А на кого рассчитаны эти вот "перемирия" и прочие атб и пьянки с бойцами? Зеленая ботва войну и раньше в упор не замечала, а вменяемых подменой понятий и тупой брехней не купишь. Так для кого этот весь бред?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А на кого рассчитаны эти вот "перемирия" и прочие атб и пьянки с бойцами? Зеленая ботва войну и раньше в упор не замечала, а вменяемых подменой понятий и тупой брехней не купишь. Так для кого этот весь бред?
злоупотребление лозунгами, можно даже сказать паразитированием на них, красные ленточки ...
- формирование кастыупоротыхэлиты, правильных украинцев, да еще и часто на базе действительно упоротых и мягко говоря нечестных людей. Ярко запущен механизм деления общества на взаимных врагов. (попередник прямо кремлевский агент какой-то на фоне "минских и другого пути нет") ... нас ждут само или под чутким руководством продолжение в виде формирование террористических групп из них, если далее будет валится клептократия с комсомолобандитскими у власти
- невменяемые доходы ТОП гос. чиновников на фоне обнищания народа,
- называние трудовой миграции явлением свободы и нормой, которая дает сколько то там лярдов нечаянно (нифига оно не дает, кроме того что люди останутся там, на заработках и станут гражданами других стран)
- борьбы с ФОП (обязательный налог независимо от уровня активности),
- внедрениефедерализациидецентрализации намного опережая для этого необходимых реформ и построения фундамента в виде законов (Правильных и справедливых!) для всех, а не только для пересичных, так что бы их еще и выполняли
- про реформы, которые по факту всего лишь "реформы"
....
....
- реформа ЖКХ - админ. затраты на один "советский" ЖЕК, заменили затратами на тысячи + тоже самое юзание бюджетов, но теперь через "кто наглее или удобней, роднее"
- прикольное дополнение - активизация механизмов зеленых тарифов, что является прямым грабежом снова бюджета, ведь угольные генерации не останавливаются (а вот с атомной что то случилось), и дневная э/э нигде не аккумулируется - боюсь, что Вы снова не поймете о чем речь
дофига, очень много пунктов анти гос. деятельности под прикрытием плакатов и лозунгов в пользу узкого круга лиц.
Остапа понесло...
Так Вава курва, чи ні?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Командир какого космолета? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Я не ожидал что вас так понесет. Да еще и в теме про бубочку.
На самом деле практически на все пункты лично я вам раскладывал по полочкам, при чем не один раз. И про ваши спекуляции на теме трудовой миграции, и ваши шариковские лозунги про обнищание народа и высокие зарплаты топ чиновников (все поделить) и про децентрализацию и про вашу совковую упоротость что всем должна управлятьМоскваКИев - до прихода бубочки огромные деньги стали оставаться в руках громад и высокий рейтинг того же Филатова - это не только благодарность наших жителей за его остроумные посты в фейсбуке но и изменения города в лучшую сторону, как и Одессы, Львова, Запорожья и Харькова - например,
А уж что говорить про разделение на касты украинцев - так это вообще столько вам сказано было за последние несколько лет....
И о том что ваши все визги - это от не желания принимать главное - Украина - это страна где проживают украинцы. Это их страна, с их, языком, религией и традициями. Все остальные нации живут или в своих странах или подчиняются пониманию того, о чем я только что сказал. Все остальное - это как раз ваши - рашеголовые попытки разобщить украинцев и чем сильнее чем лучше. И - да - важно украинцы - это европейский народ. НЕ имперская колония россии. В любом проявлении.
Ну и много чего вам много раз на пальцах объясняли.
Но вам же это не важно.
Вам же важно рассказать о том как херово, когда вас жизнь пинком под зад выкинула из привычной теплой зоны комфорта. В смысле какие все херовые ... Вот он и бесится (с) ))
Востаннє редагував Vozar: 07.08.2020 о 22:05
Ну вот почему у зеленых и близко нет таких спикеров?
Я бы послушал...))
))
Ни одного пункта Вы ни одного раза не обосновали, даже для себя, жаль, - если Вы считаете(ли) по другому от чистого сердца, то Вы самобманываетесь. Во внешнем мире, за пределами Вашего восприятия, если это конечно действительно Ваше, а не пропагандонство, результаты от "обоснований" не Ваших (Вы решили, что Ваши), другие - выбрали "по приколу" Зеленского, при этом совсем не потому что народ бараны/стадо (унизить народ - это ваша вражесткая политика), а по причине желания, если угодно, мирным путем, наконец то сломать хребет всем этим глистам у власти, их кастам, укрепившимся и развившимся в кланы в Украине.
Заметьте, Вы даже в этом своем маленьком спиче неаккуратно, на автомате, "разлили" лозунг о делении украинцев, причем обозначив себя как враг меня и моей страны и украинцев.
ваши слова
я то ведь как раз понимаю, что Украина должна быть страной для украинцев, это моя страна и должна стать чужой для всех глистов ее паразитирующих. Но находятся такие как Вы и по какой-то враждебной причине (думаю мне она известна) стали создавать страну не для украинцев как граждан, используя искаженно при этом национальные интересы.И о том что ваши все визги - это от не желания принимать главное - Украина - это страна где проживают украинцы. Это их страна, с их, языком, религией и традициями.
Бубабухаетобщается с военными о нуждах последних.
В связи с увиденным у меня несколько вопросов:
1. Вот эти молодые солдатики - массовка, в бронниках, касках и с баулами в помещенни зачем?
2. Вот ониже все в масках - зачем?
3. Вот эти постарше званием командиры почему не в бронниках и касках?
4. Вот они же - почему не в масках?
5. Ну и бубочка почему опять не в маске?
6. Главнокомандующий - он пример подчиненным в чем?
Пока все ))
В нинішніх політично-карантинних умовах є енергія для жартів?
Як казала Леся Україна, «щоб не плакати, я сміялась». Схожа версія була і в Беранже – я поспішаю засміятись, інакше мені доведеться плакати. Витівки цієї «зеленої» команди надихають в цьому плані. Адже те, що відбувається в нас – прояв психологічної операції, яку будуть вивчати науково-дослідні центри всього світу. Наразі збіглися інтереси двох таких підступних ворогів, як Путін і Коломойський. Треба визнати, що ця операція з приведення до влади Зеленського була досить вдало проведена і це відкидає країну на декілька років назад. Ті досягнення, які були здобуті, на жаль, втрачаються. Можливо, суспільство має отримати досить болісне щеплення від цього популізму, зробити висновки і більше подібних експериментів не повторювати. Люди повинні перестати вірити в те, що існують прості рішення складних проблем.
Ким би був Зеленський без каналу 1+1? Чи міг би він претендувати на першу посаду в державі, якби не було серіалу «Слуга народу» і шаленого промо через інший контент? Впізнаваність Зеленського була 99,9%. Не було такого українця, який би не знав про «Квартал 95». Тут важко переоцінити роль ТБ. Це абсолютна заслуга піарників Коломойського. До мене потрапила одна аналітика – в розкрутку і просування тих рекламних роликів, де Зеленський-актор розстрілює парламент, було витрачено кілька мільйонів. То був шалений психологічний тиск. Адже треба було вкласти людям думку, що в нас головна проблема – це корупціонери, які розкрадають державу. Хоча насправді, як свідчать серйозні аналітичні центри, п’ять основних джерел корупції, які існували в часи Януковича, були подолані за каденцію президента Порошенка. Це – «Нафтогаз», через який кралося до 4 млрд щороку, держзакупівлі, майданчики Сашы Януковича для «обналічки», схеми з НДС і будівництвом доріг. Тобто ці головні проблеми були подолані, але суспільству була нав’язана думка, що головна українська проблема – це корупція, а не ворог, який напав і має мету знищити нашу країну.
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/interviews/dmitro...YJDT3spcXNz_sU
Чим пояснюються періодичні скандали з представниками «зеленої» команди? Це від недосвідченості?
Звичайно. Люди ж прийшли з зовсім іншої сфери діяльності і в них відсутня уява про якісь норми парламентаризму. Очікувати від них якоїсь високої культури поведінки не варто. Не думаю, що вони планують подальший свій шлях в політиці. Маючи можливість з ними спілкуватися, я бачу, що це тимчасові люди – на одну каденцію. Як йшлося в одному перехопленому журналістами листуванні в парламенті: «тут можна збагатитися так, що і внукам вистачить». У них немає ніяких реальних шансів залишитися в українській політиці. Але сподіваюсь, що це стане корисним уроком для населення. Голосувати за нові обличчя лише заради нових облич – безвідповідально. Адже ми фактично мали справу з популістичними більшовицькими лозунгами: «Владу – народу, землю – селянам, фабрики – робітникам! Зробимо їх разом! Кінець епохи бідності». Люди, які 100 років тому повірили подібним лозунгам, вже через 13 років їли своїх дітей.
Що, нема самостійних аргументів?
я навіть читати не буду ту худ.літ, я от з Вами намагався поспілкуватись, так щоб Ви самостійно пошукали щось поза межами улюбленої "літератури", або навіть калькулятор взяли, а що ще краще, зосередились на фактах - як наприклад (це малозначно, але показово взагалі) - будують фонтани, коли очисні споруди у місті йок )
Останнім часом трапилось кілька надзвичайних подій, природа яких викликає багато запитань. Історії з терористами – луцьким і полтавським, до цього – дивні теракти на столичних мостах. У результаті все це сприймається як якесь кіно, в якому роль Брюса Віліса виконує Аваков. Але режисура дуже шкутильгає. Як ви ставитесь до цього кіна?
Ми жартували так: луцькому терористу було висунуто звинувачення, що він не дотримувався сценарію. Дуже багато питань до цієї постановки. Було навіть вибране відповідне місце – театральна площа – щоб розіграти цей спектакль. Я пригадую, як теракти відбувалися в Ізраїлі. Наступного дня всі ЗМІ виходять з портретами заручників, вони розповідають свої історії. А тут – єдиний канал комунікації через «1+1». Їхній матеріал передруковують інші ЗМІ. Навіть у волинських журналістів не було доступу до жодного заручника чи навіть його родича. Крім того, серед них впізнали колишніх співробітників МВС. Дехто після звільнення виходить з автобуса, доїдаючи банан – ніби з відрядження повернувся.
Волинські журналісти написали прохання – дайте нам можливість поспілкуватися із заручниками бодай на основі анонімності. Жоден з них не вийшов на контакт. Пропонували навіть винагороду за інтерв’ю – ніхто не зголосився. Це абсолютно нереально. В Ізраїлі люди, які опинялися серед заручників, згодом книжки пишуть про те, що з ними сталося, заробляють на цьому. А тут люди набагато бідніші, їм пропонують гроші, але жоден не погоджується. Чого вони бояться? Адже вони врятувалися після страшенного теракту. Чому ж не поділитися своїми враженнями і переживаннями? Адже 13 годин вони сиділи в автобусі і не знали чи залишаться в живих.
Якщо це постановка, то заради чого?
Всі попередні постановки – із захопленням мостів в Києві – завершувались за 15-20 хвилин до вечірнього прайм-тайму. Щоб потрапити в вечірні новини. Мета – підняти рейтинг президента. Скажіть, чому весь час, поки луцький терорист тримав заручників, на місці операції перебував Кирило Тимошенко (заступник глави Офісу президента, відповідає за інформаційну політику – «Главком»)? Яка нагальна необхідність перебування там людини, яка відповідала за рекламні ролики «95 кварталу»? Чому він опинився там разом з Аваковим? У той же час на тому місці не було голови СБУ Івана Баканова. Раніше, коли траплялися подібні форс-мажори, Зеленський по кілька днів взагалі не виходив на зв’язок – як це було під час збиття нашого літака в Ірані. А тут співробітник ОПУ, який відповідає за піар і різні «відосіки», разом з Аваковим перебуває на місці теракту… Згадайте, ще була інформація про те, що самі співробітники луцької поліції напередодні «теракту» повідомляли своїм родичам, щоб цього дня вони не їхали в центр міста, бо там будуть якісь навчання. Так що питань дуже багато.
Смотрю сторонник русской либеральной идеи стукнул модерам и гуляет со своей пропагандой по полной. Шо, Возар, таки солидно Зе! на яйки наступил сторонникам русских идей?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Стало понятно, что глубина окопов и ходов сообщения должна быть не менее 2 (двух метров).
Ну и оружие должно быть со стволом, длиной не менее 50 сантиметров, загнутым под углом 90 градусов не более, чем в 20 сантиметрах от дульного среза.
... ну чтобы стрелять как то было можно из "полноразмерного" окопа, в случае чего, примерно в сторону, в которую надо ...
Востаннє редагував SergOv: 07.08.2020 о 23:35
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks