| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Совещание украинских спецслужб глазами ФСБ РФ:
- Как нам запугать Россию?
- А давайте убьём Дарью Дугину!
- Это кто?
- Дочь Дугина.
- А это кто?
- Сумасшедший православный конспиролог.
- Гениально задумано! Выполняйте, России точно конец!А как круто: в центре Москвы агенты украинских спецслужб следят за семьей Дугина, которого Киев признал угрозой нацбезопасности, постоянно меняют номера у машины для слежки, ведут наружнее наблюдение, закладывают бомбу, спокойно уезжают из страны, а ФСБ нам обо всем этом сообщает
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
...в принципе ожидаемо...только вот жаль никто не послушает и не будет сидеть дома, все будут шарится по городу паркам скверам пляжам и т.п. ... вот посмотрите...23 та 24 серпня тривалість комендантської години у Дніпрі не зміниться - Валентин Резніченко.
Як і раніше, вона стартує опівночі і триває до 5 ранку.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
особисто я вважаю, що мудаками, які покладають відповідальність за військові злочини орків на президента України а/або українців замість хyйла, кацапів та кацапстану, повинно займатися СБУ."Я покладаю відповідальність за сотні загиблих у Бучі на Зеленського та його переговорника Єрмака"
Резонанс Цензор.НЕТ
Автор: В'ячеслав Шрамович
Джерело: https://censor.net/ua/r3362027
а видання, які навмисно друкують у себе явно прокремлівські думки своїх журнахвойд треба закривати.
туди ж можна віднести усіляких серговів, та смітів (одні розказують, що самі винуваті, бо 8 років хyйла хyйлом називали, не визнавали крим кацапським і дамбас бамбілі, а другі - що якби не кастрюлеголові на майдані, то ніхто б не нападав).
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
експерт Лабораторії законодавчих ініціатив....єтим все сказано - дальше фамилие можно не читать
Головне щоб адептам буле добре і радісно тут, коли як ви кажете "порошки" гинуть на фронті
https://censor.net/ua/news/3361863/a...ymy_okupantamy
https://censor.net/ru/news/3357209/v...bich_dopolneno
Омг...
Осталось списки погибших на столбики делить - голосовал за Зе, за По, за Бо, за Са, не голосовал и т.п.
Не может быть хорошо, когда гибнут люди.
Чем важны их политические взгляды, когда они погибли от войны? Зачем это, какой в этом смысл?
Дійсно, звичайна акція знищення, досить успішна.
ЗІ: це точно не я!
Хочу зауважити, що садизм не притаманний і російським шматкам лайна. У них більш мазохізм росповсюджений, достатньо почитати їх літературу, що класичну, що сучасну. І їм справді подобається, коли їх п...дять кованим чобітом, справді, без жоодних сумнівів.
ЗІ: я справді садист. Але позитивний.
Ніщо так не підіймає бойовий дух, як розрив снаряду поруч.
24 звичайний робочий день, а в мене взагалі відповідальне чергування.
Цинічно посміхаюсь.
Мені особливо сподобалось про "повернув назад додому", бажано по частинам і у різних пакетах з АТБ.
Воно їми і займається, особливо коли таких необачних істот перед цим допитати...
А як жеж, б...дь, демократичні цінності, задекларовані, що, бл...ська Данія, п...здець всім сподіванням?а видання, які навмисно друкують у себе явно прокремлівські думки своїх журнахвойд треба закривати.
Якесь лукавство, подвійні стандарти та інша лібералистична хєрня.
Хоча я особисто не за закриття та засудження винуватців, а за звичайне фізичне знищення без довгих вагань, а от прибічником демо-кратичних цінностей мене важко назвати.
То ви вже визначились насщьот дємократії ілі как?туди ж можна віднести усіляких серговів, та смітів (одні розказують, що самі винуваті, бо 8 років хyйла хyйлом називали, не визнавали крим кацапським і дамбас бамбілі, а другі - що якби не кастрюлеголові на майдані, то ніхто б не нападав).
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
А хто має займатись мудаками, які впритул не бачать помилок і провалів влади, і у "верноподданическом" (рос.) екстазі будь-кого, хто про це згадує, одразу посвячують в рашисти, бризкаючи слиною від праведного гніву?
А ще тими, хто критику дій посадовців прирівнює до покладання на них вини за злочини ворога?
(хоча останнє ще можна пояснити, бо коли такого "правильного громадянина" від обожнювання начальства "аштрисёт", то - не до подробиць...)
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
та можна далі читати, чи ні - то вже друге питання.
але якщо українське ЗМІ дозволяє собі такий заголовок, то може тоді взагалі відкрити до загального доступу і кацапське ТВ?
ну а шо. у них така ж сама "альтернативна" риторика. вони теж звинувачують у нападі на Україну Зе та українців.
тим більш
піднімем їм рейтинг.Россияне устали от пропаганды: аудитория государственного ТВ рухнула на 25%
"Первый канал", "Россия-1" и НТВ с февраля потеряли каждого четвертого зрителя и впервые в истории проиграли по охвату Telegram.
жарти-жартами, але хіба лише мене одного такі статті з такими заголовками на цензорі обурюють?
а хтось навіть буде "захищати" подібну "свободу слова" та нити, що опозицію ущемляють.
Вибори ж, як ви не розумієте. Коли ж закладати міцний фундамент для майбутнього, як не під ракетними обстрілами, поправляючи крапельницю пораненому в шпиталі, посилаючи листівку на фронт, знімаючись з сумним і втомленим обличчям на тлі згарища, сидячи разом з народом у сховищі.
Одразу видно, як далеко ви від політики.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
що стосується моїх минулих слів про демократію у мирний час після перемоги, то я від них не відмовляюся.
якщо ЗМІ грають на руку пропаганді противника, то "свобода слова" у воєнний час може бути обмежена. ті ж кацапські ЗМІ та ТВ закриті ще на початку війни. і це - нормально.
якщо українські роблять те ж саме, то вони теж повинні бути закриті.
не бачу протиріч.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks