Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1095 з 1230 ПершаПерша ... 95595995104510851086108710881089109010911092109310941095109610971098109911001101110211031104110511451195 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 21 881 по 21 900.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    25 872

Типово

Цитата Допис від freedomLife Переглянути допис
    ....Вопрос личной безопасности-это личное дело каждого, а не "смитов".....
    я бы согласился - если МЧСники потом рискуя быть заваленными не доставали из под разрушенных зданий таких "личное дело каждого". не говоря о том что выплаты на лечение и пенсии по инвалидности можно было бы потратить с гораздо большей пользой

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Совещание украинских спецслужб глазами ФСБ РФ:

- Как нам запугать Россию?
    - А давайте убьём Дарью Дугину!
    - Это кто?
    - Дочь Дугина.
    - А это кто?
    - Сумасшедший православный конспиролог.
    - Гениально задумано! Выполняйте, России точно конец!
    А как круто: в центре Москвы агенты украинских спецслужб следят за семьей Дугина, которого Киев признал угрозой нацбезопасности, постоянно меняют номера у машины для слежки, ведут наружнее наблюдение, закладывают бомбу, спокойно уезжают из страны, а ФСБ нам обо всем этом сообщает

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

23 та 24 серпня тривалість комендантської години у Дніпрі не зміниться - Валентин Резніченко.

Як і раніше, вона стартує опівночі і триває до 5 ранку.
    ...в принципе ожидаемо...только вот жаль никто не послушает и не будет сидеть дома, все будут шарится по городу паркам скверам пляжам и т.п. ... вот посмотрите...

Дописів
    25 872

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    ...в принципе ожидаемо...только вот жаль никто не послушает и не будет сидеть дома, все будут шарится по городу паркам скверам пляжам и т.п. ... вот посмотрите...
    рабочий день вообщето

Дописів
    84 377
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

"Я покладаю відповідальність за сотні загиблих у Бучі на Зеленського та його переговорника Єрмака"
    Резонанс Цензор.НЕТ
    Автор: В'ячеслав Шрамович
    Джерело: https://censor.net/ua/r3362027
    особисто я вважаю, що мудаками, які покладають відповідальність за військові злочини орків на президента України а/або українців замість хyйла, кацапів та кацапстану, повинно займатися СБУ.
    а видання, які навмисно друкують у себе явно прокремлівські думки своїх журнахвойд треба закривати.
    туди ж можна віднести усіляких серговів, та смітів (одні розказують, що самі винуваті, бо 8 років хyйла хyйлом називали, не визнавали крим кацапським і дамбас бамбілі, а другі - що якби не кастрюлеголові на майдані, то ніхто б не нападав).

Дописів
    25 872

Типово

експерт Лабораторії законодавчих ініціатив....єтим все сказано - дальше фамилие можно не читать

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 499

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    особисто я вважаю, що мудаками, які покладають відповідальність за військові злочини орків на президента України а/або українців замість хyйла, кацапів та кацапстану, повинно займатися СБУ.
    а видання, які навмисно друкують у себе явно прокремлівські думки своїх журнахвойд треба закривати.
    Отут порошкам сталося зле. Censor - це ж їх рупор!
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 868

Типово

креатив должен литься рекой, и проникать во все....єєєє.....

vs. two in the pink, one in the stink.

какой Мин такой и Культ.

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 868

Типово

у Вячеслава Максимовича было немножко иначе.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Отут порошкам сталося зле. Censor - це ж їх рупор!
    Головне щоб адептам буле добре і радісно тут, коли як ви кажете "порошки" гинуть на фронті
    https://censor.net/ua/news/3361863/a...ymy_okupantamy
    https://censor.net/ru/news/3357209/v...bich_dopolneno

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 404

Типово

Омг...
    Осталось списки погибших на столбики делить - голосовал за Зе, за По, за Бо, за Са, не голосовал и т.п.

Не может быть хорошо, когда гибнут люди.
    Чем важны их политические взгляды, когда они погибли от войны? Зачем это, какой в этом смысл?

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    - меня дугин беспокоит
    - а тьі его не тереби.

не совсем понятен повышенный интерес к жареной личинке ядовитого говна. сдохла и х.уй с ней. чем больше баб детородного возраста в рашке сдохнут, тем меньше будут вытаскивать из своих проклятых вагин безмозглого мяса с хрящиками.
    простите за экспрессию... я у Stank начитался ))
    Дійсно, звичайна акція знищення, досить успішна.
    ЗІ: це точно не я!
    Цитата Допис від Янь Переглянути допис
    Я бы еще отметила, что тяга к садизму у наших менее выраженная.
    Дада, бывают паталогии везде.
    Но массовость, ттт, все же не присуща.
    Цена осознанного родительства, демократии, феминизма и популярности визитов к психотерапевтам.
    Хочу зауважити, що садизм не притаманний і російським шматкам лайна. У них більш мазохізм росповсюджений, достатньо почитати їх літературу, що класичну, що сучасну. І їм справді подобається, коли їх п...дять кованим чобітом, справді, без жоодних сумнівів.

ЗІ: я справді садист. Але позитивний.
    Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    за 6 минут куда успеваем убежать?
    Ніщо так не підіймає бойовий дух, як розрив снаряду поруч.

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    24 звичайний робочий день, а в мене взагалі відповідальне чергування.
    Цинічно посміхаюсь.
    Мені особливо сподобалось про "повернув назад додому", бажано по частинам і у різних пакетах з АТБ.
    Воно їми і займається, особливо коли таких необачних істот перед цим допитати...
    А як жеж, б...дь, демократичні цінності, задекларовані, що, бл...ська Данія, п...здець всім сподіванням?
    Якесь лукавство, подвійні стандарти та інша лібералистична хєрня.
    Хоча я особисто не за закриття та засудження винуватців, а за звичайне фізичне знищення без довгих вагань, а от прибічником демо-кратичних цінностей мене важко назвати.
    туди ж можна віднести усіляких серговів, та смітів (одні розказують, що самі винуваті, бо 8 років хyйла хyйлом називали, не визнавали крим кацапським і дамбас бамбілі, а другі - що якби не кастрюлеголові на майдані, то ніхто б не нападав).
    То ви вже визначились насщьот дємократії ілі как?
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

).
    А хто має займатись мудаками, які впритул не бачать помилок і провалів влади, і у "верноподданическом" (рос.) екстазі будь-кого, хто про це згадує, одразу посвячують в рашисти, бризкаючи слиною від праведного гніву?

А ще тими, хто критику дій посадовців прирівнює до покладання на них вини за злочини ворога?
    (хоча останнє ще можна пояснити, бо коли такого "правильного громадянина" від обожнювання начальства "аштрисёт", то - не до подробиць...)
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 868

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    ЗІ: це точно не я!
    знаю, потому как текст мой.
    но стиль а-ля Stank, где-то как-то. ))
    ну или мне так подумалось.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    експерт Лабораторії законодавчих ініціатив....єтим все сказано - дальше фамилие можно не читать
    та можна далі читати, чи ні - то вже друге питання.
    але якщо українське ЗМІ дозволяє собі такий заголовок, то може тоді взагалі відкрити до загального доступу і кацапське ТВ?
    ну а шо. у них така ж сама "альтернативна" риторика. вони теж звинувачують у нападі на Україну Зе та українців.
    тим більш
    Россияне устали от пропаганды: аудитория государственного ТВ рухнула на 25%
    "Первый канал", "Россия-1" и НТВ с февраля потеряли каждого четвертого зрителя и впервые в истории проиграли по охвату Telegram.
    піднімем їм рейтинг.

жарти-жартами, але хіба лише мене одного такі статті з такими заголовками на цензорі обурюють?
    а хтось навіть буде "захищати" подібну "свободу слова" та нити, що опозицію ущемляють.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Омг...
    Осталось списки погибших на столбики делить - голосовал за Зе, за По, за Бо, за Са, не голосовал и т.п.

Не может быть хорошо, когда гибнут люди.
    Чем важны их политические взгляды, когда они погибли от войны? Зачем это, какой в этом смысл?
    Вибори ж, як ви не розумієте. Коли ж закладати міцний фундамент для майбутнього, як не під ракетними обстрілами, поправляючи крапельницю пораненому в шпиталі, посилаючи листівку на фронт, знімаючись з сумним і втомленим обличчям на тлі згарища, сидячи разом з народом у сховищі.
    Одразу видно, як далеко ви від політики.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

та можна далі читати, чи ні - то вже друге питання.
    але якщо українське ЗМІ дозволяє собі такий заголовок, то може тоді взагалі відкрити до загального доступу і кацапське ТВ?
    І що це змінить в моєму особистому світогляді? Абсолютно нічого, я як вважав, що хороший росіянин лише у мобільному крематорії на мінеральні добрива, так і буду вважати, щоб ці расово неповноцінні мавпи не розповідали. За людей я їх не вважаю і вже ніколи не вважатиму.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Почетный форумчанин
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Вибори ж, як ви не розумієте. Коли ж закладати міцний фундамент для майбутнього, як не під ракетними обстрілами, поправляючи крапельницю пораненому в шпиталі, посилаючи листівку на фронт, знімаючись з сумним і втомленим обличчям на тлі згарища, сидячи разом з народом у сховищі.
    Одразу видно, як далеко ви від політики.
    Піар піаром, але ж можна і по писку випадково отримати...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    ...
    А як жеж, б...дь, демократичні цінності, задекларовані, що, бл...ська Данія, п...здець всім сподіванням?
    Якесь лукавство, подвійні стандарти та інша лібералистична хєрня.
    Хоча я особисто не за закриття та засудження винуватців, а за звичайне фізичне знищення без довгих вагань, а от прибічником демо-кратичних цінностей мене важко назвати.

То ви вже визначились насщьот дємократії ілі как?
    що стосується моїх минулих слів про демократію у мирний час після перемоги, то я від них не відмовляюся.
    якщо ЗМІ грають на руку пропаганді противника, то "свобода слова" у воєнний час може бути обмежена. ті ж кацапські ЗМІ та ТВ закриті ще на початку війни. і це - нормально.
    якщо українські роблять те ж саме, то вони теж повинні бути закриті.
    не бачу протиріч.

Сторінка 1095 з 1230 ПершаПерша ... 95595995104510851086108710881089109010911092109310941095109610971098109911001101110211031104110511451195 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті