Апппчхииииииии!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Апппчхииииииии!
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Это ж надо так цинично и грязно врать!Если бы для вашего стада были важны действительно ДЕЛА, вы не выбрали бы тупого безграмотного клоуна!
Вашему стаду важна именно ЛИЧНОСТЬ! Но личность не в положительном, а в ОТРИЦАТЕЛЬНОМ смысле! Ибо личность в ПОЛОЖИТЕЛЬНОМ смысле - это Черчилль, например. А в ОТРИЦАТЕЛЬНОМ - это тот самый клоун, который много лет только и делал, что играл идиотов на сцене, хаял Украину, унижал воинов/майдановцев/верующих/волонтёров/просто украинцев, параллельно вылизывая зад паРаше и пряча все доходы в офшорах.
Мне это больше нравится: https://www.facebook.com/10001043673...9044215786793/![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
именно поэтому Петя вначале договорился с газмясовским фирташем, потом с медведчуком, орагнизовав ему руками СБУ монополию по автогазу, погнал бабло за русский газ через прокладки, руками набсовета по СМИ отдал куму хутина три канала, спкойно смотрел на покупку угля дизельки у раши и т/д - потому что послидовный
хутину не оставалось выбора кроме как подиграть напарнику
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Пропустили - Вассерман і вбив раднога брата.
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Завжди дивуюсь, звідкіля у пересічних такі глибокі знання якихось подій в яких вони не те, що участь не приймали, а їх навіть з ганчіркою не підпустили б. Вони знають про всі підводні течії, хто з ким і про що, в них на руках є всі фінансові оборутки, кримінальні справи, номера банківських рахунків і точні цифри на них. А от плівки Єрмака їх не хвилюють, ну, що тут такого, що корупцією займається брат секретуткі президента, який виконує його обов'язки.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ті ж самі думки. Ранній Глобус писав стисло, локально, обгрунтовано... Відчувалося, що це звичайна людина з мого міста.
Піздній - це якийсь агент 006. В нього натренована пам'ять!, а як щось і забув, то ось вона, картотека; ось він, архив... дотянісь і возьмі (с)
А пам'ятаєте - дружбан його, Г, писав: якби мені слали методички, я б тежне брезгувавпідробляв би?
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Слухайте, ну це маячня. Сидить пересічний в якого своїх справ багато, мало того, по півдня проводить на форумі і в нього є час передивитися купу інфи і аналізувати, при цьому не маючи ніякої схильності до аналізу, а тільки для прочитання дубінських і портнових з шаріями і перепощування.
Мало того, я маю досвід, що будь яка інфа від якоїсь сторони завжди не показує істину, а в багатьох випадках і маючи інфу від інших, теж її не знайти. А тут ще політична, економічна, інформаційна війна.
Я ж вам вже казала, що якщо послухати пліткарів з форуму, то я про себе таке можу почути, що сама здивуюсь. А тут такі знання, при чому НІЧИМ не аргументовано і не доказана, так тупе повторювання за тими, кому за це великі гроші платять.
Є таке в психології- психологія свідка. Так от, жоден свідок ніколи не розказує істину, мало того, він часто розказує те, що не бачив, при цьому він не бреше. Просто психика людини так складена, що людина збирає в голові пазли, для відтворення картинки. Так це беспосередній свідок. А що меле людина, яка зовсім не в темі.
Востаннє редагував Vedma: 06.05.2020 о 13:04
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Боже, какой зашкаливающий сдвиг по фазе!
Вони цілодобово дуже уважно дивляться Г+Г та канали Мертвечука, а також читають Портянку. А вони ж все знають і кажуть лише правду!
С какой информацией???По ЭТИМ вопросам РЕАЛЬНОЙ информации НЕТ!! От слова совсем. Есть только догадки и враньё бениных и мертвечуковских каналов. Если бы ДОСТОВЕРНАЯ информация БЫЛА, то "обожающие" Пороха тюлька и пр. еще во время его каденции задушили бы его судебными исками. А их НЕТ! Ни тогда, ни сейчас - при новой власти, которая уже ВСЯ его ненавидит и у которой куплены все суды.
Чья б корова мычала!![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Краще шукати істину і обговорювати реальні факти, наприклад.
Про що це? Щоб бути не підконтрольними? Щоб можно було своїх ставити, які будуть тупо виконувати завдання?Венедиктова подписала приказ, согласно которому аттестация прокуроров будет проходить без представителей общественности и международных организаций
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
...
Востаннє редагував NWZ: 24.06.2020 о 23:41
Ще раз, нема в інфопросторі жодної інфи, яка може бути на 100% правдивою. Он як з боингом, цілі групи людей роками по капелькам збирають фактаж, перевіряють його сотні раз і тільки тоді видають якесь заключення. А тут прочитав у портнова, послухав у шарія, ретвітнув дубінського, заліз на сайти медведчука, ще до бабиюлі заглянув і все-воно вже все знає, як і що.
Перебільшення. Буває й така.
Та і звідки вам відомо, з якими джерелами працює та чи інша людина? Їх може бути десятки лише текстових, а ще відео, ауді. Живе спілкування з носіями інформації ( не бабки, як тут спробували підмінити "Квартал". Хоча і вони дещо можуть знати, головне - вміти оцінити сказане). Службова, якщо якимось чином дотична до теми.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks