| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
К сожалению, закономерность. Помните выступление Тимошенко про "зелене уявлення"?
Да, за год до выборов казалось что всё нормально: курс сохранится, реванша не будет, будет мирная смена власти. Буквально в 2018 Гриценко по всем опросам был вторым (после Тимошенко) и выигрывал во втором туре вообще у любого.
Но тот выбор, который нам подарил Г+Г - чудовищный. Либо сохранение проукраинской власти несмотря на все косяки (что само по себе вредит демократии, в смысле закрывание глаз на косяки), либо - обман. Подлый, низкий, чудовищный обман. И жаль, что вы на него повелись.
Там вчора, чи позавчора Ляшко казав, що в країні нестача лабораторій.
Вартість лабораторії для тестування на COVID - 17 000$ Середня вартість авто в кортежі Зеленського - 100 000$, всього автомобілів - 42 шт.
Разом - 4 200 000 $
Питання:
якщо б Зеленський замість кортежу користувався велосипедом, як і обіцяв, то скільки можна купити лабораторій?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
для візуалів
![]()
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Перегляд одного каналу переважив всі здобутки проукраїнської влади? І, зусилля, принаймі, двох каналів, які ці здобутки відстоювали? А чого тоді варті і досягнення, і їх нібито персональний творець, якщо це можна переграти ТБ-програмою?
Мені теж шкода, що люди повелись на гучні пишномовні заяви і розповіді, які мали небагато спільного з реальністю. Настільки, що і зараз зустрічаються особи, які, мабуть, окрім Порошенка нікого й не знають, а тому готові ще раз вручити йому булаву. Більше ж нікому, ага.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
ну почему же один кАнал
пуйло же сказало, что его устроит любой през, кроме Пороха
или вы думаете, что в референдум в Нидерландах, брекзит и выборы США они могли вмешаться а тут нет?
я думаю, там и гейропейцы подсуетились - Порох умеет дипломатично и на своем настоять, и делать невозможным публичное попустительство россии.
Очень невдобно было пропихивать формулу штанмайера и бизнес с парашей .
Комбо!
нынешний больше всех устраивает
...если не брать в расчет интересы Украины.
Востаннє редагував krissa: 05.05.2020 о 20:22
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
нуда-нуда: не то что щас!
щас лучше стало и в этом вопросе, и в остальном....вот специально для вас:
Импорт бензинов возобновился в апреле. Последний раз поставки из России по железной дороге осуществлялись в 2016 году
Востаннє редагував krissa: 05.05.2020 о 20:38
Вот и я о чем....было пять лет и знаменитая фраза - «Где тебе, *****, ещё реформ не хватает?» (с)
Да и разве свинячих и птичачих вирусов было мало....а каждый год сколько гибнет от различных вирусов....поэтому и написал так как написал...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
ну і ляпні!... і т.д.
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
так і є... страшно за Україну...
Золотой ты человек. Отдохнуть тебе надо (с)![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks