Україна напала на паРашу? Вбиває її громадян? Гвалтує жінок та дітей? Рівняє із землею міста? Знищує музеї та краде витвори мистецтва? Чи якого хріна Ви порівнюєте мене з кацапськими тварюками?
+1000
Херсон треба було просто НЕ ЗДАВАТИ!Не розміновувати Чонгар - тоді велика частина орків розірвало б на шматки.
Що за маячню ти несеш?у нынешнего главы белого дома мы не в приоритете - это было видно с января 2020 года. Его интересы к нашей стране лишь в области возможного импичмента по коррупции, все остальное доктрина Киссинджера.Яка ще країна світу допомагає нам зброєю ТАК, як Штати та Британія?
Мир во главе с США принял решение о затяжном конфликте. Теперьсамое главное нас не усилить на столько, что бы успех был глобальным.Боже, яка ахінея! Ти б хоч закушував...
банкопад и инфляция ГонтаревойП...ць! Задрали ви, зрадойоби, цим питанням!
Якщо ти неспроможний зрозуміти, що націоналізація "Привату" ВРЯТУВАЛА банківську систему країни, то хоча б стули пельку й не демонструй так відкрито свій низький рівень інтелекту!
Яким боком це вся ахінея до того, зможемо ми чи ні повернути окуповані території ВІЙСЬКОВИМ шляхом за допомогою ЗАХІДНОЇ зброї???список можно писать очень долго
нас тупо подводили к сегодняшней растяжке, схлопывание 50-60% ВВП по итогам года, развал экономики. отсутствие вооружения, теперь после перехода на вооружение Запада мы должны делать книссены за каждый патрон к нему и целовать руки за каждый транш гумманитарки или деньги на поддержание социально вразлывых верст населення.Викличте йому психіатра.
И вина тут отнюдь не зеленского, который и так пробалансировал почти два года без выполнения хотелок МВФПочалося вилизування зелених дуп.
І який же це ЗРІСТ економіки в нас був, брехло?смог петляя дать какой то рост экономике.У нас діра у бюджеті кожного року ЗБІЛЬШУВАЛАСЯ!! Бізнеси ЗАКРИВАЛИСЯ! Особливо під час пандемії. У всьому світі екоміка ПАДАЛА під час пандемії, а у нас піднімалася? Як можна ТАК брехати?
А не пішов би ти зі своєю кремлівщиною за руським кораблем, рашоголовий?я считаю Порошенко национал предателем, возможно самым выдающимся.Ти б вже давно лежав у землі, якби Порох не відновив армію, не піднімав економіку, не збудував антипутінську коалцію і багато всього іншого!
І я впенена, що за свою ПОСТІЙНУ брехню на його адресу рано чи пізно ти ВІДПОВІСИ!
![]()

Яка ще країна світу допомагає нам зброєю ТАК, як Штати та Британія?

Bookmarks