| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сказать это в лицо Залужному и МО США у тебя кишка тонка, слизняк навозный? Ты только с бабами в интернете воевать способен, ху.йлосос кремлёвский?
Як самокритично! Підтертися не забудь - смердиш.
Глобус опускався. Й не раз. Звісно, не до такого днища, як Сміттєвоз та Алекс, але було. І не лише по відношенню до форумчанок - згадайте, як він ображає Марусю Звіробій та інших патріоток.
У нього, його "кварталу" та зебидло-стада війна почалася 24.02.2022.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Вважаєш, що краще лізти в твоє лайно?
Угу. Саме ми. Все превратили - і тему, і країну. А ваше бидло-стадо все в білому. Як же вам, тварюкам продажним, заважають патріоти!Они и так уже превратили тему в лютый Пиз дец.Як же ми заважаємо вам здати країну Ху.йлу!
Ти настільки тупа, що досі не помітила, що жеремо ми ВАС!!!И если им не отвечать,они как пауки в банке начинают жрать друг друга.
І не сподівайся! Ми ще зтанцюємо на ваших могилах!Вот и пусть жрут пока подавятся.
Дебіл.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Смит, я Вас уже спрашивал по поводу этого махрового кремлевского нарратива, но ответа как-то не дождался. Для кремлевских понятно - "некастрюлеголовые украинцы" это колаборанты, например последователи Медведчука. А какой смысл вкладываете Вы?
Лично у меня к этому термину такое отношение, когда его читаю/слышу - какой-то м#дак говорит плохо об украинцах, которые против Путина.
Кстати, ведь по факту вполне может оказаться, что председатель здешней Зе-партячейки киевлянин Ашим в свое время был еще тем кастрюлеголовым. В хорошем смысле этого слова![]()
За три роки можна було вже звикнути до зеленого цирку.
Навіть не сумнівайтеся. Оно в Сміттєвоза вже оргазм.
Береза вчора попереджав про це:
![]()
Хорошо что спросили.
Вот и я думаю - какое отношение Залужный и Генштаб имеют к призывной работе, учёту призывников и работе военкоматов?
Можете пояснить что имел ваш любимый взывая к военным, в функции которых входит оперативное управление войсками и ведением боевых действий по защите Украины от русни?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Тому, що він ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ, а не клоун "95 кварталу"!А чому вони для першої світлини не взяли його фото без трусів на сцені? Щоб був вже НАЙЯСКРАВІШИЙ контраст!
І, до речі, це фото - доказ моїх слів сьогодні:
Війна почалася в лютому 2014 року. Хіба ТАК Зеленський виглядав тоді? Ні! Мафальда вище виставила його фото навесні 2014-го. А так, як у Федорова, він виглядав до лютого 2022 року! В його зеленій реальности той період називається "до війни"!Допис від Дейнерис
Возаре, сподіваюся, Ви ж не подумали, що то ПІАР від Зеленського?Не смійте так думати! Ви ж знаєте, що в цій країні піар творить лише ОДНА людина!
За добу бійці Повітряних сил знищили
дев'ять крилатих ракет,
два склади боєприпасів,
два взводних опорних пункти
та двадцять одиниць техніки російських окупантів.
Про це повідомляє в Facebook Командування Повітряних сил Збройних сил України.
«Ми ж з вами дорослі люди і ми розуміємо, що якщо з якогось містечка або міста хтось кудись іде, то ми ж розуміємо, що підуть усі» В.Зеленський.
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Яке ж ти все-таки лайно! Жахливо навіть уявити ту, яка обрала собі таке смердюче лайно у супутники життя.
А сміттєвозному п...дору подобається.
Коміксами???Покажіть хоч одну ЦИВІЛІЗОВАНУ країну, яка саме ТАК приваблює інвесторів!
У Сміттєвоза просто КРЕМЛІВСЬКА методичка. Була, є і буде.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks