| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
уважение заслуживает послидовность Петра Алексеевича. он обещал "или я или путин". и вот, выполняет обещание:
респект.Усі пригадують, як промосковські канали кілька місяців тому частували вас локшиною із так званими плівками Порошенка-Байдена. Взяли з Офісу Президента розмови, потім – «ловкость рук и никакого мошенничества» — вмонтували туди вигадок та фейків. Для нас одразу було очевидно, що це не лише московська спроба облити брудом Порошенка і нашу політичну силу. То – інтрига Кремля з метою вплинути Росією на вибори в США. Тепер, як пише «Washington Post», це підтверджено даними ЦРУ, Державного департаменту, Міністреством фінансів США. Російську операцію із втручання у волевиявлення американських виборів очолює особисто Путін.
десять минут искренней народной любви. греет душу. замечательный человек. благодарный народ.
І в підтвердження засратого Петром мозоку, вони продовжують про нього....
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
за что можно и нужно уважать Петра Алексеевича - так это за смелость, и прямолинейность. ну и честность в каждом слове, конечно.
вирус "Зе-19". сказал, как отрезал. тут и юмор, и боль за державу, и призыв избавиться от вируса. мужик!«Covid-19» що не день, то б’є рекорди на фоні повної безпорадності влади. Коли в країні було три хворих, – не три сотні, не три тисячі, не триста тисяч, а три – вони оголосили карантин і поклали економіку. Заборонили працювати дрібному підприємцю в перукарні, в кафе, у сфері туристичного бізнесу, у сфері послуг і розваг.
Коли ж пандемія набрала вражаючих обертів, не змогли забезпечити елементарних правил безпеки. І до того ж, бракує всього самого необхідного: як не тестів, так лабораторій, як не лікарняних ліжок, так медикаментів.
Наголошую, що це не проблема одного регіону, це – наслідок непрофесіоналізму і безвідповідальності влади, президента та уряду. «Covid -19» – це ще півбіди. А справжня біда називається вірус «Зе-19». Це вірус дилетантства. Як я колись сказав, ніби підлітки в нетверезому стані вирішили політати на суперскладному літаку. Дорвалися до штурвалу. Але ми з вами не маємо бути байдужими пасажирами. Бо країна знаходиться в небезпеці.
а как про него не думать? едешь по улице - его светлый лик на каждом борде. заходишь в лифт - он со своей прекрасной супругой на стенке лифта. боюсь даже кран в туалете открывать.
и я ведь пишу только хорошо. ничего не могу не писать - он глыба. ну и тема на оГородике, а оГородик мне заменяет курение. поменял одну вредную привычку на другую.
за разрешение писАть в теме - спасибо.
я даже подумываю предложить выпуск алкогольной продукции с его символом. с маркетингом обсужу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks