| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я не їх психотерапевт.
Тут мова про інше.
Є реальна ситуація в країні. Є президент у якого вся влада в кишені.
Так давайте говорити про це. Бо саме від нього зараз залежить доля України.
Але ні. Знову про інше. Знову про Порошенка.
Тут таке - або їх все влаштовує, але ніяк не можуть сформувати, що саме і як воно відіб'ється на Україні. Або їм байдуже, головне-помста. А що буде з тією Україною, це вже неважливо.
І, ще. Я ніяк не можу збагнути чим їм заважають прихильники Порошенко?
Він не при владі. Від нього зараз нічого не залежить. Ну, є люди, які його погляди підтримують. Яким чином вони заважають Ваві робити те, що прихильники його вважають за доцільне? Що такого Янелох хотів зробити на користь Україні чому заважили прихильники 5- го?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Только щас заметил. Чисто из стремления помочь форумчанину не выглядеть глупо - observer - я понимаю что зеленый писюн лучше надувается при прочтении вашей подписи, но реальность украинская на тот момент была такова:
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Вы зря отмахиваетесь от моего примера... ))
Я немного разверну...))
Выбор президента - это всегда немного выбор жены\мужа. Потому женщины голосуют за симпатичных, а мужчины за комфортных ))
И если на следующих выборах кто то голосует за другого - это всегда немного развод ))
А дальше как в жизни - проходит время и ты понимаешь что ошибался и возвращаешься с извинениями или забываешь и строишь новые отношения или вот как наши зеленые персонажи - на говно исходишь доказывая окружающим что твой развод совершенно правилен и поступок этот совершенно обоснован ))
ну єту картинку и порошенковские не любят, потому как и 25% нет
![]()
Яке воно дурне. Це я про Возара й його варіант вибіров президента. Воно реально вважається крутим політтехнологом? Йому за це гроші платять? Я думав воно розумніше. Не дивно що Петро з такими технологами пролетів. Він симпатичний й комфортний.![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Для зеленых какобично два раза ))
Именно зеленый клоун надувая симпатичные зеленые пузыри про конец коррупции, конец войне, конец бедности и про другие концы обещал комфортное жизненное пространство украинцам (читай - овцам))
Ми ще довго будемо про Порошенка. Боюсь, що довше, ніж багато хто уявляє. І в ще більшій кількості тем, які формально його особи не стосуються. Боюсь, що Порошенко залишить такий слід в українській історії, в порівнянні з яким просране президентство Ющенка здаватиметься золотим віком.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Да не отмазывайся Возар. Ты просто не смог из Пэтра сделать няшку. Наверное клатч свой зажал..
ЗЫ Глобус, ты еще хочешь с ним что то обсуждать?![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks