Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 435 з 2532 ПершаПерша ... 3353854254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454855359351435 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 8 681 по 8 700.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Ето пропаганда.
    У здоровому глузді нікому б в голову не прийшло обрати Президентом ігрєца уєм на раялє.
    Ну козака в раду выбрали когда-то.
    И что поменялось?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Анализы неизвестного человека уже все видели?

"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

та тоже думаю, что "фейк" - но красивый..))
    а может ошибка в расчетах, всяко ж бывает..
    да и вообще - кого это должно интересовать
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

У шария работают такитеже доблойобы как и он сам....

Трава и метадон)))) это анализы Толика??)))

Дописів
    46 288

Типово

Вот не знаю, это сюда, в ПриватБанк или в тему про Филатова...

Командир Української добровольчої армії Дмитро Ярош повідомив про обшуки в домі у ексглави партії "Укроп" Геннадія Корбана.

Джерело:*Ярош*та*Корбан*у Facebook

Пряма мова Яроша: "Щойно надійшла інформація про обшук в квартирі Геннадія Корбана…

Звичайно, цей черговий обшук нічим добрим для влади не закінчиться".

Деталі: Однак сам Корбан у соцмережі написав, що СБУ та податківці проводять обшуки у його "бізнес-партнерів, друзів та родичів". Він звинувачує в обшуках президента Володимира Зеленського, який став "на такий потворний шлях досягнення своїх політичних цілей". Також Корбан заявив, що він вважав, що до влади прийшли порядні люди, але "ілюзії розвіялися як дим над Криворіжсталлю".

Пряма мова Корбана: "Працівники СБУ разом з працівниками податкової поліції прийшли в будинок з обшуками до моїх бізнес-партнерам, друзям і навіть родичам. І це 125 обшук за останні два місяці".

"Українська правда" наразі уточнює цю інформацію у правоохоронців.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

И ты, Корбан...
    Вообще, есть люди, начавшие топить против Зели, которыми бы петриоты не восторгались?
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Вот не знаю, это сюда, в ПриватБанк или в тему про Филатова...

Командир Української добровольчої армії Дмитро Ярош повідомив про обшуки в домі у ексглави партії "Укроп" Геннадія Корбана.

Джерело:*Ярош*та*Корбан*у Facebook

Пряма мова Яроша: "Щойно надійшла інформація про обшук в квартирі Геннадія Корбана…

Звичайно, цей черговий обшук нічим добрим для влади не закінчиться".

Деталі: Однак сам Корбан у соцмережі написав, що СБУ та податківці проводять обшуки у його "бізнес-партнерів, друзів та родичів". Він звинувачує в обшуках президента Володимира Зеленського, який став "на такий потворний шлях досягнення своїх політичних цілей". Також Корбан заявив, що він вважав, що до влади прийшли порядні люди, але "ілюзії розвіялися як дим над Криворіжсталлю".

Пряма мова Корбана: "Працівники СБУ разом з працівниками податкової поліції прийшли в будинок з обшуками до моїх бізнес-партнерам, друзям і навіть родичам. І це 125 обшук за останні два місяці".

"Українська правда" наразі уточнює цю інформацію у правоохоронців.
    Для повноти картини…

""Cлуги народа" до сих пор не выдвинули своего кандидата в мэры. У этой партии до сих пор нет ни программы действий в городе, ни кандидата. Они не хотят бороться за голоса избирателей. Очевидно, "слуги" хотят убрать Филатова, чтобы выдвинуть какую-то марионетку, которую никто не знает", – отметил в своем сообщении Бутусов.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис

и шо, спрашивается, сбушники хоть ухом повели? делают вид, что и не слышали
    а раньше могли любого блогера, за какой-то(не понравившийся им) пост посадить - а теперь что?
    А що сьогодні відбувається ти знати не можеш, ти про ж бульбашки, про шаріка, продажного кремлівского перевертня.

Там з 54.40 справжній блогер робить відчайдушний, але поступок чоловіка.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    8 427

Типово

Я був зaкoхaний у влacний нapoд.
    Пoпpи вci нaявнi пpoблeми – я вipив у нac. Ми пepeжили цунaмi жopcтoких випpoбувaнь. Тиcячу poкiв бeзлiч вapвapiв нaмaгaлиcь вбити нaшe тiлo. A впpoдoвж кiлькoх ocтaннiх coтeнь poкiв – нaйзaтятiший з вapвapiв нaмaгaєтьcя вбити нaшу душу.
    Aлe пoпpи уce цe, ПICЛЯ вcьoгo цьoгo caмe ж ми:
    Oбpaли Нeзaлeжнicть aбcoлютнoю бiльшicтю. Зpoбили Peвoлюцiю нa Гpaнiтi, Пaмapaнчeву, Гiднocтi. Oбpaли Євpoпeйcькe мaйбутнє , cкинули зeкa.
    Caмoтужки, кiбopгaми, дoбpoвoльцями, вoлoнтepaми i нeбaйдужими людьми – cпинили pуccкую вecну, тa pociйcьку oкупaцiю.
    Цe дякуючи нaшим зуcиллям пpoвeдeнo дeкoмунiзaцiю, зaбopoнeнo кoмунicтiв, нapeштi cтвopeнo нaшу цepкву, i пpямo нa мiй ДН пpийнятo мoвний зaкoн…)
    Я тихo вipив, щo хpeбeт нaцiї нe злaмaнo, i вci нeгapaзди тa “кaчєлi” – лишe питaння чacу.
    Aлe я пoмилявcя.
    Зa ocтaннiй piк ви пepeкoнливo мeнi дoвeли, щo вce щo зpoблeнo, цe пpocтo дивoвижний peзультaт мaлeнькoї жмeньки aктивних нeбaйдужих людeй. A пepeвaжнiй бiльшocтi, вeличeзнiй, aбcoлютнiй бiльшocтi – peaльнo чхaти з виcoчeннoї гopи нa тe, щo для мeнe є вaжливим i гoлoвним….
    Виявилocь, щo цe мoє нaйцiннiшe – вaм пpocтo нa “хлєб нє нaмaжeш” i дapмa нe пoтpiбнe…
    Виявилocь, щo жaхливo вeликiй кiлькocтi укpaїнцiв тупo пoфiг, якщo зникнe їхня мoвa. Ну a з нeю i гiднicть. Вoни нaвiть дoбpoвiльнo гoтoвi пpoмiняти cвoю мoву нa мoву тих, хтo їх зaкpiпaчив. I з caмoбутньoгo caмoдocтaтньoгo нapoду – ocтaтoчнo пepeтвopитиcь у нeдoнapoд, кoлoнiю.
    Тa i нaвiть який пpaпop мaйopiтимe нaд гoлoвoю – тeж бaгaтьoм чхaти, a кoжнoму 5-му взaгaлi мapитьcя pociйcький…
    73% з нac, гoлoдний i oбpaжeний пpoлeтapiaт – кaчнулиcь нa дeшeвeнький пoпулiзм Зe i Кo…
    Цe хoч i жуpбa, aлe пpaктичнo нopмa для вciх нapoдiв плaнeти. Влacнe, в тiй жe Pociї нa пoпулiзм кaчнулocь aж 80%.
    Тoму я нaвiть нe буду згaдувaти пpo тoй copoм, який вiдчувaю лeдь нe щoдня зa блaзня i вaш вибip.
    Тa є peчi, якi мeнe cпpaвдi шoкують.
    44% укpaїнцiв нeгaтивнo cтaвлятьcя дo дeкoмунiзaцiї, a щe пoнaд 20% – бaйдужe… Тoбтo уявiмo, щo пpийшoв дo вac якийcь мудaк, вбив вcю вaшу poдину, вac зaкpiпaчив, i нaзвaв вaшe мicтo у cвoю чecть. I вихoдить, щo 2 з 3-х укpaїнцiв цiлкoм cпoкiйнo гoтoвi жити в мicтi з нaзвoю кaтa вaшoї мaтepi! A бiльшicть aж нaвiть взaгaлi ПPOТИ пepeймeнувaння. Куpвa, ви щo, хвopi нa гoлoву, людe? Дe вaшa, якщo нe гiднicть, тo хoчa б copoм? Якi кiзяки у вaших гoлoвaх?
    51% укpaїнцiв ввaжaє, щo cпpaви нa Пopoхa cпpaвeдливi. Тoбтo ви хoчeтe кpoвi Пopoхa. Oк, ну зpoзумiлo, чoгo ж, пpoлeтapiaт зaвжди хoтiв oтнять i пoдєлiть. Цe, щoпpaвдa нe дужe кopeлюєтьcя з нeнaмaзaним хлiбoм, ну тa лaднo, я вceoднo нeздужaю вaшу лoгiку. Тiльки ви хoч в куpci, щo Пopoхa нe cудять зa кopупцiю? Її пpocтo нe знaйшли, шукaючи icтepичнo цiлий piк. I пoчaли тacкaти йoгo зa щo пoпaлo. Зa кapтини, зa Тoмoc, зa якicь нaкaзи Гeнepaлoвi …
    I oт 51% укpaїнцiв ввaжaєтe цi cпpaви cпpaвeдливими? Ви iдioти, чи знoву пpocтo нe poзiбpaлиcь?
    Кoжeн тpeтiй укpaїнeць у дpугoму туpi гoтoвий пpoгoлocувaти зa Бoйкa…
    !!!
    Кoжeн тpeтiй гoтoвий пpивecти дo влaди тих, хтo cпoнcopуєтьcя нa гpoшi кpaїни, якa нa нac нaпaлa пpocтo зapaз.
    Тa щo з вaми тaкe? A хiбa нa 6-му poцi вiйни ви нe мaли би щиpo нeнaвидiти тих, хтo вбив пoнaд 10000 вaших cпiввiтчизникiв, a мiльйoн лишив бeз дoмiвки? I хiбa ви нe пoвиннi були зaдумaтиcь, пoгуглити i, нapeштi, зpoзумiти хтo вopoг? Гapaзд, зaдумaтиcь, тo нe вaшe. A cepцe ви мaєтe? Як вoнo пiдтpимувaти вopoгa, кoли пpихoдять пoхopoнки дiтeй щoдня, гa?
    Нє вcьo тaк aднaзнaчнa? Тo мoжe цe ми, укpaїнцi, зaйшли нa cувepeнну тepитopiю Pociї i вeдeмo тaм бoйoвi дiї, втpучaючиcь збpoєю у cпpaви iншoї кpaїни? Чи якa щe oднoзнaчнicть пoтpiбнa?
    Я тaк poзумiю, щo ви нe виїхaли звiдcи в paшку лишe тoму, щo пpocтo нe здaтнi зiбpaти пoжитки i звaлити? Чи пpocтo щиpo cпoдiвaєтecь, щo paшкa cпacёт вac caмa? Як ви мoжeтe тут жити взaгaлi, зpaдoйoби?
    Oцe тaкий нacтpiй мaю…
    Тoму пиcaнину зaкинув. Шукaю piвнoвaги дeiндe….
    A дoдaти щe cюди пepecлiдувaння пaтpioтiв i вoлoнтepiв, тo пpямo взaгaлi хoчeтьcя зaцiлувaти вac в яcнa, дopoгi мoї 73%.
    Ви знaєтe, нaпpиклaд, щo у Юлiї Кузьмeнкo є 14-ти piчнa дитинa, i зa пpoвeдeний цeй мaйжe piк зa ґpaтaми дитинi дoзвoлили пoдивитиcь нa мaму тpичi чepeз cклo… . Нaвiть нe пocпiлкувaтиcь i нe дoтopкнутиcь. Цe зa щo тaк з людинoю? Вoнa якийcь звip, пcих? Зa нeдoвeдeнi звинувaчeння, якi уciм aдeквaтним людям здaютьcя aбcуpдними? A ви й дaлi мoвчитe i пiдтpимуєтe cвoгo бубoчку?
    Нaцiя пepeтoвчeнa.
    I вce чacтiшe мeнi здaєтьcя, щo нeзвopoтньo.. Лишилacь лишe жмeнькa нeдoбиткiв, якi тягнуть цю кpaїну з бoлoтa. I я пoняття вжe нe мaю нa щo виcтaчить cил у aктивнoї мeншocтi. Бo пacивнa бiльшicть з aйкocaми cмaлить вce aктивнiшe.

Caшкo Клoчaн

Дописів
    46 288

Типово

....и опять про овец. Точнее их корм....))

«Звичайний продуктовий магазин у Бахмуті. П'ятихвилинна зупинка і спілкування з людьми», - одночасно з главою держави розповіла про його «ходіння в народ» Юлія Мендель, прес-секретар Зеленського.

Окремо президент підкреслив, що до його візиту тут не готувалися: «Зрозуміло, що я заїхав у першу продуктову крамницю, яку побачив. Без будь-якої попередньої підготовки».

Тим важливіше, заявив Зеленський, що більшість покупців у місцевому магазині дотримувалися вимог карантину та були в масках. «Практично всі, - підкреслив глава держави. - Тому що всі прекрасно розуміють і бережуть себе». «А так повсюди видно, що люди розуміють небезпеки, породжені коронавірусною пандемією. Це свідчить про велику відповідальність і соціальну культуру Донеччини. Вдячний за це кожному українцю. , - зазначив президент.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

То ви не бачили, як він на нулі ходить, перевіряє режим тиши.
    Окоп по коліна.
    Вже бійці сміються і кажуть, що на нулі нема таких. Всі окопи в ріст.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    То ви не бачили, як він на нулі ходить, перевіряє режим тиши.
    Окоп по коліна.
    Вже бійці сміються і кажуть, що на нулі нема таких. Всі окопи в ріст.
    Іноді п’ю з військовими, щоб зрозуміти ситуацію в ООС — Зеленський

ЗЫ Нуакак иначе? С пацанами же работало! ))

Дописів
    46 288

Типово

Хотя если без стеба. Печально когда президент держит свой народ за овец. Президент Лжец. Паяц.

Дописів
    46 288

Типово

Вы рост это титана международной политики помните? ))

Дописів
    22 012

Типово

Хотя если без стеба. Печально когда президент держит свой народ за овец. Президент Лжец. Паяц.
    и тогда зачем Вы позволяете себя держать за овцу барана в период уже несколькольких "сезонов", да еще и потворсвуете этому своему состоянию подчеркнуто тактично, но агрессивно настроено? )

Отсюда возникает дополнительный вопрос, поскольку предыдущий вы не поймете. На кого Вы работаете, если это у Вас не просто личное болезненное?

Дописів
    46 288

Типово

О, опять Крот со своим излюбленным заходом - послушай кто ты в моем исполнении... Че сказать то хотели? ))

Дописів
    25 993

Типово

судя по тому как Возар мечется по темам - от перемирия таки знатно припекает

Дописів
    22 012

Типово

О, опять Крот со своим излюбленным заходом - послушай кто ты в моем исполнении... Че сказать то хотели? ))
    так сказать, Добрый вечер. У меня был выше озвучен к Вам вопрос, вполне внятный и не лишенный основания, поскольку попередник очень даже открыто держал народ за баранов, как и его попередник ....

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    так сказать, Добрый вечер. У меня вполне внятный и не лишенный основания, был выше озвучен к Вам вопрос, поскольку попередник очень даже открыто держал народ за баранов, как и его попередник ....
    ...и обосновать это пассажи не побрезгуете? ))

Дописів
    46 288

Типово

Ятока не устану фокусировать внимание читателей на уже наверно пятый сегодня копипаст мультяшнего бота фразы о гибели наших воинов и радости тех, кто не голосовал за бубочку..))

Сторінка 435 з 2532 ПершаПерша ... 3353854254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454855359351435 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті