| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у сербов я видела такие же дровяные склады по всем дворам. в глубинке, не в белграде (to ustas: не путать белгородом)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
І. Лікарчук: будемо калатати дзвоником під виття сирен?
Автор: Ігор Лікарчук, екскерівник Українського центру оцінювання якості освіти.
У багатьох профілях на ФБ йде жвава дискусія стосовно початку нового року. Одна із авторів, яку я дуже поважаю, на мій коментар, що не потрібно займатися окозамилюванням і вважати, що ледь пристосовані шкільні підвали можуть вважатися укриттями, зауважила: такі підвали (найпростіші укриття) є альтернативою ситуації, коли дитина буде ховатися вдома під столом…
Мені здається, що це далеко не так. Братська могила, на яку може, не дай Бог, перетворитися таке найпростіше «укриття», аж ніяк не може бути альтернативою тому, про що пише моя візаві. Хоча б і тому, що в такому «укритті» буде не одна і не дві дитини…
Я не можу і не хочу зрозуміти логіку деяких посадовців від освіти, яким більш важливими є питання організації освітнього процесу офлайн, ніж реальні дуже серйозні загрози життю учасників освітнього процесу.
Не думаю, що освітній процес в режимі офлайн в умовах постійної загрози обстрілів, повітряних тривог і т. ін. буде набагато успішнішим і ефективнішим від освітнього процесу в режимі онлайн.
Тому ще раз і вкотре не втомлюся висловлювати свою думку: допоки не закінчиться війна, ніякого освітнього процесу в режимі офлайн апріорі не може бути.
В Україні немає безпечних від обстрілів територій. Цінність життя та безпека учасників освітнього процесу – набагато важливіші від усього іншого. Втрачені знання чи не здобуті можна відновити чи здобути пізніше, а втрачене життя – ніколи.
Чи я помиляюся, колеги? Будемо калатати шкільним дзвінком під виття сирен?
Оригінал
Востаннє редагував Nemezzida: 08.07.2022 о 21:23
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
ПО СУТІ допису є, що сказати? Чи ти зайшов лише посрати?
Це все чергова лапша для твоїх чебурашачих вух. Жери - сподіваюся, вдавися.
Ну, треба ж вам гонорар відпрацьовувати, щоб Ху.йло не звільнив.А рашапропагандонам все неймётся.
Абдуріум просто спати не зможе, якщо хоча б декілька разів за день не набреше. Бодай у дрібницях, але ТРЕБА збрехати.
15 градусів у помешканні - це норма лише в ОДНІЙ європейській країні: Великій Британії. Ще в одній - у Нідерландах - норма 16 градусів. В решті європейськиї країн - від 17 до 20 градусів.
Абдуріум - головне форумське брехло!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Канада підтвердила Німеччині, що розблокує турбіну для "Північного потоку-1", — Reuters.
Так це ж ТИ цю владу обирала! Які тепер претензії? Жери це лайно, доки не здохнеш!
На відміну від тебе, гнида смердюча, вона НЕ ОБРАЖАЛА мешканців західних областей!
Не дочекаєшся!може заболела?
Пролісок, ну, хоч Ви не використовуйте цю совкову назву! Залиште це для рашоголових алексів, сміттєвозів та бур'янів!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks