І так і не відповів на питання до чого тут москальска мова.
В нас є розділ "Історія", якби там оце все викладав, бачення "кипчака" на історію, було б зрозуміло. Але до чого в темі про москальску мову на теренах України?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
І так і не відповів на питання до чого тут москальска мова.
В нас є розділ "Історія", якби там оце все викладав, бачення "кипчака" на історію, було б зрозуміло. Але до чого в темі про москальску мову на теренах України?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ну от, ви про 16 сторіччя, а він про ранній неоліт.
Ми про формування і існування українців на ціх землях, які як і всі народи повністю сформувалися у тому ж 16-17 ст., а він про народності, які були колись на цих землях.
5-10 тис. років туди-сюди, різні культури на протязі цих тисяч років, різні етноси, неважливо. Змішаємо все в одному глечику, назовемо це як схочемо і, от вам альтернативна історія.
Наскільки він там кипчак, на 1/64 в кращому випадку
При том, что Вы понятия не имеете ни о "Русском" языке, ни об "Украинском". Но обьявили одному из языков войну на уничтожение в стране. Впрочем, как и всем остальным языкам. Тем самым пытаясь из Украинцев выстрогать таких же деревянных Буратин, как и сами, только на основе своей шизофрении.
Тупых деревянных болванчиков для войны. И начали эту войну...с Украинским народом. Имея к нему, Украинскому народу, очень опосредованное отношение.Если не сказать, что ВООБЩЕ не имеющие.
Це неважливо. Кожен є тим, ким себе відчуває, хоч сатурнянином. Але ж він доказує тим, хто вважають себе українцями, що вони не українці. Собі дозволяє бути кипчаком, а українець, який знає про свій родовид з того ж 18,чи 19 ст. не може бути українцем.
І взагалі до чого тут москальска мова, я геть не розумію.
Тобто, ви знаєте на якій мові ви зараз пишете, а я не знаю? Клас.
Не брешіть. Війну на знищення української і всіх інших мов, свого часу об'явила московська імперія. Потім совєцка. І зараз, вже майже 30 років незалежності, в Україні йде битва проти української. Брехнею, фейками, брудом, фізично і реальною війною на знищення мови на окупованих теріторіях. Бо мова - один з стовпів нації. В якій ще країні є таке, що приходиться вибивати квоти на державну мову на радіо, телебаченні, в СМІ?
І всі інші мови мають більше прав, ніж державна.
І дивно, що той, хто вважає себе кипчаком не говорить ані трохи про свою мову, але акі сказившийся собака, захищає москальску.
Это конечно очень занимательно,когда у дочери МАМЫ_ПОЛЯЧКИ "Український родовід вд 18 сторічча"
А кем эта дочь себя "вважае" не имет никакого значения -хоть чемоданом, хоть пылесосом. Главное то, что оно НЕ ТО, кем себя...."считает в душе".
И мне однако не понятно, при чём Полька к Украинскому языку? И к Русскому?
Что она здесь забыла?
Странік не визнає мене українкою, хоча рід мого батька з часів про які я знаю, а це 18 ст. українці. Всі. Там нема ніяких примісів. Він мене називає полькою, по матері. Хоча моя матір не є чистою, бо батько її з чехів, а мати з австріяків. І це я можу відслідкувати до того ж 18 ст.
Себе ж він називає кипчаком, хоча там точно нема родовиду чистого не те, що з 12 ст., а і з 18. При цьому себе він називає представником тюркського народу, який не має відношення до українців, але він українець. А я не українка.
Странік, вам це не здається дивним?
Ваші мамо, тато, бабці, діди ким в СРСР були записані, росіянами, чи кипчаками?
Яким боком ви взагалі до якихось кипчаків?
В чому брехня? Не вбивають за мову? Не розводять перед кожними виборами срач і не починають "боротися" за москальску, якій нічого не загрожує взагалі? Не примушують квоти вибивати? Не було в імперії утиски мови? Не проводили в імперії і в совку русифікацію? Де тут гасла? Це все факти.
Нет. Мне не кажется это удивительным. Удивляют меня только Ваши двойные стандарты.
Чешские Немцы, Австрицы, Поляки---и при этом "чістісенька Україночка з родовідом від 18 сторічча"...А перл, что тюрки не имеют к Украинцам вообще никакого отношения---тянет никак не меньше, чем на орден Фарион.
Ведьма, но при чём Ваши зойки к Украинскому языку?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks