| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я ніде не агитувала, я відповіла на ваше запитання навіщо його підняли.
От дивиться, я не робила того, що ви мені приписуєте, але приписали.
Потім задаєте мені питання : нащо я це роблю
Я вам кажу, що не роблю.
Ви вперто долдонити своє.
Це з серії питань: страннік ви вже перестали бити свою дружину?
Відповідаєте : да, чи ні?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Казалось бы причем тут эта тема?Украина осталась в наиболее экономически несвободной группе – единственным таким государством в Европе, свидетельствуют данные Fraser Institute. Получила в рейтинге 6,06 балла, сообщает UBR.ua. Украина заняла 131 место
А вот причем
Диктаторская Беларусь на 17 мест выше.Примечательны и позиции соседей Украины:
Румыния – 23 место;
Словакия – 38;
Венгрия – 53;
Польша – 77;
Молдова – 78;
Россия – 89;
Беларусь – 114.
Про Рашку я вообще молчу.
Востаннє редагував el_bregg: 11.09.2020 о 14:47
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Ну и мне все понятно. Вы, батенька, просто "сбитый летчик", свидетель самого вкусного мороженного и колбасы по 2.20. Косить пор упоротого дурконавта еще получается, но денег уже не платят, да?
Гендель генделю действительно розь. Твой 29 лет как заколотили, а 6 лет назад снесли.
На всяк випадок, коротко про себе - ЗСУ і да, 21 см.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks