Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 375 з 548 ПершаПерша ... 275325365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385425475 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10947, показано з 7 481 по 7 500.

Тема: А давайте про Білорусь?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Яких народів - кавказців, бурятів, які є росіянами і українців? Хіба у них є українські імена?
    Микела, у наших трёх народов-беларусского, русского и украинского, сейчас в большинстве греческие и еврейские имена.
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    Микела, у наших трёх народов-беларусского, русского и украинского, сейчас в большинстве греческие и еврейские имена.
    Немає такого народу, як русский - це прикметник і показує тільки належність типу до імперії. Пошкрябай росіянина і тільки тоді виявиш його реальну національність.
    Тай сам термін з'явився зовсім недавно і завжди уточнюється додатковим словом самими росіянами, бо має різне значення.
    Востаннє редагував Mikela: 16.01.2021 о 00:29
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Немає такого народу, як русский - це прикметник і показує тільки належність типу до імперії. Пошкрябай росіянина і тільки тоді виявиш його реальну національність.
    Тай сам термін з'явився зовсім недавно і завжди уточнюється додатковим словом самими росіянами, бо має різне значення.
    Ладно Микела. Судя по вашим постам, беларусский народ, так точно есть. Может просветите , какие ништяки он получит , если станет в позицию удобную цивилизованному миру?
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

И вот тут-то словоохотливого Микелку как корова языком слизала.

И не для обсуждения, а как историческая справка: В самый расцвет и могущество Великого Княжества Литовского, его ЮЖНАЯ граница доходила аж...до современного села Мытницы. Это Радзивиловский р-он. граница Ровенской и Львовской области. Всё. Дальше НИКАКОГО ВКЛ не было. Дальше- только лапша на уши дурачков. Но кто хочет это обсудить, открывайте новую тему. Здесь-НЕТ.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    И вот тут-то словоохотливого Микелку как корова языком слизала.

И не для обсуждения, а как историческая справка: В самый расцвет и могущество Великого Княжества Литовского, его ЮЖНАЯ граница доходила аж...до современного села Мытницы. Это Радзивиловский р-он. граница Ровенской и Львовской области. Всё. Дальше НИКАКОГО ВКЛ не было. Дальше- только лапша на уши дурачков. Но кто хочет это обсудить, открывайте новую тему. Здесь-НЕТ.
    Білорусь через ВКЛ має найдавніший зв'язок з Україною. Яке відношення до тих подій має Дике поле освоєнне українцями набагато пізніше і за інших історичних умов? Свербить, то почухай.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Білорусь через ВКЛ має найдавніший зв'язок з Україною. Яке відношення до тих подій має Дике поле освоєнне українцями набагато пізніше і за інших історичних умов? Свербить, то почухай.
    Если ты хочешь обсудить эту, свою, сказку, то мы можем это сделать в другой теме. А здесь давай вернёмся к Беларуси. Вот я так и не понял, какие же такие сладкие плюшки несёт народу Беларуси проект "Междуморье", и почему его нельзя осуществить при Лукашенко? А только после его свержения. Может ты попробуешь просветить?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Спонсори чемпіонату світу-2021 Skoda та Nivea відмовляться від своїх зобов'язань, якщо турнір відбудеться у Білорусі.
    Про це повідомляють пресслужби компаній.
    У повідомленні Skoda йдеться, що вона була спонсором ЧС з хокею протягом 28 років, проте поважає права людини і не буде спонсорувати чемпіонат цього, якщо він відбудеться в Білорусі.
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    совхоз "Новый путь"
    Дописів
    5 503

Типово

Кто знает , сейчас в Белорусь гражданам Украины можно заезжать ?

Дописів
    2 359

Типово

Цитата Допис від lkn Переглянути допис
    Кто знает , сейчас в Белорусь гражданам Украины можно заезжать ?
    Нет.
    Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
    Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!

Звідки Ви
    совхоз "Новый путь"
    Дописів
    5 503

Типово

Цитата Допис від VoVaN Переглянути допис
    Нет.
    я не могу понять по-моему ограничения связаны при пересечении наземным транспортом, касается ли эти ограничения авиа?
    Востаннє редагував lkn: 18.01.2021 о 09:33

Звідки Ви
    совхоз "Новый путь"
    Дописів
    5 503

Типово

Беларусь оставила возможность въезжать в страну для граждан Украины при помощи самолета, закрыв при этом наземную границу, сообщили в МИД Украины.
    https://www.avianews.com/cis/2020/10..._restrictions/
    Интересно тест на КВ при этом надо проходить ?
    Кто то летает, летал?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

На старанавагоднім прыёме Лукашэнкі выступалі і украінскія спявачкі:
    Эліна Івашчанка і народная артыстка Украіны Ірына Білык.
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Бєларусь залишили без ЧМ з хокею.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Шо такое хакей?

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Шо такое хакей?
    А так? )))
    Мінськ позбувся права на проведення чемпіонату світу з хокею 2021 року.У понеділок відбулося засідання ради Міжнародної федерації хокею (IIHF), присвячене цьому питанню. Раніше глава ІІХФ Рене Фазель заявляв, що найпізніший термін прийняття рішення - початок наступного тижня.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    А так? )))
    тихановская кричит - мыздобулы(тм))))
    с такими патриотами и врагов не надо
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    тихановская кричит - мыздобулы(тм))))
    с такими патриотами и врагов не надо
    ИМХО, на постсоветском пространстве нету патриотов а есть хитровыебанные которые конвертировали или пытаются конвертировать свой "патриотизм" в дивиденды....желательно в денежной форме.....

Дописів
    8 040

Типово

Это не о деньгах.
    Статья во Frankfurter Allgemeine Zeitung имела эффект, разумеется.
    https://snob.ru/entry/202775/

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Мій любий Йоран. Десь років 4-5-6 тому, мене доволі часто запитували: що я тут роблю? Чому весь час в мене якісь дражливі смайлики? Хоча начебто в своїх дописах, я порушую доволі не смішні питання. І я відповідав:

---Я РОЗВАЖАЮСЯ. Заощаджую на квитках до ЦИРКУ.

Це сприймалося дуже по різному. І з недовірою, і з зловтіхою. Але це таки так. Я РОЗВАЖАЮСЯ.

Люди, які мене знають з іншої сторони, будуть неймовірно шоковані, коли побачать який я пустун у душі. А це вплине на відношення в тих колах, де дитячому пустунству нема місця. Зовсім . Ні у якому вигляді. Й тому я не маю аж ніякого наміру якимось чином розкриватися. Але дещіцю скажу. В мене декілька освіт. Ще одну кинув. Своєрідний юнацький протест. Й не повернувся до ДНУ, не дивлячись на багаторазові вмовляння пана В.Барсова і Анатолія Павловича Травлєєва. Одна з моїх освіт технічна. Що дозволило спробувати себе по різних фахах. Навіть на залізниці. Мав багато захоплювань. Маю звання "інструктора" і з пішохідного туризму, і з гірского, і з орієнтування, і з виживання, і з кульової стрільби. Від кандидата в майстри спорту просто відмовився. Бо НЕПОТРІБНО. Мені це стало вже зовсім не цікаво.

Так, я таки дивна людина, яка не дивлячись на сивину на скронях, досвід, деякі звання й шанобливу повагу, залишилася малим пустуном у душі. Але не можна бути геть нерозважливим.. Тому не повідомив Вам нічого, щоб Ви мене впізнали.

Й з усією відповідальностью Вам кажу: мені геть начхати на Ваші особисті оцінки і що і де у Вас працює. Я РОЗВАЖАЮСЬ. Заощаджую на квитках до ЦИРКУ.

п.с. Но ведь никто и не говорил, что под видом шутовства нельзя говорить о серьёзном? В обществе, где засилье мёртвых устоявшихся штампов, только ШУТУ дозволено говорить на разрыв шаблона. Завтра это станет всеми принятой "истиной". Завтра. Станет. Но а сегодня......- можно только "Страннику".

Со всем почтением. Спрашивать Короля Шико-I, при дворе Генриха-III.
    Перепрошую, але деякі користувачі ( це про мене!) недостатньо грамотні, щоб перенести цитату з однієї теми в іншу.
    Далі по суті.
    Я іноді і дещо пам'ятаю, тому нагадаю вам цей ваш пост. Не знаю, що вас сподвигло на його написання, і чому ви по суті обнулили все, що старанно викладали тут кілька років як мінімум. Промайнула навіть думка, що ви полишаєте форум і тому вирішили бути відвертим; так би мовити, прощальний салют.
    Але ж ні.
    Проте слово сказане, тобто написане. Як співали в одній малопристойній солдатській пісні, "забор поплыл, качаясь на волнах". І поскільки сам доповідач капслоком пояснює, що він лише розважається, ігнорувати таке відверте і в чомусь мужнє зізнання категорично неможливо. Тому ваші тексти я слухняно сприймаю, як набір слів, який іноді нагадує "аргументи", в діапазоні від спроб пожартувати до відвертої маячні. Сказати, що теж розважаюсь - не можу, бо нецікаво.
    Ну, ви зрозуміли, сподіваюсь, що я міг би відповісти. По #3477 в темі про мову. Думаю, деталізація зайва.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    6 031

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    ... поскільки сам доповідач капслоком пояснює, що він лише розважається, ігнорувати таке відверте і в чомусь мужнє зізнання категорично неможливо. Тому ваші тексти я слухняно сприймаю, як набір слів, який іноді нагадує "аргументи", в діапазоні від спроб пожартувати до відвертої маячні. ...
    Нарешті.
    Маю надію, що цитувати його тексти ви вже не будете?
    Бо економія місця на екрані від цього тільки збільшиться.

Сторінка 375 з 548 ПершаПерша ... 275325365366367368369370371372373374375376377378379380381382383384385425475 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті