| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а что -- секретик у СН от Н? )))
https://www.google.com/search?q=%D0%...h=615&dpr=1.44
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьпортянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
не видел. хотя...
самое интересное ,что никто не прочитал о чем речь в законопроекте - зато Глобус припечатал словцом "заградотряд", а про "убивать за уголовные преступления" вообще похоже на цитату соловьева
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
методичка))) я ж говорю ты с цитированием деградируешь - когда своими словами писал хоть интересно было
а почитать - и в каком месте там про "загрядотряды", вернее что можно подогнать под это понятие ? один дебил вкидывает ,а полезные идиоты разносят
Востаннє редагував 1234A: 24.05.2022 о 22:52
так читайте - https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/pubFile/1288783
22-1. Командир (начальник) в умовах особливого періоду, в
тому числі в умовах воєнного стану чи бойовій обстановці, з метою
затримання військовослужбовця, який вчиняє діяння, що підпадає
під ознаки кримінального правопорушення, пов’язаного з
непокорою, опором чи погрозою начальнику, застосуванням
насильства, самовільним залишенням бойових позицій та
визначених місць дислокації військових частин (підрозділів) у
районах виконання бойових завдань, має право особисто
застосовувати заходи фізичного впливу без спричинення шкоди
здоров’ю військовослужбовця та спеціальні засоби, достатні для
припинення протиправних дій.
У бойовій обстановці командир (начальник) може застосувати
зброю чи віддати підлеглим наказ про її застосування, якщо в інший
спосіб неможливо припинити кримінальне правопорушення.
. Суть законопроекту
"Законопроектом вносяться зміни до статті 22-1 Статуту внутрішньої
служби Збройних Сил України, затвердженого Законом України "Про Статут
внутрішньої служби Збройних Сил України", які передбачають виключення
випадків заподіяння смерті військовослужбовцю при застосуванні зброї для
припинення кримінального правопорушення, вчинюваного
військовослужбовцем, якщо в інший спосіб неможливо припинити таке
кримінальне правопорушення."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
и в чем проблема? В действующей редакции можно применять оружие? можно.
с виключенням випадків заподіяння смерті - реально? нет.
нести в массы про заградотряды - это хрень рашистская
Самое интересное что в совке тоже не было приказа со словом "заградотряды", а вот суть марьянкиной писанины полностью совпадает с тем совковым приказом ставки, но то такое, ты же за буковками прячешься, нах тебе смысл документа, правда?
Особенно, когда он тупой и антиконституционный.
Зы. Бужанский кстати из слуги народа, и участник в том числе и прааохранительного комитета, что несомненно радует, что не всех слуг под копирку марьяны и корабельных сосен с колями котлетами набрали
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Было слово, было... В приказе №227:
б) сформировать в пределах армии 3 — 5 хорошо вооруженных заградительных отряда (до 200 человек в каждом), поставить их в непосредственном тылу неустойчивых дивизий и обязать их в случае паники и беспорядочного отхода частей дивизии расстреливать на месте паникеров и трусов и тем помочь честным бойцам дивизий выполнить свой долг перед Родиной;
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Andrij Bondar
За всі 90 днів війни я не дозволив собі жодного кривого слова в бік влади. Не дозволятиму й далі. Єдність для мене не порожній звук і насправді мені (думаю, всім вам також) фізично боляче від того, як легко вона руйнується рукотворними ІПСО ОП. Надія лише на дорослих у хаті.
Але ось що я хочу сказати вже сьогодні.
У Порошенка був один "Іловайськ". Цей "Іловайськ" – не лише конкретне місце на мапі, а й певний інформаційно-психологічний комплекс, за допомогою якого, серед іншого, будувався наратив "якогось не такого Порошенка". Така собі одиниця виміру поразки. І цей самий Порошенко, зрештою, і програв вибори. Тож усім, хто нині так тішиться зовнішньому іміджу президента Зеленського, якого назовні називають – не більше і не менше – "лідером вільного світу", слід крепко замислитися, що в позавоєнній реальності, яка неодмінно настане після нашої Перемоги, той самий лідер вільного світу всередині країни матиме не один "Іловайськ", а мінімум п'ять. І по кожному потрібно буде відповісти. І кожен тягнутиме рейтинг донизу. І нікому не буде цікаво, що "це все путін і росія винні". Ваґнерівці, Чонгар, окозамилювання і заспокоєння на тему російської загрози, Київщина, Маріуполь, Чернігів, Харків (шашлики!), Південь (ЗАЕС!). А це вже не п'ять "Іловайськів", а цілих вісім. Навіть для президента-переможця цього забагато. Тому плануючи сьогодні ІПСО, в яких недвозначно натякається на поновлення політичних процесів у країні в стані війни, варто розуміти, що всі бумеранги мають здатність повертатися. І досі ні Зеленський як чинний лідер держави, ні Порошенко як умовний лідер опозиції насправді не мають альтернативи єдности. Тієї самої єдности, що не дозволила нам загинути в перші дні та протриматися всі 90 днів війни. І це питання не екзистенції, а онтології. Потрібно, аби хтось пояснив людям з ОП і РНБО, що таке онтологія і чим вона відрізняється від екзистенції. Інакше нам *****, перепрошую.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
https://suspilne.media/244240-zelens...vtorgnenna-rf/
Україну попереджали про російське вторгнення, а західні партнери, зокрема США, закликали готуватися до війни і вивозити людей за рік до початку бойових дій. Однак українська влада вирішила не сіяти "непотрібну паніку" і не знищувати економіку держави.
Нечего и добавить к такому чистосердечному признаниюПро це президент Володимир Зеленськийц заявив в інтерв'ю нідерландському Nieuwsuur.
"Наша країна готувалась, ми знали, що це (російське вторгнення — ред.) може бути в будь-коли. Нам пропонували бити у дзвони, рити окопи, вивозити людей з держави, і це треба було робити за рік до вторгнення", — сказав він.
Президент зазначив, що був незгоден з таким рішенням, оскільки це вплинуло б на українську економіку.
"Я з цим не погоджуюся, тому що не варто створювати непотрібну паніку. Це вплинуло б на нашу фінансову ситуацію, бюджет та економіку. Тепер ми це чудово розуміємо. Тільки коли вторгнення почалося, ми зробили ці кроки", — сказав Зеленський.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
чушь какая то выше ... за рік вивозити людей ...
как впрочем и резюме читателя )
да ... ))
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/243...ident-zelensky
...
Эксперт по Восточной Европе Боб Дин присоединяется к студии, чтобы интерпретировать интервью Зеленского.
...
ага полностью согласен, чистосердечное признание тех кто потребляет такую хну, в своих недалеких способностях)))
... вывезти 35 млн человек, за год до войны, оставить лишь силовиков.... ну ну, и куда вывезти, и на что будут существовать оставшиеся.... эх... вывезти бы всех идиотов, но не получится...
Востаннє редагував Ustas77: 28.05.2022 о 22:28
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks