| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вчера были фейки.
Сегодня так. Вид со спутника на пылающую вышку.![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
П...ць! Навіть консерваторію лайном облила. Просто так, ні за що. Це треба бути такою гидотою!!!
Ну, а ти - професійна сутенерша, при чому спеціалізуєшся виключно на неповнолітніх. То й що? Живеш. На жаль.
А ти, як я подивлюся, все зростаєш у майстерності брехні! Скоро в Книгу рекордів Гинеса потрапиш як найбрехливіша істота світу!
"Грех смеяться над убогой"(с)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
..в частном секторе отличный вариант, в высотке проблемы с установкой...радикальное решение - затеняющая сетка серебристая, количеством слойов можно подбирать уровень светопрозрачности, не греется, вентилируется...можно легко устанавливать снаружи окон даже в высотке - весной поставил, осенью убрал. проверенный вариант
В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)
Прочиталось: Сосок некомпетентности.
Антуриум, тут спрашивали https://www.facebook.com/Склад-Штор-103097644924434?
кто здесь?(с)
А Ви подумали, що це піар? Ай-яй-яй, Возаре, як Ви могли? Піар - це коли політик зброю, захист та техніку на мільйони доларів для армії привозить, а військові йому ЩИРО за це ДЯКУЮТЬ. Не плутайте більше, будь ласка!
Бзднула та, яка ЗАВЖДИ встряє та "умнічає".
Знайшли, кому пояснювати, - курка й та більше розуміє, ніж бур'ян.
Жесть!
Шо????Специальная ткань пропускает свет с одной стороны и не пропускает с другой.Убоге, це ЖІНОЧІ ПРОКЛАДКИ пропускають в один бік і не пропускають в інший.
Шкода, що лише в нього, а ти туди взагалі ніколи не зазираєш.У него и так Гугл аж закипает уже.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Яке ж воно рузькохло безграмотнерекордів Гинеса![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Лютый пздц в теме. Что, как я понимаю, и было целью)).
Юстас, дело не мое, конечно. А зачем вы это гавно поддерживаете?
Востаннє редагував ~ Электра ~: 21.06.2022 о 21:24
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks