| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
Мирослава Гонгадзе годится? Она из тернопольской области.
Георгий Гонгадзе. Правда он полукраинец-полугрузин. Вырос в Грузии. Украинский - от мамы и из Львова и львовского университета). Весьма достойный украинский.
Иногда наоборот. В голове украинское слово или украинская фраза. Напрягаюсь, чтоб правильно по-русски озвучить.
Тепер вінда винна...
Ти б себе почитав, чуваче...
Чьорд, я останні два десятки років користуюсь компом в своїй роботі і ліцензійна вінда в мене була тільки рік. Коли працював у виборчому штабі і весь софт довелось чесно купити, щоб нас не "завалили" за піратське ПЗ.
Так от, весь інший час, в усіх піратських ОС - хр, сімці, десятці, вдома і на роботі - українська була. Або спокійно підключалась. Тому мені знову смішно. Аж ржачно.
Тож ти в моєму розумінні і українець такий собі, недороблений, і користувач компа - такий же, вибач.
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
тогда у меня встречный вопрос - а что это даст лично вам, особисто?)
если вы приняли такое решение - это ваше полное право, почему нет?
меня лично удивляют люди, которые пытаются поучать других
и навязывать свои решения (подобными вопросами, к примеру).
кроме того, украинский у них мягко говоря небезупречен)
коверкают язык, говорят "русизмами", многие слова произносят/пишут неправильно...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks