Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 102 з 1230 ПершаПерша ... 25292939495969798991001011021031041051061071081091101111121522026021102 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 2 021 по 2 040.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Про двуязычие. И двоемыслие.
    Україна напала на паРашу? Вбиває її громадян? Гвалтує жінок та дітей? Рівняє із землею міста? Знищує музеї та краде витвори мистецтва? Чи якого хріна Ви порівнюєте мене з кацапськими тварюками?
    Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Достаточно было не менять оборонную доктрину юга. И восточных областей. От тотальной многоэшолонированной обороны с минными полями до отвода ВСУ с укрепрайонов и разминирования проходов.
    +1000
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    в первые часы и дни войны было правильно защищать Киев, а не Херсон
    Херсон треба було просто НЕ ЗДАВАТИ! Не розміновувати Чонгар - тоді велика частина орків розірвало б на шматки.
    у нынешнего главы белого дома мы не в приоритете - это было видно с января 2020 года. Его интересы к нашей стране лишь в области возможного импичмента по коррупции, все остальное доктрина Киссинджера.
    Що за маячню ти несеш? Яка ще країна світу допомагає нам зброєю ТАК, як Штати та Британія?
    Мир во главе с США принял решение о затяжном конфликте. Теперьсамое главное нас не усилить на столько, что бы успех был глобальным.
    Боже, яка ахінея! Ти б хоч закушував...
    банкопад и инфляция Гонтаревой
    П...ць! Задрали ви, зрадойоби, цим питанням! Якщо ти неспроможний зрозуміти, що націоналізація "Привату" ВРЯТУВАЛА банківську систему країни, то хоча б стули пельку й не демонструй так відкрито свій низький рівень інтелекту!
    список можно писать очень долго
    Яким боком це вся ахінея до того, зможемо ми чи ні повернути окуповані території ВІЙСЬКОВИМ шляхом за допомогою ЗАХІДНОЇ зброї???
    нас тупо подводили к сегодняшней растяжке, схлопывание 50-60% ВВП по итогам года, развал экономики. отсутствие вооружения, теперь после перехода на вооружение Запада мы должны делать книссены за каждый патрон к нему и целовать руки за каждый транш гумманитарки или деньги на поддержание социально вразлывых верст населення.
    Викличте йому психіатра.
    И вина тут отнюдь не зеленского, который и так пробалансировал почти два года без выполнения хотелок МВФ
    Почалося вилизування зелених дуп.
    смог петляя дать какой то рост экономике.
    І який же це ЗРІСТ економіки в нас був, брехло? У нас діра у бюджеті кожного року ЗБІЛЬШУВАЛАСЯ!! Бізнеси ЗАКРИВАЛИСЯ! Особливо під час пандемії. У всьому світі екоміка ПАДАЛА під час пандемії, а у нас піднімалася? Як можна ТАК брехати?
    я считаю Порошенко национал предателем, возможно самым выдающимся.
    А не пішов би ти зі своєю кремлівщиною за руським кораблем, рашоголовий? Ти б вже давно лежав у землі, якби Порох не відновив армію, не піднімав економіку, не збудував антипутінську коалцію і багато всього іншого! І я впенена, що за свою ПОСТІЙНУ брехню на його адресу рано чи пізно ти ВІДПОВІСИ!
    Востаннє редагував Дейнерис: 21.05.2022 о 02:35
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 836

Типово

ого ))

Дописів
    46 288

Типово

Группа Рамштайн готовит новый хит ))

Група країн формату "Рамштайн" проведе нову зустріч щодо оборони України
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 836

Типово

Группа Рамштайн готовит новый хит ))

Група країн формату "Рамштайн" проведе нову зустріч щодо оборони України
    Руснє звізда

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Шурік, як добре, що ти таке запитав. Мені от не дає спокою одна фраза Глобуса. Написав, буцімто один/на волонтер/ша грузить сух.паї вагонами. І тут було питання того самого волонтера/ші про пожертвування пари трьохлітрових банок томатного соку "на нужди армії" (так це виглядало).

Так от, Шурік... на 9му році війни... без бариги... волонтери ліплять сухпаї для армії????? Це ж їжа!!! Хіба волонтери можуть таким займатися?? Вагонами!!!! А якщо таки да, то хіба це не питання до влади?

Ти напевне знаєш відповідь..
    Тоже хочешь власть сейчас менять? Ну так чего у меня то спрашиваешь?
    ЗЫ вот честно говоря вы уже чуток подзаипали со своими толи истериками, толи претензиями. Я с начала войны держу нейтралитет и от всех его требую. У нас у всех ща один враг. И не нужно испытывать мое терпение и не только мое.... ты же считаешь себя опытным бойцом. Что за детсадовское нытье?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    84 378

Типово

а есть же только 2 варианта --
    менять прямщаз или не переставая приговаривать что тепленькая пошла.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 507

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Тоже хочешь власть сейчас менять?
    А какие проблемы?
    Предлагаю замутить здесь открытое голосование.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    56 423

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Одна пишет про "хто лиже зелені дупи", другая кривляется про "собачу мову".

Информационную тему про войну закрыли, зато флудилка цветёт.

Офигеть. Мы уже победили?
    Так тут у зрадойобов шабаш.
    Так бедные расстроились,что их не предупредили вовремя о вторжении и они не успели запастись букетами,что уже 85 суток это пережить не могут.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Мафа, вы там уже сами определитесь что вы хотите, менять, тёпленькую, поныть.... постарайтесь людей поменьше отвлекать на ваши капризы. У нас сейчас война, если вы не заметили... некогда сопельки вам вытирать...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    84 378

Типово

не отвлекайтесь, шуринька, скачите на боевом диване куда скакали
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    84 378

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Так тут у зрадойобов шабаш.
    Так бедные расстроились,что их не предупредили вовремя о вторжении и они не успели запастись букетами,что уже 85 суток это пережить не могут.
    действительно, эти 85 суток пережили не все.
    может вы ещё не в курсе и позволяете себе ёрничать с чужих переживаний

Дописів
    56 423

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    действительно, эти 85 суток пережили не все.
    может вы ещё не в курсе и позволяете себе ёрничать с чужих переживаний
    Да вижу как вы "испереживались".
    Самим не противно?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Речь не о отсутствии войск для удержания Мелитополя или Херсона.
    Когда хлынула орда через открытые двери - было поздно.
    Вопрос главный в другом.
    Зачем открыли двери? Это преступление. Перед всеми жертвами которые ещё впереди. Нашими.
    И за это обязательно должны ответить!
    +1000
    Если двери выбивают, то их надо держать
    Двері НЕ ВИБИВАЛИ! Їх ВІДКРИЛИ! Ми самі! ДО вторгнення!
    В Херсоне если ты помнишь, кацапов встречала тероборона с коктейлями, так они и остались в той посадке
    Пля, коктейлі проти ракет, танків та "градів". Ти нормальний?
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ну раз так уверенно заявляете что преступление
    Ти що, українською не розумієш? Так я тобі твоєю рідною російською повторюю в ...дцятий раз: факт, что Чонгар БЫЛ заминирован, а потом БЫЛ разминирован перед вторжением, подтвердили и Арестович, и Данилов, и другие. ПОДТ-ВЕД-ДИ-ЛИ!!! Разминирование ЕДИНСТВЕННОГО пути для вторжения в тот момент, когда армия врага уже НЕ ПЕРВЫЙ МЕСЯЦ стоит у ворот, - это ПРЕС-ТУП-ЛЕ-НИЕ!! Это тебе подтвердит любой юрист.
    станете соучастником....
    С какого перепугу? Возар участвовал в разминировании? Если кто тут и соучастник, так это ТЫ и тебе подобные, т.к. вы не только ОТРИЦАЕТЕ факт разминирования, но еще и ОПРАВДЫВАЕТЕ это!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

та да держать, это если только двери.... а если еще и через окна и чердак лезут, а вы один?
    А якого хріна тоді все ваше стадо вже дев'ятий рік поспіль звинувачує Пороха та Турчинова та інших в здачі Криму? Тоді ворог не лише ЛІЗ у двері, вікна тощо, а ЖИВ в цій квартирі багато десятиліть! Ще й РОЗМНОЖУВАВСЯ! Зараз треба було берегти наше військо, тому правильно, що здали Херсон, а у 2014-му треба було десятки тисяч військових та мирних у землю покласти та ще й санкції на країни спровокувати, але ЗАХИЩАТИ Крим?
    мне больше понравилось про три линии обороны, которые построил гетьман
    все красиво на бумаге, но забыли про овраги....
    У вас обох є ДОКАЗИ, що цих ліній оборони НЕ БУЛО? Чи вам, як завжди, аби висратися?
    И да, я не оспариваю, что во времена ненавистного совка, все руководство города и области, включая полицию, сбу военкома и прочих, сбежавшие в первые дни войны, в лучшем случае лет 50т бы в сибири снег убирали, а в худшем были бы расстреляны на месте как предатели и дезертиры
    Тепер ще й вилизування совку пішло. Як від тебе нудить!
    вспомним слово "децентрализация", котором так гордилась некая секта и записывала это в достижение папереднику
    І децентралізація рашику поперек горла стоїть. Саме децентралізація допомагла багатьом містам ПІДНЯТИСЯ, достатньо згадати, як розквітнули Харків та Ірпінь з 2014 року! Але рашоголовому Глобусу це як кістка у горлі, йому треба, щоб всі кошти і далі йшли до Києва, а міста та громади не мали б найнеобхіднішого, - тоді Ху.йлу простіше було б нас захопити.

Дописів
    5 348

Типово

Сегодня 3 года...а я то думаю чего это коричневые бурления.....

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    Сегодня 3 года...а я то думаю чего это коричневые бурления.....
    не коричневые (это к немцам из 30х-40х),а триколорные
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 468

Типово

Пздц. Главное что не про курочек и не о медикаментах.
    Хорошо то как, Настенька...ото оно вас завело.
    Уже убить друг друга готовы.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 836

Типово

Гг
    Дочьку путина ипёт Зеленский ))

Дописів
    8 502

Типово

Тоже хочешь власть сейчас менять? Ну так чего у меня то спрашиваешь?
    ЗЫ вот честно говоря вы уже чуток подзаипали со своими толи истериками, толи претензиями. Я с начала войны держу нейтралитет и от всех его требую. У нас у всех ща один враг. И не нужно испытывать мое терпение и не только мое.... ты же считаешь себя опытным бойцом. Что за детсадовское нытье?
    я вже хвилин 20 думаю, що тобі на отета вот всьо написати... і думаю я, Шура, що я до війни значно ближче, ніж ти..
    тому я просто подарю табє
    Spoiler Spoiler: картінку 

історія країни... "не вирубиш топором"...

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Ага. Эти разнообразные окуительные лихорадочные истории от Люси до тебя с Юстасами про царь нивиноват/бояре сабаки множаться в геометрической прогрессии.
    В них як раз ЦАР і винен. Але не "зелений", а "шоколадний". Він у них у всьому винен. Вони настільки тупі, що до них не доходить, що, якби не той "цар"(с), вони вже б дев'ятий рік жили в ОРДЛО, а то й взагалі в паРаші, бо України вже НЕ БУЛО Б, принаймні лівобеженої точно.
    Что вы после победы завоете - страшно представить ))
    ППКС
    дверь была распахнута в 2014 году, когда без выстрела сдали Крым и дали Стрелкову организовать ЛДНР, а Минск был приглашением
    "Сказочный дол...б"(с)
    А можно вопрос от лоха к человеку с военным опытом. А у нас дороги с Крыма были заминированы и их разминировали, или орки по полям ломонулись которые были заминированы и их разминировали?
    Сухопутний прохід був лише один - через Чонгар. Він був замінований багато років, але напередодні вторгнення розмінували.
    кто виноват, что не взорвали?
    Той, хто віддав наказ розмінувати.

Сторінка 102 з 1230 ПершаПерша ... 25292939495969798991001011021031041051061071081091101111121522026021102 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті