Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 349 з 548 ПершаПерша ... 249299339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359399449 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10947, показано з 6 961 по 6 980.

Тема: А давайте про Білорусь?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    А зразу протести, бо розкрили той обман виборці, який якби об'явили.
    І зразу почалася справжня битва за свободу вибору, без якого не буде звичайного цивілізаційного життя.
    І не буде вже спокою диктатору, бо немає віри, бо нелегітимний.
    Опять за Свободу.))) Было несколько кандидатов, значит свобода выбора была.
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Зачем? .
    Те, що ви не маєте стосунку до науки, було очевидним. Інакше ви б знали, що це так не працює.
    Відповідно, вашим викладкам гріш ціна.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    Проблема не в кандидатах, а достовірності виборів, був обман, на який не погодилися виборці.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Дядя, ты дурак? (с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Те, що ви не маєте стосунку до науки, було очевидним. Інакше ви б знали, що це так не працює.
    Відповідно, вашим викладкам гріш ціна.
    Мій любий Йоран. Десь років 4-5-6 тому, мене доволі часто запитували: що я тут роблю? Чому весь час в мене якісь дражливі смайлики? Хоча начебто в своїх дописах, я порушую доволі не смішні питання. І я відповідав:

---Я РОЗВАЖАЮСЯ. Заощаджую на квитках до ЦИРКУ.

Це сприймалося дуже по різному. І з недовірою, і з зловтіхою. Але це таки так. Я РОЗВАЖАЮСЯ.

Люди, які мене знають з іншої сторони, будуть неймовірно шоковані, коли побачать який я пустун у душі. А це вплине на відношення в тих колах, де дитячому пустунству нема місця. Зовсім . Ні у якому вигляді. Й тому я не маю аж ніякого наміру якимось чином розкриватися. Але дещіцю скажу. В мене декілька освіт. Ще одну кинув. Своєрідний юнацький протест. Й не повернувся до ДНУ, не дивлячись на багаторазові вмовляння пана В.Барсова і Анатолія Павловича Травлєєва. Одна з моїх освіт технічна. Що дозволило спробувати себе по різних фахах. Навіть на залізниці. Мав багато захоплювань. Маю звання "інструктора" і з пішохідного туризму, і з гірского, і з орієнтування, і з виживання, і з кульової стрільби. Від кандидата в майстри спорту просто відмовився. Бо НЕПОТРІБНО. Мені це стало вже зовсім не цікаво.

Так, я таки дивна людина, яка не дивлячись на сивину на скронях, досвід, деякі звання й шанобливу повагу, залишилася малим пустуном у душі. Але не можна бути геть нерозважливим.. Тому не повідомив Вам нічого, щоб Ви мене впізнали.

Й з усією відповідальностью Вам кажу: мені геть начхати на Ваші особисті оцінки і що і де у Вас працює. Я РОЗВАЖАЮСЬ. Заощаджую на квитках до ЦИРКУ.

п.с. Но ведь никто и не говорил, что под видом шутовства нельзя говорить о серьёзном? В обществе, где засилье мёртвых устоявшихся штампов, только ШУТУ дозволено говорить на разрыв шаблона. Завтра это станет всеми принятой "истиной". Завтра. Станет. Но а сегодня......- можно только "Страннику".

Со всем почтением. Спрашивать Короля Шико-I, при дворе Генриха-III.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Мій любий Йоран. Десь років 4-5-6 тому, мене доволі часто запитували: що я тут роблю? Чому весь час в мене якісь дражливі смайлики? Хоча начебто в своїх дописах, я порушую доволі не смішні питання. І я відповідав:

Це сприймалося дуже по різному. І з недовірою, і з зловтіхою. Але це таки так. Я РОЗВАЖАЮСЯ.

Люди, які мене знають з іншої сторони, будуть неймовірно шоковані, коли побачать який я пустун у душі. А це вплине на відношення в тих колах, де дитячому пустунству нема місця. Зовсім . Ні у якому вигляді. Й тому я не маю аж ніякого наміру якимось чином розкриватися. Але дещіцю скажу. В мене декілька освіт. Ще одну кинув. Своєрідний юнацький протест. Й не повернувся до ДНУ, не дивлячись на багаторазові вмовляння пана В.Барсова і Анатолія Павловича Травлєєва. Одна з моїх освіт технічна. Що дозволило спробувати себе по різних фахах. Навіть на залізниці. Мав багато захоплювань. Маю звання "інструктора" і з пішохідного туризму, і з гірского, і з орієнтування, і з виживання, і з кульової стрільби. Від кандидата в майстри спорту просто відмовився. Бо НЕПОТРІБНО. Мені це стало вже зовсім не цікаво.

Так, я таки дивна людина, яка не дивлячись на сивину на скронях, досвід, деякі звання й шанобливу повагу, залишилася малим пустуном у душі. Але не можна бути геть нерозважливим.. Тому не повідомив Вам нічого, щоб Ви мене впізнали.

Й з усією відповідальностью Вам кажу: мені геть начхати на Ваші особисті оцінки і що і де у Вас працює. Я РОЗВАЖАЮСЬ. Заощаджую на квитках до ЦИРКУ.

п.с. Но ведь никто и не говорил, что под видом шутовства нельзя говорить о серьёзном? В обществе, где засилье мёртвых устоявшихся штампов, только ШУТУ дозволено говорить на разрыв шаблона. Завтра это станет всеми принятой "истиной". Завтра. Станет. Но а сегодня......- можно только "Страннику".

Не зважаючи на запевнення, на цитати і всілякі різноманітні нісенітності, як би воно не намагалося напустити якогось освітнього туману, воно залишається примітивним, по суті збоченим совком, з таким собі тавром на лобі від якого вже неможливо позбутися.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Не зважаючи на запевнення, на цитати і всілякі різноманітні нісенітності, як би воно не намагалося напустити якогось освітнього туману, воно залишається примітивним, по суті збоченим совком, з таким собі тавром на лобі від якого вже неможливо позбутися.
    Надан кеше үзе хөкем итә.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Твои черты-резы, которые ты видел в карьерных булыжниках лет 10 назад это тоже был цирк? Прорисовки линий, которых не существует, предположения о выдуманных прорисовках, выдуманные прорисовки на монетах и "видение" то чего нет?
    А мне почему-то здалось, что больной человек пишет о своих больных видениях.

И больше ставь хохочущих смайликов, психиатр это оценит. Сергоф подтвердит.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Странік, людина, яку ви тут з себе лєпітє, ніколи б не відповідала і не підводила базу під свої розваги.
    Людині, якій, байдуже і вона розважається, неважливо як її слова хтось сприймає.
    Їй просто похрєн. Мало того, вона б не тягнула свої фобії (в данному випадку до представників Галичини і українськіх націоналістів) на публічне обговорювання.
    А якщо це суто академічний інтерес, то для цього є професійні сайти і чати.
    Але ж ви кожен раз зриваєтесь і починаєте капслогом тут доказувати своє альтернативне бачення. Розвага? Та, мабудь ні. Бо їх ніхто не читає. Навіть вже я. Бо нічого нового ви не видаєте.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Проблема не в кандидатах, а достовірності виборів, був обман, на який не погодилися виборці.
    А с чего вы взяли, что те крикуны, которые кричат , что у них что то украли, правду глаголят. Вот мне, к примеру, не вериться, что от та кухарка могла набрать даже 10 %.
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

І повертаючись до теми.
    Читаю на бєларуском форумі перепису бєларусів і москалів.
    Це треш.
    По - перше, бєларуси вже потихеньку почали розуміти українців і схилятися до розуміння подій 14 року.
    По-друге, вони ще досі не розуміють, що кацапня, то вороги. Хоча їм вже відкритим текстом пишуть, що хороший бєларус це-москаль і треба кидати оце все ваше мєстєчкове і повертатися до раші.
    Бєларуси не можуть ніяк второпати, що ніякі інші народи, з погляду москаля, не мають право на існування. Ніякої своєї мови, своєї історії, своїх героїв,своєї культури. Вони не розуміють, чому не можно просто жити добрими сусідами і просто мати цивілізоване відносини в різних сферах. Щоб у кожного був свій дім і кожен в цьому домі жив як схоче.
    Лаптєногіє їх переконують, що без раші Бєларусь взагалі не може існувати. Стращають всілякими жахами і пр.
    Поки що бєларуси слабо відбиваються, кожен раз говорячи, що ми ж не проти раші, ми хочемо дружити. Але поки не дотумкали, що москалі не вміють дружити, не вміють на равних. Бо там уркаганська психологія-хто кого імєєт, хто кого трахає, хто кого раком поставив.
    Сумно читати. Бєларуси як діти малі, наївні і добрі.
    Але навіть за ці півроку вже з'являються люди, які починають прозрівати..

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Твои черты-резы, которые ты видел в карьерных булыжниках лет 10 назад это тоже был цирк? Прорисовки линий, которых не существует, предположения о выдуманных прорисовках, выдуманные прорисовки на монетах и "видение" то чего нет?
    А мне почему-то здалось, что больной человек пишет о своих больных видениях.

И больше ставь хохочущих смайликов, психиатр это оценит. Сергоф подтвердит.
    Олежка, проблема то вовсе не в том, о чём ты вопрошаешь. Проблема в другом. Помнишь, где-то лет 7 назад, ты уже задавался подобным вопросом. И утверждал, что я ;
    "Кручу-верчу, нае"бать хочу".

И я с тобой притворно согласился. Но предложил самому себе ответить на простой вопрос: ЗАЧЕМ? КАКАЯ МНЕ ОТ ЭТОГО ВЫГОДА?

Журналист за своё кручение получает вознаграждение. Писатель- комиссионные от продажи книг. Агитатор-тёплое местечко при кормушке. Политик-кресло и возможность воровать.

А что мне взять от тебя? Я тебя никуда не призываю идти. Я тебя не призываю к каким либо действиям. Я не прошу у тебя денег. Я не требую от тебя веры. Я только говорю: СМОТРИ. ДУМАЙ. АНАЛИЗИРУЙ. СРАВНИВАЙ. ВЫЙДИ ЗА ШАБЛОН и взгляни с другого ракурса. И всё.

Так какая мне ВЫГОДА?

Вот тебя и мучает, что за эти годы ты так и не нашёл ответа на этот вопрос. Но это же хорошо?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

ОлегБ, к вам людина вопіїт, щоб ви його полюбили, оцінили його місіанство, а ви...
    Невдячний...

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 695

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    І повертаючись до теми.
    Читаю на бєларуском форумі перепису бєларусів і москалів.
    Це треш.
    По - перше, бєларуси вже потихеньку почали розуміти українців і схилятися до розуміння подій 14 року.
    По-друге, вони ще досі не розуміють, що кацапня, то вороги. Хоча їм вже відкритим текстом пишуть, що хороший бєларус це-москаль і треба кидати оце все ваше мєстєчкове і повертатися до раші.
    Бєларуси не можуть ніяк второпати, що ніякі інші народи, з погляду москаля, не мають право на існування. Ніякої своєї мови, своєї історії, своїх героїв,своєї культури. Вони не розуміють, чому не можно просто жити добрими сусідами і просто мати цивілізоване відносини в різних сферах. Щоб у кожного був свій дім і кожен в цьому домі жив як схоче.
    Лаптєногіє їх переконують, що без раші Бєларусь взагалі не може існувати. Стращають всілякими жахами і пр.
    Поки що бєларуси слабо відбиваються, кожен раз говорячи, що ми ж не проти раші, ми хочемо дружити. Але поки не дотумкали, що москалі не вміють дружити, не вміють на равних. Бо там уркаганська психологія-хто кого імєєт, хто кого трахає, хто кого раком поставив.
    Сумно читати. Бєларуси як діти малі, наївні і добрі.
    Але навіть за ці півроку вже з'являються люди, які починають прозрівати..
    Анекдот есть один..Заканчивается он фразой военного "Ну если вы такие умные, то почему строем не ходите?". Соседи наши ушли далеко от нас и уровню жизни и ВВП у них на душу населения в несколько раз выше т.е развивается, а мы на их фоне бедные. Такая же ситуация была и до войны. Что не так в Украине раз мы такие ...умные? Завралась ты, Ведьма, по своим методичкам...
    В Игноре: Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Странік, людина, яку ви тут з себе лєпітє, ніколи б не відповідала і не підводила базу під свої розваги.
    Людині, якій, байдуже і вона розважається, неважливо як її слова хтось сприймає.
    Їй просто похрєн. Мало того, вона б не тягнула свої фобії (в данному випадку до представників Галичини і українськіх націоналістів) на публічне обговорювання.
    А якщо це суто академічний інтерес, то для цього є професійні сайти і чати.
    Але ж ви кожен раз зриваєтесь і починаєте капслогом тут доказувати своє альтернативне бачення. Розвага? Та, мабудь ні. Бо їх ніхто не читає. Навіть вже я. Бо нічого нового ви не видаєте.
    Я рад, что "не читая", Вы всё же читаете.

И ещё раз повторю (специально для Вас): даже развлекаясь, можно говорить о серьёзных вещах. Например об Свободе, Украине, Нации, Народе, Украинцах.

О том базисе, на котором Вы строите свою агитацию. И которого у Вас НЕТ. Вы гремите пустыми оболочками слов, не понимая ни их смысла, ни их значения. Вы НИЧЕГО не можете объяснить или раскрыть. Вы призываете на помощь "ОБЩЕИЗВЕСТНЫЕ УБЕЖДЕНИЯ", но они легко (как Вы уже поняли) разрушаются. И тогда Вам просто НЕЧЕГО сказать. Нет козырей.

А у меня есть. И детский лепет, типа: "это всем известно", не работает. Ещё совсем недавно ВСЕМ было известно, что Солнце движется вокруг Земли. Что земля плоская, держится на трёх слонах и в основе гигантская черепаха. Что молния-это гнев Бога, а чума-демоническое проявление.

Что из этих "ОБЩЕИЗВЕСТНЫХ ФАКТОВ" осталось?

Вы заявляли, что "Украинец" -это убеждение и состояние души. Тем самым подменив генетику ( а народ без генетики не получится) очередной РЕЛИГИЕЙ. Но до Вас не доходит, что тем самым Вы перечеркнули слова и "народ", и "нация". И вся пирамида Вашего "обоснования" рухнула. Так как нет НАРОДА.

Вы не довольны моими словами по поводу Галичан? Русин? Лемков? Боек? Полищуков? Считаете меня не правым? Замечательно.

Побробуйте обосновать, что это народности Украины, хотя бы на начало 20 века. А вот Ваше трепыхание в таких попытках- меня очень позабавит. Но сами же хотели "тренинг"? Вот он и есть. Пока без оплаты.
    Востаннє редагував Strannik-57: 29.11.2020 о 20:20

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

ОлегБ, к вам людина вопіїт, щоб ви його полюбили, оцінили його місіанство, а ви...
    Невдячний...
    Фи-и-и....Вы скатились даже ниже моего кривляния.....А ещё прикидывались "воспитанной девочкой".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Анекдот есть один..Заканчивается он фразой военного "Ну если вы такие умные, то почему строем не ходите?". Соседи наши ушли далеко от нас и уровню жизни и ВВП у них на душу населения в несколько раз выше т.е развивается, а мы на их фоне бедные. Такая же ситуация была и до войны. Что не так в Украине раз мы такие ...умные? Завралась ты, Ведьма, по своим методичкам...
    Душ, ви життя в Бєларусі знаєте по тєліку і пропагандє.
    А воно зовсім не таке.
    І я з вами ваших цапів не пасла, будьте ласкаві тикаи вашим друзякам по стаду.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Странік, не треба так напружуватися. Ваш крик в нікуди. Я не з вашої пісочніци. І ніколи не буду.
    Совок вмер і вимруть його послідовники. І руцкіймір колись помре.
    Ваше бачення "племя", "народ", "нація", це тільки ваше. Воно ніякої ролі в житті України і українців не має.
    І нічого я вам і нікому не збираюсь доводити. Розумні і самі розберуться.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

А с чего вы взяли, что те крикуны, которые кричат , что у них что то украли, правду глаголят. Вот мне, к примеру, не вериться, что от та кухарка могла набрать даже 10 %.
    Крикуни такі ж самі виборці, просто не погодилися з обманом. І диктатор репресіями не зупинить, бо неправда і несправедливість перетворює тих, хто не здатен боронити свободу вибору в адвокатів вбивці.
    Починай з того, що ти один із тих, хто потурає вбивці і зазвичай, з благими намірами, бо задля таким безпідставним намірам будуть калічити і вбивати тих, хто не згоден з обманом.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Побробуйте обосновать, что это народности Украины, хотя бы на начало 20 века. А вот Ваше трепыхание в таких попытках- меня очень позабавит. Но сами же хотели "тренинг"? Вот он и есть. Пока без оплаты.
    Навіщо тренінг, коли й так очевидно, от прийде може колись, а може й не прийде черговий, примаханий на всю голову і задовольнить потреби безпорадних, ці потреби такі примітивні і несуть в собі кровожадібність і смерть, бо інше не здатні.

Сторінка 349 з 548 ПершаПерша ... 249299339340341342343344345346347348349350351352353354355356357358359399449 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті