| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я задала этот вопрос в вайбере, спрсила, что нужно для семейного обучения. Такой хай поднялся, мамки у которых наверно по 10 детей и не жалко, заплевали меня. Хоть вопрос касался только моего.
Написала заявление, сегодня у дочки не приняли:клас.рук сказала нет времени, директор ребенка отказался принимать.
В понедельник я пойду.
89 школа
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
А шо Возара везде послали, он пришёл сюда гадить?
У меня дня 3-4 вообще ноль было, потом проскакивало на 1-2% и пропадало, как идиот постоянно пепельницу нюхал, дезики и т.д.А так ощутимо начал возвращаться на 9-10-й день и сразу пошли сопли, до этого просто нюха нет, нос заложен (как спазм при аллергии что ли) но дышит. Еще конечно полностью не восстановилось, но уже терпимо. А так - тут как повезет, у кого-то пару дней, а у кого-то 2-3 месяца. Вкус не пропадал полностью, но некоторые вкусы не ощущались, такие как чеснок, острая горчица, хрен (тоже полностью еще не восстановилось).
Надеюсь себя могу отнести как легко отделавшимся, из карантина выходим, естественно маску ношу, руки обрабатываю, врачи говорят, шо уже не заразныйБесплатный тест не вижу смысла делать, т.к. толку ждать еще 2 недели. Слабость еще есть, но уже не такая как было на прошлой неделе, частые головные боли (с ковидом у меня давдение начало падать), арритмия участилась. А так норм. Всем желаю не болеть, а кто заболел - скорейшего выздоровления! И берегите родных
![]()
Отож! Люди не думают, и врачи тоже. Есть у меня знакомая семья из кацапстана - все заболели, кроме ребенка, но врачи ребенку назначили антибиотики для профилактики. В итоге спустя недели полторы темпа 39, какие-то осложнения. Только вот вопрос - какие теперь антибиотики давать? А так конечно у них уровень медицины во много раз лучше, мне аж стыдно за свою страну.
И еще прикол №2: заходит мужик в аптеку, и говорит - "Дайте мне лекарство от гриппа Азитромицин". Это у нас если шо![]()
А при симптомах простуды без темпы можно тамифлю? Что наши родненькие профессора скажут?
Мне как-то прописывали. Вроде тогда помогло.
Я и сейчас без темпы, но как-то суставы болят подозрительно. Блин, на КТ что-ли записаться заранее?(
СВ стандарт: обильное питье, Амброксол, Вит С
Кстати, Вит С в ближайших аптеках нет, говорят, все выгребли. Это новый протокол лечения Ковида что-ли?
Не раз вже траплялася думка поважних лікарів про непотрібність повального КТ.
Ось знову вчора, від Дениса Суркова:
І трохи раніше у нього ж:Пару слів на продовження посту про ковід.
Так склалося, що моя старша дочка працює в Ізраїлі радіологом. На КТ. Пару днів тому надіслав їй скани свого друга, котрий доволі тяжко перехворів на ковід.
Сьогодні донька дзвонить мені.
- Слухай, а як ваші радіологи рахують відсоток ураження легень при ковіді за даними КТ? У нас ніхто такого не знає. Підняли американські, європейські протоколи - немає такого.
- Еееее....., доню.... це, здається, для реальних пацанчиків розрахунки...
Ну, то поговорили, та й годі.
- А спитай свого друга, чи можна ми його скани розберем на лікарняній конференції?
- Та думаю, можна. Тільки чому саме його? Там щось унікальне?
- Ні, просто у нас тут КТ при ковіді ніхто не робить...
- Ммммм.... а що роблять? УЗД та клінічна оцінка?
- Звісно так. Як в усьому світі, за протоколами.
Щиро ваш, Black Doc
Правила поведінки під час невеличкого зрісту захворюваності на ковід:
1. Десь у проміжку часу з 2:00 до 5:00 більшість розуміє, що «само не пройде». Незважаючи на цей прикрий факт не треба телефонувати шість разів за годину, це нічого не змінить, і скоріше за все ви хворієте не перші в цьому Всесвіті.
2. Якщо в минулі вихідні ви весело розважались на закритій вечірці, а сьогодні раптово втратили нюх та смак, то це не привід одразу колоти дексаметазон.
3. Ні, ремдесивіру немає в протоколі МОЗ, тим більше безкоштовно.
4. Не існує прибору під назвою пульсометр. Є пульсоксиметр.
5. При звичайному рентгені доза опромінювання сягає 0,02 мілізіверта, при КТ грудної порожнини 0,4 мілізіверта. Для звичайної людини більше 1 мілізіверта на рік не додає здоров‘я.
6. Дані КТ не впливають на тактику лікування. Ніяк. Більше значення мають частота дихання за хвилину і сатурація у спокої.
7. УЗД легень має чутливість і специфічність при ковідній пневмонії близьку до КТ. Дозу опромінювання - майже ніяку. Але КТ - це серйозне дослідження, яке треба робити поза чергою вночі виключно за окремі гроші. Інакше друзяки не сприйматимуть вас як серйозного пацанчика.
8. Дексаметазон не впливає на перебіг ковіду при легких та середніх формах (80% випадків). Тільки при важких дихальних розладах. Побічні ефекти при необґрунтованому призначенні на порядок перевищують потенційну користь.
9. Азітроміцин не має специфічної дії. Використовують його не антибактеріальний, а неспецифічний протизапальний ефект. Співставний з парацетамолом.
10. Останнє. Шановні співгромадяне. Я не знаю, як проводити ШВЛ вдома. Навіть якщо дуже треба.
Щиро ваш, Black Doc.
Востаннє редагував Nat: 16.10.2020 о 19:15
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks