
    Результати розгляду питань порядку денного Верховної Ради України

За проект закону голосували ОДИН раз!! І одразу ПРИЙНЯЛИ! Другий раз голосували лише за продовження терміну підготовки до другого читання проекту Закону про медіа. І теж ПРИЙНЯЛИ.
    Вимагати від тебе ВИБАЧЕНЬ за твою брехню та за лайно у бік Манули немає сенсу - в тебе кишка тонка!
    А за ускоренную процедуру принятия закона? Это не про этот закон?
    И чего ж твой любимый петрушка ни то,что против этой ускоренной процедуры не голосовал,как и все его собратья по партии,а вообще на заседание не явился?
    Разорвет она меня ) жопу свою разорви.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

А у Вашій реальності ленд-ліз вже РОЗПОЧАВСЯ?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    А за ускоренную процедуру принятия закона? Это не про этот закон?
    Яка "ускореннаяпрацедура"??? Ти що, НАСТІЛЬКИ тупа, що навіть примітивні фрази не доходять? Навіть не знаєш, як перекладається слово "продовжити"??? Добре, я напишу РОСІЙСЬКОЮ мовою - може, хоч так до тебе дійде хоча б половина.
    На сегодняшнем заседании Верховной Рады Украины за проект закона про медиа (2693-д) голосовали ОДИН раз. И с первого раза ПРИНЯЛИ его в первом чтении. Второй раз голосовали НЕ за сам закон, а за то, чтобы ПРОДЛИТЬ СРОК внесения поправок и подготовки проекта закона ко второму чтению. Я не знаю, какой срок был изначально - мне это неинтересно, но этим голосованием его ПРОДЛИЛИ до 21 дня. "Продовжити" - это "ПРОДЛИТЬ", а не "ускорить". "Ускорить" перекладається як "ПРИСКОРИТИ". Разницу между "продовжити" и "прискорити" чувствуешь или даже это для тебя сложно? Т.е. через три недели закон будут рассматривать и, возможно, голосовать во втором чтении.
    Что из написанного тебе не понятно? Какие слова НАСТОЛЬКО сложны, что НЕ ДОХОДЯТ до тебя?
    И чего ж твой любимый петрушка ни то,что против этой ускоренной процедуры не голосовал,как и все его собратья по партии,а вообще на заседание не явился?
    Просто он забыл, что нужно у черноротой рашеголовой брехухи Абдуриум спрашивать, что ему делать в тот или другой день. Поэтому занимался сегодня тем, чем САМ счёл нужным, - например, встречался с кем-то из представителей Запада или закупал очередную крутую военную технику для армии. В следующий раз он обязательно обратится к тебе за рекомендациями и разрешением.
    жопу свою разорви.
    Чтобы её невозможно было от твоей отличить? Танунафиг!

Дописів
    7 637

Типово

А рашиста Сміттєвоза знов триколорна жаба душить, що воно, ніщеброд, не може заробити навіть для своєї родини, тому потім ниє на форумі, як баба, коли доводиться платити за свого сина-школяра у трамваї, а в цей час ненависний йому Порох може собі дозволити витрачати мільйони на армію.
    А щирі українці, які забезпечують тил, в тому числі ВАШІ численні потреби, мать мільйони заробляють?

Якщо хоча б 90% людей, що працюють за мінімалку (5500 грн після податків), скажуть "я не ніщеброд!", встануть і підуть геть, то у нас настане суцільний колапс. І ви будете першою, хто вкриє матом тих бідолашних людей за їх "безвідповідальний" вчинок.

Тобто, перефразую: ніщеброди (а точніше їх послуги) потрібні вам кожного дня. А ви їх цькуєте при нагоді.

Дописів
    56 381

Типово

Диареис,не напрягайся. Я ж не твои сокорытники," печеньку" тебе не отсыплю.
    Ото выбрали вы себе импотентов не способных отстоять свою точку зрения,а способных только в кулуарах тявкать и зраду разгонять - кушайте теперь.

Дописів
    2 779

Типово

О чем спор? Вот поименное голосование по закону Про медиа (принят за основу) http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_g...los?g_id=20839
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

А щирі українці, які забезпечують тил, в тому числі ВАШІ численні потреби, мать мільйони заробляють?
    Якщо хоча б 90% людей, що працюють за мінімалку (5500 грн після податків), скажуть "я не ніщеброд!", встануть і підуть геть, то у нас настане суцільний колапс. І ви будете першою, хто вкриє матом тих бідолашних людей за їх "безвідповідальний" вчинок.
    Тобто, перефразую: ніщеброди (а точніше їх послуги) потрібні вам кожного дня. А ви їх цькуєте при нагоді.
    Якщо Ви не знаєте про взаємини мене та Сміттєвоза, а головне - про їх ПРИЧИНИ, то краще мовчіть. Ваш коментар, м'яко кажучи, безглуздий по відношенню до того, про що я писала.
    Диареис,не напрягайся. Я ж не твои сокорытники," печеньку" тебе не отсыплю.
    Ото выбрали вы себе импотентов не способных отстоять свою точку зрения,а способных только в кулуарах тявкать и зраду разгонять - кушайте теперь.
    Не переймайся: я вже звикла до того, що, коли тебе в черговий раз тицяєш мордою в твою брехню, ти замість того, щоб ВИЗНАТИ свою помилку, починаєш жбурлятися лайном - або в опонента, або в Пороха. Продовжуй, продовжуй - ти таким посміховиськом виглядаєш в такий момент!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    340

Типово

Якщо хоча б 90% людей, що працюють за мінімалку (5500 грн після податків), скажуть "я не ніщеброд!", встануть і підуть геть, то у нас настане суцільний колапс.
    Ничего не случится, половину уволят, второй поднимут з/п в два раза и заставят работать в два раза больше. Только эта категория не способна на такие демарши.
    Окажу помощь по продуктам 1С. Ну и всё сопутствующее... 095-507-12-15, 098-622-69-26

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    О чем спор? Вот поименное голосование по закону Про медиа (принят за основу) http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_g...los?g_id=20839
    Абдуріум НЕ ВЛАШТОВУЮТЬ посилання на ОФІЦІЙНІ джерела, в тому числі й на офіційні сайти влади. Бо вони НЕ ПІДТВЕРДЖУЮТЬ її брехню.
    Цитата Допис від burluckoff Переглянути допис
    эта категория не способна на такие демарши.
    ППКС

Дописів
    56 381

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Если не трудно там чуть ниже голосование,если не ошибаюсь в 13.18 - голосование по принятию этого закона по ускоренной процедуре. Скиньте плиз сюда. А то у меня не копируется.
    О том и спор. Что сперва сидят ,языки в жопы позатягивали, ( а некоторые вообще на заседание не являются)а потом вопят,что нетакой закон " пропихнули".
    Хотя, им пох на чем зрадойобить,хоть на Еленыных ногах,хоть на медальках,хоть на законах. Не успели этот обсосать,там уже берёза на другой " фас" кинул. Не пройдет и суток ,как поднимут вой.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Помер Горбачёв на 92 году жизни

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Если не трудно там чуть ниже голосование,если не ошибаюсь в 13.18 - голосование по принятию этого закона по ускоренной процедуре. Скиньте плиз сюда. А то у меня не копируется.
    О том и спор. Что сперва сидят ,языки в жопы позатягивали, ( а некоторые вообще на заседание не являются)а потом вопят,что нетакой закон " пропихнули".
    Хотя, им пох на чем зрадойобить,хоть на Еленыных ногах,хоть на медальках,хоть на законах. Не успели этот обсосать,там уже берёза на другой " фас" кинул. Не пройдет и суток ,как поднимут вой.
    Слушайте, сколько можно всё перекручивать и на белое говорить чёрное? При чём тут голосование по принятию закона по ускоренной процедуре? Вы уже не знаете, что лепить сюда

Дописів
    56 381

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Слушайте, сколько можно всё перекручивать и на белое говорить чёрное? При чём тут голосование по принятию закона по ускоренной процедуре? Вы уже не знаете, что лепить сюда
    Да неужели?)
    Я вам с первого поста о том,что ваши кумиры отсиделись " в кустах" и даже не вякнули против этого закона.
    Но вам же это пофиг.
    Давайте уже начинайте про " украли деньги у армии для дорог".
    А то вдруг завтра что-то новое примут ( проэкт бюджета например) ,а вы ещё за этот вой премии не получили.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

О том и спор.
    Та коли ж вже врешті-решт у нас почнуть банити за брехню??? Скільки можна терпіти цю брехуху??
    Хронологія обговорення на форумі голосування за закон:
    00:55
    Цитата Допис від Дейнерис
    Завтра русофіли у владі протягуватимуть через Верховну Раду законопроєкт «Про медія» (№2693-д)
    14:58
    Цитата Допис від Мафальда
    протягнули у першому читанні.
    15:54
    Цитата Допис від Мафальда
    Слуги - 179 голосів. Залишки ОПЗЖистів разом по 12 голосів Юльківщина- 6 .ЗаМайбах - 7, Довіра -12. Позафракційні - 5.
    16:38
    с противниками проекта как-то не очень. Против только 2 остальные 60 рыл -утрЫмалыся. У однієї Федіної з " ЄС" вистачило духу відверто висловити свою думку і проголосувати проти.
    О 16.38 ти стверджувала, що ВСЯ фракція "ЄС" УТРИМАЛАСЯ від голосування за ПРОЕКТ ЗАКОНУ!! Ні про яку "ускореннаюпрацедуру" ти НЕ ПИСАЛА!!! І навіть НЕ НАТЯКАЛА на неї! Це лише після того, як о 17:03 Манула тицьнула тебе мордою у твою брехню:
    Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    зе-марафон с блогерами ОПы и не такие сказки рассказывали))
    https://t.me/yzheleznyak/2304?single
    ти почала виляти дупою та брехати, що ти начебто НЕ ТЕ мала на увазі, а голосування за прискорену процедуру. Це ж як треба себе не поважати, щоб навіть після того, як тебе НЕОДНОРАЗОВО тицьнули мордою у твою брехню, ПРОДОВЖУВАТИ відбріхуватися та виставляти опонентів ідіотами?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 382

Типово

Вона й мову цькує.
    Це ж надо таку співучу та багатогранну на суцільну брудну та вульгарну лайку перетворити ((.

Хоча і без лайки ще є тут такі. Накрутять такого брудного, чого в тій мові й не було. Того, що сами вигадали.
    Прикро((.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 498

Типово

Это, что ли? http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_g...los?g_id=20838
    Востаннє редагував ashim1990: 30.08.2022 о 23:52
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Я вам с первого поста о том,что ваши кумиры отсиделись " в кустах" и даже не вякнули против этого закона.
    БРЕХЛО!!! Вони "не вякнули"(с) проти ПРИСКОРЕНОЇ ПРОЦЕДУРИ!!! І проголосували ПРОТИ самого проекту закону! Пля, досить брехати!
    Не дай Боже таку родичку!!

Дописів
    84 377

Типово

...виляти дупою та брехати, ...
    от ви, Дейні, не естет. це самий цимес: спостерігати як воно раз за разом борсається в тенетах власного сценарію ))
    Spoiler Spoiler: це настільки примітивно й однотипно, що аж смішно )  
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Сторінка 1195 з 1230 ПершаПерша ... 19569510951145118511861187118811891190119111921193119411951196119711981199120012011202120312041205 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті