Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 510 з 553 ПершаПерша ... 10410460500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 10 181 по 10 200.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

І так і не відповів на питання до чого тут москальска мова.
    В нас є розділ "Історія", якби там оце все викладав, бачення "кипчака" на історію, було б зрозуміло. Але до чого в темі про москальску мову на теренах України?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Ви можете вигадувати власні терміни як хочете. Але не вимагати інших ними користуватися.
    В степах від Криворіжжя до Петриківки тощо українці генетично абсолютно ідентичні українцям Поділля чи Житомирщини. І орати там розпочали тільки у 16-17 ст з появою козаків родом з лісостепу.
    Ну от, ви про 16 сторіччя, а він про ранній неоліт.
    Ми про формування і існування українців на ціх землях, які як і всі народи повністю сформувалися у тому ж 16-17 ст., а він про народності, які були колись на цих землях.
    5-10 тис. років туди-сюди, різні культури на протязі цих тисяч років, різні етноси, неважливо. Змішаємо все в одному глечику, назовемо це як схочемо і, от вам альтернативна історія.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    В нас є розділ "Історія", якби там оце все викладав, бачення "кипчака" на історію, було б зрозуміло. Але до чого в темі про москальску мову на теренах України?
    Так вся ця альтернативна історія подається, що б показати, що типу галичани не такі, вони спричиняють всілякі неподобства. Хто ж ще може захистити так званих російськомовних кипчаків?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Наскільки він там кипчак, на 1/64 в кращому випадку

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

При том, что Вы понятия не имеете ни о "Русском" языке, ни об "Украинском". Но обьявили одному из языков войну на уничтожение в стране. Впрочем, как и всем остальным языкам. Тем самым пытаясь из Украинцев выстрогать таких же деревянных Буратин, как и сами, только на основе своей шизофрении.

Тупых деревянных болванчиков для войны. И начали эту войну...с Украинским народом. Имея к нему, Украинскому народу, очень опосредованное отношение.Если не сказать, что ВООБЩЕ не имеющие.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Наскільки він там кипчак, на 1/64 в кращому випадку
    Це неважливо. Кожен є тим, ким себе відчуває, хоч сатурнянином. Але ж він доказує тим, хто вважають себе українцями, що вони не українці. Собі дозволяє бути кипчаком, а українець, який знає про свій родовид з того ж 18,чи 19 ст. не може бути українцем.
    І взагалі до чого тут москальска мова, я геть не розумію.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ну от, ви про 16 сторіччя, а він про ранній неоліт.
    Ми про формування і існування українців на ціх землях, які як і всі народи повністю сформувалися у тому ж 16-17 ст.,...
    НЕТ. Не правильно.

Ведьма, народы НЕ ФОРМИРУЮТСЯ за 100 лет. И не появяются ИЗ НИЧЕГО, на пустом месте.

Но Вы активно муссируете эту туфту для даунов. Просто нагло лжёте, выстраивая свой фльшивый мирок..

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Так вся ця альтернативна історія подається, що б показати, що типу галичани не такі, вони спричиняють всілякі неподобства. Хто ж ще може захистити так званих російськомовних кипчаків?
    Сами по себе, Галичане люди как люди. Обычные. Не хорошие и не плохие. Со своей историей, традициями, культурой.

Только и того, что не Украинцы. Как и Московиты. Инородное вкрапление в Украинство.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    При том, что Вы понятия не имеете ни о "Русском" языке, ни об "Украинском". Но обьявили одному из языков войну на уничтожение в стране. Впрочем, как и всем остальным языкам. Тем самым пытаясь из Украинцев выстрогать таких же деревянных Буратин, как и сами, только на основе своей шизофрении.

Тупых деревянных болванчиков для войны. И начали эту войну...с Украинским народом. Имея к нему, Украинскому народу, очень опосредованное отношение.Если не сказать, что ВООБЩЕ не имеющие.
    Тобто, ви знаєте на якій мові ви зараз пишете, а я не знаю? Клас.

Не брешіть. Війну на знищення української і всіх інших мов, свого часу об'явила московська імперія. Потім совєцка. І зараз, вже майже 30 років незалежності, в Україні йде битва проти української. Брехнею, фейками, брудом, фізично і реальною війною на знищення мови на окупованих теріторіях. Бо мова - один з стовпів нації. В якій ще країні є таке, що приходиться вибивати квоти на державну мову на радіо, телебаченні, в СМІ?
    І всі інші мови мають більше прав, ніж державна.
    І дивно, що той, хто вважає себе кипчаком не говорить ані трохи про свою мову, але акі сказившийся собака, захищає москальску.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Сами по себе, Галичане люди как люди. Обычные. Не хорошие и не плохие. Со своей историей, традициями, культурой.

Только и того, что не Украинцы. Как и Московиты. Инородное вкрапление в Украинство.
    Тобто, собі ви дозволяєте самовизначення, а якщо галичанин визнає себе українцем, то він неправий?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Це неважливо. Кожен є тим, ким себе відчуває, хоч сатурнянином. Але ж він доказує тим, хто вважають себе українцями, що вони не українці. Собі дозволяє бути кипчаком, а українець, який знає про свій родовид з того ж 18,чи 19 ст. не може бути українцем.
    І взагалі до чого тут москальска мова, я геть не розумію.
    Это конечно очень занимательно,когда у дочери МАМЫ_ПОЛЯЧКИ "Український родовід вд 18 сторічча"

А кем эта дочь себя "вважае" не имет никакого значения -хоть чемоданом, хоть пылесосом. Главное то, что оно НЕ ТО, кем себя...."считает в душе".
    И мне однако не понятно, при чём Полька к Украинскому языку? И к Русскому?

Что она здесь забыла?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

НЕТ. Не правильно.

Ведьма, народы НЕ ФОРМИРУЮТСЯ за 100 лет. И не появяются ИЗ НИЧЕГО, на пустом месте.

Но Вы активно муссируете эту туфту для даунов. Просто нагло лжёте, выстраивая свой фльшивый мирок..
    А хто сказав, що за сто років?
    Ні, це процес на сторіччя, але чітко всі європейські народи склалися як раз у 16-17 ст.
    І український нарід не є виключенням.
    Хоча, от дивиться, як за 70 років вивели новий нарід--совковий.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Тобто, ви знаєте на якій мові ви зараз пишете, а я не знаю? Клас.

Не брешіть. Війну на знищення української і всіх інших мов, свого часу об'явила московська імперія. Потім совєцка. І зараз, вже майже 30 років незалежності, в Україні йде битва проти української. Брехнею, фейками, брудом, фізично і реальною війною на знищення мови на окупованих теріторіях. Бо мова - один з стовпів нації. В якій ще країні є таке, що приходиться вибивати квоти на державну мову на радіо, телебаченні, в СМІ?
    І всі інші мови мають більше прав, ніж державна.
    І дивно, що той, хто вважає себе кипчаком не говорить ані трохи про свою мову, але акі сказившийся собака, захищає москальску.
    Опять полилось говно из труб....

Враньё вперемешку с лозунгами....Лишь бы тему "агитосом" загадить.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Это конечно очень занимательно,когда у дочери МАМЫ_ПОЛЯЧКИ "Український родовід вд 18 сторічча"

А кем эта дочь себя "вважае" не имет никакого значения -хоть чемоданом, хоть пылесосом. Главное то, что оно НЕ ТО, кем себя...."считает в душе".
    И мне однако не понятно, при чём Полька к Украинскому языку? И к Русскому?

Что она здесь забыла?
    Странік не визнає мене українкою, хоча рід мого батька з часів про які я знаю, а це 18 ст. українці. Всі. Там нема ніяких примісів. Він мене називає полькою, по матері. Хоча моя матір не є чистою, бо батько її з чехів, а мати з австріяків. І це я можу відслідкувати до того ж 18 ст.
    Себе ж він називає кипчаком, хоча там точно нема родовиду чистого не те, що з 12 ст., а і з 18. При цьому себе він називає представником тюркського народу, який не має відношення до українців, але він українець. А я не українка.

Странік, вам це не здається дивним?

Ваші мамо, тато, бабці, діди ким в СРСР були записані, росіянами, чи кипчаками?
    Яким боком ви взагалі до якихось кипчаків?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Тобто, собі ви дозволяєте самовизначення, а якщо галичанин визнає себе українцем, то він неправий?
    Да. Он НЕ ПРАВ. Вобще и никак.

Просто пытается всеми присосками присосаться к Украине.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Опять полилось говно из труб....

Враньё вперемешку с лозунгами....Лишь бы тему "агитосом" загадить.
    В чому брехня? Не вбивають за мову? Не розводять перед кожними виборами срач і не починають "боротися" за москальску, якій нічого не загрожує взагалі? Не примушують квоти вибивати? Не було в імперії утиски мови? Не проводили в імперії і в совку русифікацію? Де тут гасла? Це все факти.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А хто сказав, що за сто років?
    Ні, це процес на сторіччя, але чітко всі європейські народи склалися як раз у 16-17 ст.
    І український нарід не є виключенням.
    Хоча, от дивиться, як за 70 років вивели новий нарід--совковий.
    Опять НЕ ПРАВИЛЬНО. Сложились НЕ НАРОДЫ. А более-менее сложились привычные нам ГОСУДАРСТВЕНЫЕ образования. Это разные штуки.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Да. Он НЕ ПРАВ. Вобще и никак.

Просто пытается всеми присосками присосаться к Украине.
    В чому, що визнає себе українцем? А ви праві, що визнаєте себе кипчаком?
    Що за подвійні імперські стандарти.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Опять НЕ ПРАВИЛЬНО. Сложились НЕ НАРОДЫ. А более-менее сложились привычные нам ГОСУДАРСТВЕНЫЕ образования. Это разные штуки.
    Так, це різне, тому що формування народа не має відношення до формування держав.
    Словенці, словаки ніколи не мали в історії своїх держав, але як народи вони свого часу були сформовані і мали свою землю, свою мову, свою історію.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Странік не визнає мене українкою, хоча рід мого батька з часів про які я знаю, а це 18 ст. українці. Всі. Там нема ніяких примісів. Він мене називає полькою, по матері. Хоча моя матір не є чистою, бо батько її з чехів, а мати з австріяків. І це я можу відслідкувати до того ж 18 ст.
    Себе ж він називає кипчаком, хоча там точно нема родовиду чистого не те, що з 12 ст., а і з 18. При цьому себе він називає представником тюркського народу, який не має відношення до українців, але він українець. А я не українка.

Странік, вам це не здається дивним?

Ваші мамо, тато, бабці, діди ким в СРСР були записані, росіянами, чи кипчаками?
    Яким боком ви взагалі до якихось кипчаків?
    Нет. Мне не кажется это удивительным. Удивляют меня только Ваши двойные стандарты.

Чешские Немцы, Австрицы, Поляки---и при этом "чістісенька Україночка з родовідом від 18 сторічча"... А перл, что тюрки не имеют к Украинцам вообще никакого отношения---тянет никак не меньше, чем на орден Фарион.

Ведьма, но при чём Ваши зойки к Украинскому языку?

Сторінка 510 з 553 ПершаПерша ... 10410460500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті