Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 386 з 1270 ПершаПерша ... 286336376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396436486886 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 7 701 по 7 720.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    все верно, потом две войны, а потом национальный прагматизм победил
    не помню кто, толи Лавров, толи премьер финов сказал, что руссо-финские отношения пример добрососедства
    Перемогла поява у росіян чіткого розуміння того, що будь-яка спроба посунутись туди закінчиться великими втратами. І не пам'ятаю, щоб у фінів була вагома чи навіть помітна частка співвітчизників, які хотіли назад в Росію, і які суттєво впливали на державну політику.

Аналогічно сьогодні у росіян прагматичні стосунки з країнами Балтії. Бо там НАТО, і жодних реальних шансів на помітні успіхи. Залишається хіба що кривитися та підгавкувати з-за тину.

У нас же все інакше. Олігархи будуть боротись за незалежність? Хіба що ситуативно. Навіть той з них, який у вишиванці, втомлений і сивочолий. Те, що відстоювати свободу будуть не всіма шановані і Звіробій, і Стерненко, і Чорновіл, і типу "убивці" Шеремета, і багато неназваних інших подібних - переконаний. За жодного олігарха не поручусь.

Тому і викликає протест те, що "найсправедливіша, багаторазово реформована і абсолютно незалежна" судова система вишукує можливості зачинити тих, хто свій патріотизм доводить справами. З тими, хто розкрадає мільйони, хто вбивав протестувальників на Майдані, хто воював на боці лугандону, якось у них не так результативно складається. Нема підстав, домашній арешт, умовний термін з відстрочкою, мовчазне надання можливості виїхати - це краще виходить.
    Думаєте, цього не видно?
    Мовчки сприймати, як належне?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    3 090

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Думаєте паРаша тут ні при чому, сидить просто тихенько спостерігає? )
    Ви не так зрозуміли. Вона багато при чому; більше, ніж ми в повсякденному житті уявляємо.

Просто є такий типаж, називається "ініціативний дурень".

Про Портнікова, раз вже згадали: ну для чого сперечатись чи сумніватись, що у відомого професійного журналіста, особисто знайомого з багатьма провідними політиками, доступ до інформації десь такий, як у пересічних? І що він викладає все, що знає? Ну це ж навіть не смішно.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Та шож тварицца то ))

​​Генпрокурор Ирина Венедиктова подписала подозрение политику, бизнесмену и экс-министру Николаю Рудьковскому, который организовал похищение своего бизнес-партнёра Олега Семинского и вымогал от его семьи $200 млн.

Семинский на тот момент возглавлял их совместное предприятие - “Нефтегаздобычу”, акции которого хотел перераспределить Рудьковский. Семинский сейчас является народным депутатом от правящей партии “Слуга народа”, а Рудьковский сбежал из страны в 2014 году.

В 2018 году Мосгорсуд посадил его в колонию за участие в акции протеста под стенами посольства РФ в Украине в 2014 году. В 2020-ом Рудьковский уже вернулся в Украину на свою кормовую базу - в Чернигов, мэром которого он был в своё время.

Дописів
    3 090

Типово

патриот это не юридическое понятие
    юридические понятия, потерпевший, подозреваемый, обвиняемый и осужденый

патриот он австралии? - наверняка
    патриотизм - это не индульгенция, а скорее отягчающий фактор, не может быть настоящий патриот преступником, как минимум не должен, так как это всю патриотическую идею множит на ноль
    патриотизьмь.
    почему твоя статья $ в рубли переводит? сколько это в гривнах?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Nzol Переглянути допис
    [video]
    Тоді вже краще перше виконання https://www.youtube.com/watch?v=Lj0JzDz0vVY
    Рене Декарт

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Ребят, вы реально хотите сказать, что правовая система Украины и Древнего Рима это одно и тоже? Даже я не думал, что так все хреново...
    ЗЫ Глобус, законы не работают потому что устарели. Как сами законы так и механизмы их выполнения. Если произойдет что то совсем фантастическое и тебе или кому то другому удастся восстановить работоспособность этой системы то мы будет отброшены во Сталинские времена. Не думаю, я что тебе это понравится, какое бы тебе место в той системе не светило.... но заблуждаться тебе никто не мешает. Как и Микеле....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    3 090

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ребят, вы реально хотите сказать, что правовая система Украины и Древнего Рима это одно и тоже? Даже я не думал, что так все хреново...
    ЗЫ Глобус, законы не работают потому что устарели. Как сами законы так и механизмы их выполнения. Если произойдет что то совсем фантастическое и тебе или кому то другому удастся восстановить работоспособность этой системы то мы будет отброшены во Сталинские времена. Не думаю, я что тебе это понравится, какое бы тебе место в той системе не светило.... но заблуждаться тебе никто не мешает. Как и Микеле....
    Вспоминаю анекдот.
    -Боже,дай мне выиграть в лотерею.
    -Купи для начала хотя бы лотерейный билет.

С законодательной базой у нас все в порядке.Другое дело,что у нас,как в Индии сформировались касты,на которые эти законы влияют по разному.
    Все это видят и слова закон и беззаконие уже давно стали синонимами.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Насчет блокировки Телеграмм-каналов...
    "Киевстар" сказал что технически невозможно.
    "Укртелеком" сделал то-же, и даже больше. Язвительно поинтересовался у СБУ технологией блокировки, чтобы их спецы четко расписали провайдерам как это сделать технически.

Ожидаемый обосрамикус...

Звідки Ви
    совхоз "Новый путь"
    Дописів
    5 503

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    в АНД. там естественно будут смотреться.
    сеть ликёр-сторов будет там иметь хорошую прибыль)) местные обитатели будут засаливать бананы на зиму.. Оренду поставить туда мэром - комендантом )) Шурик будет миссионером )) Я естественно буду мэром белого сектора , будем вести переговоры с Орендой об увеличении квот ( за бабки конечно) АНД в " белый" сектор города

Дописів
    25 906

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Насчет блокировки Телеграмм-каналов...
    .....
    Ожидаемый обосрамикус...
    я бы не был столь оптимистичен. если есть решение суда, то оператор обязан его выполнить ибо чревато. не может - будет блокироать весь ресурс. а тут уже надо понимать насколько интересен владельцам ресурса рынок Украины - или выполнят требования и сами закроют выделенные или плюнут и уйдут...вы лично много потеряете с отсутствием "телеграмма"?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    я бы не был столь оптимистичен. если есть решение суда, то оператор обязан его выполнить ибо чревато. не может - будет блокироать весь ресурс. а тут уже надо понимать насколько интересен владельцам ресурса рынок Украины - или выполнят требования и сами закроют выделенные или плюнут и уйдут...вы лично много потеряете с отсутствием "телеграмма"?
    И получит судебные иски, с которыми разбираться ему придется самому - государство просто умоет руки.

Дописів
    25 906

Типово

выбор не богат. согласен

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

лучше расскажи где денисенко прячется от предъявления подозрения?
    часто ему передачки в схрон таскаешь?))))
    Прийде час, будемо розбиратися з Денисенко, а сьогодні то його особисті проблеми і проблеми тих, хто ту підозру готував.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Спочатку справедливість, а потім відповідно справедливості і діють закони.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ви не так зрозуміли. Вона багато при чому; більше, ніж ми в повсякденному житті уявляємо.

Просто є такий типаж, називається "ініціативний дурень".

Про Портнікова, раз вже згадали: ну для чого сперечатись чи сумніватись, що у відомого професійного журналіста, особисто знайомого з багатьма провідними політиками, доступ до інформації десь такий, як у пересічних? І що він викладає все, що знає? Ну це ж навіть не смішно.
    Портніков робить висновки (в тому відео) на основі лише публічної інформації. Ви дивилися (слухали) взагалі його? (Чи саме це може, а інше свіже його інтерв"ю де він говорить про ці події). Якщо ні, то про що ми з ами рзмовляемо
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    25 906

Типово

Портніков робить висновки (в тому відео) на основі лише публічної інформації....
    Роман - в этом и есть разница между журналистом и пропагандистом любой раскраски. Журналист находит и доносит информацию, а пропагандист - робить висновки.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Портніков робить висновки (в тому відео) на основі лише публічної інформації. Ви дивилися (слухали) взагалі його? (Чи саме це може, а інше свіже його інтерв"ю де він говорить про ці події). Якщо ні, то про що ми з ами рзмовляемо
    Винен, саме це гляну пізніше. По вашому опису думаю, що воно подібне до іншого, для UKRLIFE-TV від 19.02, півторагодинне. Зміст схожий нібито.

Про лише публічну - він це підкреслював окремо?
    Рене Декарт

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Спочатку справедливість, а потім відповідно справедливості і діють закони.
    Який в х*я закон якщо справа шита білими нитками. Будь який притомний суддя (та й покурор) послав би заявника нах*р з порога. Але ж тут не простий суддя, а сєпар обикновєнний. І я так думаю що добре прикормлений.
    Купа патріотів сидить по видуманим справам, в той час як купа сєпарів у вині яких ні в кого немає сумнівів ходять на свободі. І от обурюе саме це, а не те що сидить конкретно Стерненко.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Роман - в этом и есть разница между журналистом и пропагандистом любой раскраски. Журналист находит и доносит информацию, а пропагандист - робить висновки.
    Пропагандист нав'язує висновки. Переважно - правильні з його точки зору рішення ( щоб слухач не зрозумів щось не так і не помилився).
    Рене Декарт

Сторінка 386 з 1270 ПершаПерша ... 286336376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395396436486886 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті