| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Це я давно читав.
Цікаво, що за цю операцію відповідальне СБУ. Місцеве. Список вичерпний?
І якщо винним визнано конкретного генерала (бувшого), чому посадовці старанно оминають це питання? І навіть журналісти? Лише туманні натяки, сподівання "на потім". В той час, коли для вас все ясно. А, судячи з тону ваших дописів, ясно повинно бути всім пересічним.
Щось не сходиться.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Так может Чонгар минирован в 15 как и сгоревшее вооружение на складах , которое пуздней всплыло как проданное живое и невредимо.
И при ком же, при ком? Ваши ставки господа (с)
Прям вижу кроля с плачем Ярославны "всё что было нажито непосильным трудом" Забор списдили один, куртка кожаная две)))![]()
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
І довести можеш, брехло?
Ну, тоді представник ВАШОГО стада з погонялом ~Электра~ теж "русский пропагандон"(с) і вона теж БРЕШЕ. Бо вона (якщо не помилилася ніком) неодноразово тут, на форумі, писала, що знає ОСОБИСТО тих військових, які мінували Чонгар ще у 2015 році. Чи вона знов "этадругое"(с)?
Чия б корова мичала!У мене 40 тис. повідомлень за П'ЯТНАДЦЯТЬ років, в тебе 20 тис. лише за П'ЯТЬ. Питання, в кого з нас двох НАСПРАВДІ форум - це ЄДИНЕ заняття в житті, риторичне.
"... скинуть русне координаты пунктов управления за полчаса до вторжения и ихний спецназ захватил. "
Могли чи так і було?
Могли і міни проіржавіти, а пацюки дроти перегризти; таких версій ще не було?
З вашим "надо найти" якраз повністю згоден. І якомога швидше. Та не бачу ентузіазму відповідальних осіб, коли їх про це запитують.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Береза
Быстрый захват Херсонщины произошел из-за предательства сотрудника СБУ Игоря Садохина – помощника начальника областного Управления Службы.
Ой, это так мило. Уже и виновного нашли. Теперь понятно кто будет козлом отпущения. Один Садохин. За всю область. Фраза Арестовича про "про****и" заиграла новыми красками. Именно он один сдал всю область. Да? Ну, ок. Лохам зайдёт.
ЗЫ Береза колдун - у шуреков аж чавкает как заходит ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Возар, ты бы уточнил, как Береза. Он там не один. Мне лично пох. Но Дени тут регулярно одного таскает....
ЗЫ о вине того СБУшника говорили задолго до Березы... хотя может ты баян притащил...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Йоран не хами. Тебе не идет...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
я до того, що в регіонах , які ви назвали респресивними, бува різне. Й цілі різні, й поводи різні, й дії у людей різні.
Мені не сподобався ваш ярлик про людей там: начебто причина їх невиїзду в тому, що потреби в них примитивні. Це не так!
В дописі, що ви цитували,я писала зовсім про інше.
А вместо члена - пися...![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
У Ге Генштаб то каже, що БУВ замінований Чонгар, то каже, що його замінували лише 24 лютого...
Ти або хрестик зніми, або труси вдягни.
~Электра~ - російський пропагандон. Так і запишемо.Почему я должен верить российским пропагандонам а не им.![]()
А ти в цей час РАДІЛА вторгенню!![]()
За правилами не пізніше вересня, якщо не помиляюся, Україна вже повинна точно назвати локацію, де буде відбуватися конкурс. А в умовах війни ще й ГАРАНТУВАТИ 100%-ву безпеку як учасників, так і гостей. Ти яким місцем думаєш, якщо вважаєш, що до вересня війна ЗАКІНЧИТЬСЯ і ми ЗМОЖЕМО виконати ці умови?
"иной мадьяр и не виноват в том,что он мадьяр" (с). Агрессия часто есть защитная реакция психики. Ведь признать непоправимое приведет к ухудшению эмоционального состояния. Многие школы психологии, религиозные секты используют прием изменения отношения к реальности вместо ее исправления. Мне лично проще признавать ошибку и делать вывод "с запасом" чем упорствовать. Мне абсолютно не интересно почему меня обманывали. С благой целью, с всемирной целью, по другому нельзя было и так далее. Я вижу одно- меня обманули. А я верил. И 23 февраля лег спокойно спать, еще и поминая лихим словом паникеров американцев.
Теперь делаю вывод- верю тому, что пишут американцы. Их прогноз-сбылся. Заявления действующей власти были ложны тогда-значит и сейчас. Единожды солгавши,кто поверит? Ну или про*ебавши,пусть так. Ок,смотрим дальше. Риторику наших слышим-не вопрос. Риторика американцев осторожнее, неопределеннее- не, в нашей победе они не сомневаются-просто трактуют по иному. Что мы говорим в ответ? да пошли они и так далее- защитная реакция.
потому что мне тоже тяжело было читать генерала Милли по поводу "на годы или десятилетия". Тяжело. Но я вспомнил,кто до этого не ошибся. Верю все-таки американским и британским генералам. Опять же- если бы не Юг то все было бы по другому. Проще. Легче. Быстрее.
в оригинале есть вот так: https://www.washingtonpost.com/natio...g-war-ukraine/
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks