| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Немає такого народу, як русский - це прикметник і показує тільки належність типу до імперії. Пошкрябай росіянина і тільки тоді виявиш його реальну національність.
Тай сам термін з'явився зовсім недавно і завжди уточнюється додатковим словом самими росіянами, бо має різне значення.
Востаннє редагував Mikela: 16.01.2021 о 00:29
И вот тут-то словоохотливого Микелку как корова языком слизала.
И не для обсуждения, а как историческая справка: В самый расцвет и могущество Великого Княжества Литовского, его ЮЖНАЯ граница доходила аж...до современного села Мытницы. Это Радзивиловский р-он. граница Ровенской и Львовской области. Всё. Дальше НИКАКОГО ВКЛ не было.Дальше- только лапша на уши дурачков. Но кто хочет это обсудить, открывайте новую тему. Здесь-НЕТ.
Если ты хочешь обсудить эту, свою, сказку, то мы можем это сделать в другой теме. А здесь давай вернёмся к Беларуси. Вот я так и не понял, какие же такие сладкие плюшки несёт народу Беларуси проект "Междуморье", и почему его нельзя осуществить при Лукашенко? А только после его свержения. Может ты попробуешь просветить?
Спонсори чемпіонату світу-2021 Skoda та Nivea відмовляться від своїх зобов'язань, якщо турнір відбудеться у Білорусі.
Про це повідомляють пресслужби компаній.
У повідомленні Skoda йдеться, що вона була спонсором ЧС з хокею протягом 28 років, проте поважає права людини і не буде спонсорувати чемпіонат цього, якщо він відбудеться в Білорусі.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Кто знает , сейчас в Белорусь гражданам Украины можно заезжать ?
Беларусь оставила возможность въезжать в страну для граждан Украины при помощи самолета, закрыв при этом наземную границу, сообщили в МИД Украины.
https://www.avianews.com/cis/2020/10..._restrictions/
Интересно тест на КВ при этом надо проходить ?
Кто то летает, летал?
На старанавагоднім прыёме Лукашэнкі выступалі і украінскія спявачкі:
Эліна Івашчанка і народная артыстка Украіны Ірына Білык.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Бєларусь залишили без ЧМ з хокею.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
А так? )))
Мінськ позбувся права на проведення чемпіонату світу з хокею 2021 року.У понеділок відбулося засідання ради Міжнародної федерації хокею (IIHF), присвячене цьому питанню. Раніше глава ІІХФ Рене Фазель заявляв, що найпізніший термін прийняття рішення - початок наступного тижня.
Это не о деньгах.
Статья во Frankfurter Allgemeine Zeitung имела эффект, разумеется.
https://snob.ru/entry/202775/
Перепрошую, але деякі користувачі ( це про мене!) недостатньо грамотні, щоб перенести цитату з однієї теми в іншу.
Далі по суті.
Я іноді і дещо пам'ятаю, тому нагадаю вам цей ваш пост. Не знаю, що вас сподвигло на його написання, і чому ви по суті обнулили все, що старанно викладали тут кілька років як мінімум. Промайнула навіть думка, що ви полишаєте форум і тому вирішили бути відвертим; так би мовити, прощальний салют.
Але ж ні.
Проте слово сказане, тобто написане. Як співали в одній малопристойній солдатській пісні, "забор поплыл, качаясь на волнах". І поскільки сам доповідач капслоком пояснює, що він лише розважається, ігнорувати таке відверте і в чомусь мужнє зізнання категорично неможливо. Тому ваші тексти я слухняно сприймаю, як набір слів, який іноді нагадує "аргументи", в діапазоні від спроб пожартувати до відвертої маячні. Сказати, що теж розважаюсь - не можу, бо нецікаво.
Ну, ви зрозуміли, сподіваюсь, що я міг би відповісти. По #3477 в темі про мову. Думаю, деталізація зайва.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks