Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2369 з 2532 ПершаПерша ... 136918692269231923592360236123622363236423652366236723682369237023712372237323742375237623772378237924192469 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 47 361 по 47 380.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Кстати это основная ошибка Зе, если бы поновыв, то возможно такой куйни не случилось бы
    Какой куйни, войны?

Дописів
    25 763

Типово

Марьяна предлагает разрешить командирам убивать военнослужащих за уголовные преступления, в том числе, за самовольное оставление позиций.

Где то я такое уже слышал.

Заградотряд имени Марьяны Безуглой, красиво звучит.(с)
    ладно Vozar стесняется своих источников или настолько воняет ,что даже ты не смог указать автора?

Дописів
    84 374

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    ладно Vozar стесняется своих источников или настолько воняет ,что даже ты не смог указать автора?
    а что -- секретик у СН от Н? )))
    https://www.google.com/search?q=%D0%...h=615&dpr=1.44
    Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясь портянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги

Дописів
    25 763

Типово

не видел. хотя...

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Марьяна предлагает разрешить командирам убивать военнослужащих за уголовные преступления, в том числе, за самовольное оставление позиций.

Где то я такое уже слышал.

Заградотряд имени Марьяны Безуглой, красиво звучит.(с)
    Это ж из твоей СН. Хотя там многие "слуги" уже отличились скудостью мышления.

Дописів
    25 763

Типово

самое интересное ,что никто не прочитал о чем речь в законопроекте - зато Глобус припечатал словцом "заградотряд", а про "убивать за уголовные преступления" вообще похоже на цитату соловьева

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 376

Типово

Бужанский автор цитаты

Законопроект есть в сети, он не секретный, почитай, хотя его отозвали не смотря на то что прошел комитеты и был рекомендован к принятию "в целом"

Но я смотрю ты ждал сутки, пока методчка не подошла)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    25 763

Типово

методичка))) я ж говорю ты с цитированием деградируешь - когда своими словами писал хоть интересно было

а почитать - и в каком месте там про "загрядотряды", вернее что можно подогнать под это понятие ? один дебил вкидывает ,а полезные идиоты разносят
    Востаннє редагував 1234A: 24.05.2022 о 22:52

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

а почитать - и в каком месте там про "загрядотряды", вернее что можно подогнать под это понятие ?
    так читайте - https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/pubFile/1288783

22-1. Командир (начальник) в умовах особливого періоду, в
    тому числі в умовах воєнного стану чи бойовій обстановці, з метою
    затримання військовослужбовця, який вчиняє діяння, що підпадає
    під ознаки кримінального правопорушення, пов’язаного з
    непокорою, опором чи погрозою начальнику, застосуванням
    насильства, самовільним залишенням бойових позицій та
    визначених місць дислокації військових частин (підрозділів) у
    районах виконання бойових завдань
    , має право особисто
    застосовувати заходи фізичного впливу без спричинення шкоди
    здоров’ю військовослужбовця та спеціальні засоби, достатні для
    припинення протиправних дій.
    У бойовій обстановці командир (начальник) може застосувати
    зброю чи віддати підлеглим наказ про її застосування, якщо в інший
    спосіб неможливо припинити кримінальне правопорушення
    .

. Суть законопроекту
    "Законопроектом вносяться зміни до статті 22-1 Статуту внутрішньої
    служби Збройних Сил України, затвердженого Законом України "Про Статут
    внутрішньої служби Збройних Сил України", які передбачають виключення
    випадків заподіяння смерті військовослужбовцю при застосуванні зброї для
    припинення кримінального правопорушення, вчинюваного
    військовослужбовцем, якщо в інший спосіб неможливо припинити таке
    кримінальне правопорушення."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    25 763

Типово

и в чем проблема? В действующей редакции можно применять оружие? можно.
    с виключенням випадків заподіяння смерті - реально? нет.
    нести в массы про заградотряды - это хрень рашистская

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 376

Типово

методичка))) я ж говорю ты с цитированием деградируешь - когда своими словами писал хоть интересно было

а почитать - и в каком месте там про "загрядотряды", вернее что можно подогнать под это понятие ? один дебил вкидывает ,а полезные идиоты разносят
    Самое интересное что в совке тоже не было приказа со словом "заградотряды", а вот суть марьянкиной писанины полностью совпадает с тем совковым приказом ставки, но то такое, ты же за буковками прячешься, нах тебе смысл документа, правда?
    Особенно, когда он тупой и антиконституционный.
    Зы. Бужанский кстати из слуги народа, и участник в том числе и прааохранительного комитета, что несомненно радует, что не всех слуг под копирку марьяны и корабельных сосен с колями котлетами набрали
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 376

Типово

и в чем проблема? В действующей редакции можно применять оружие? можно.
    с виключенням випадків заподіяння смерті - реально? нет.
    нести в массы про заградотряды - это хрень рашистская
    Это не то што вы падумали тм

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Самое интересное что в совке тоже не было приказа со словом "заградотряды"...
    Было слово, было... В приказе №227:
    б) сформировать в пределах армии 3 — 5 хорошо вооруженных заградительных отряда (до 200 человек в каждом), поставить их в непосредственном тылу неустойчивых дивизий и обязать их в случае паники и беспорядочного отхода частей дивизии расстреливать на месте паникеров и трусов и тем помочь честным бойцам дивизий выполнить свой долг перед Родиной;

Дописів
    25 763

Типово

Это не то што вы падумали тм
    вот честно ,не получается у тебя по Vozar-ски. так себе, жалкое подобие при всем к нему отношении))

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

В действующей редакции можно применять оружие? можно.
    куда применять, в ногу?

и в чем проблема?
    как в чем, марьянабезумная забыла дописать - с контрольным в голову,
    а то в друг выживет - поди потом разбирайся, проблемы разгре.бывай, а оно надо?
    я думаю она это скорее всего умышленно и сделала, дабы добавить проблем в армии
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Andrij Bondar
    За всі 90 днів війни я не дозволив собі жодного кривого слова в бік влади. Не дозволятиму й далі. Єдність для мене не порожній звук і насправді мені (думаю, всім вам також) фізично боляче від того, як легко вона руйнується рукотворними ІПСО ОП. Надія лише на дорослих у хаті.
    Але ось що я хочу сказати вже сьогодні.
    У Порошенка був один "Іловайськ". Цей "Іловайськ" – не лише конкретне місце на мапі, а й певний інформаційно-психологічний комплекс, за допомогою якого, серед іншого, будувався наратив "якогось не такого Порошенка". Така собі одиниця виміру поразки. І цей самий Порошенко, зрештою, і програв вибори. Тож усім, хто нині так тішиться зовнішньому іміджу президента Зеленського, якого назовні називають – не більше і не менше – "лідером вільного світу", слід крепко замислитися, що в позавоєнній реальності, яка неодмінно настане після нашої Перемоги, той самий лідер вільного світу всередині країни матиме не один "Іловайськ", а мінімум п'ять. І по кожному потрібно буде відповісти. І кожен тягнутиме рейтинг донизу. І нікому не буде цікаво, що "це все путін і росія винні". Ваґнерівці, Чонгар, окозамилювання і заспокоєння на тему російської загрози, Київщина, Маріуполь, Чернігів, Харків (шашлики!), Південь (ЗАЕС!). А це вже не п'ять "Іловайськів", а цілих вісім. Навіть для президента-переможця цього забагато. Тому плануючи сьогодні ІПСО, в яких недвозначно натякається на поновлення політичних процесів у країні в стані війни, варто розуміти, що всі бумеранги мають здатність повертатися. І досі ні Зеленський як чинний лідер держави, ні Порошенко як умовний лідер опозиції насправді не мають альтернативи єдности. Тієї самої єдности, що не дозволила нам загинути в перші дні та протриматися всі 90 днів війни. І це питання не екзистенції, а онтології. Потрібно, аби хтось пояснив людям з ОП і РНБО, що таке онтологія і чим вона відрізняється від екзистенції. Інакше нам *****, перепрошую.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    35 019

Типово

https://suspilne.media/244240-zelens...vtorgnenna-rf/
    Україну попереджали про російське вторгнення, а західні партнери, зокрема США, закликали готуватися до війни і вивозити людей за рік до початку бойових дій. Однак українська влада вирішила не сіяти "непотрібну паніку" і не знищувати економіку держави.
    Про це президент Володимир Зеленськийц заявив в інтерв'ю нідерландському Nieuwsuur.

"Наша країна готувалась, ми знали, що це (російське вторгнення — ред.) може бути в будь-коли. Нам пропонували бити у дзвони, рити окопи, вивозити людей з держави, і це треба було робити за рік до вторгнення", — сказав він.

Президент зазначив, що був незгоден з таким рішенням, оскільки це вплинуло б на українську економіку.

"Я з цим не погоджуюся, тому що не варто створювати непотрібну паніку. Це вплинуло б на нашу фінансову ситуацію, бюджет та економіку. Тепер ми це чудово розуміємо. Тільки коли вторгнення почалося, ми зробили ці кроки", — сказав Зеленський.
    Нечего и добавить к такому чистосердечному признанию
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    21 906

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Україну попереджали про російське вторгнення, а західні партнери, зокрема США, закликали готуватися до війни і вивозити людей за рік до початку бойових дій. Однак українська влада вирішила не сіяти "непотрібну паніку" і не знищувати економіку держави.

чушь какая то выше ... за рік вивозити людей ...
    как впрочем и резюме читателя )

да ... ))
    https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/243...ident-zelensky
    ...
    Эксперт по Восточной Европе Боб Дин присоединяется к студии, чтобы интерпретировать интервью Зеленского.
    ...

Дописів
    84 374

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    чушь какая то выше ... за рік вивозити людей ...
    чушь какая то ... втрачати те, що міжна закатати в асфальт за рік
    Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясь портянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис

ага полностью согласен, чистосердечное признание тех кто потребляет такую хну, в своих недалеких способностях)))

... вывезти 35 млн человек, за год до войны, оставить лишь силовиков.... ну ну, и куда вывезти, и на что будут существовать оставшиеся.... эх... вывезти бы всех идиотов, но не получится...
    Востаннє редагував Ustas77: 28.05.2022 о 22:28
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Сторінка 2369 з 2532 ПершаПерша ... 136918692269231923592360236123622363236423652366236723682369237023712372237323742375237623772378237924192469 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті