кстати, классная прессуха в стиле "антифейк"
прям стем "размажь пороскотского журналиста в прямом эфире")))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
кстати, классная прессуха в стиле "антифейк"
прям стем "размажь пороскотского журналиста в прямом эфире")))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ну надо же, российскую компанию ущемляют ...Згідно з офіційною інформацією в держреєстру учасниками ТОВ «ТК „Мегаполіс-Україна“» є ряд іноземних підприємств: «Делуфор трейдинг лімітед», «Ебромар індастріз лімітед», «Хаванор менеджмент лімітед», «Лідертано холдингс лтд», «Мегаполіс юкрейн інвестмент лімітед», «Мегаполіс Холдінгз (Оверсіз) лімітед» (Кіпр)[7].
У офіційній ж заяві компанії зазначено, що кінцевими власниками ТОВ "Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» є фізичні особи-громадяни України, Ірландії та Великої Британії.[8][9][10]
Разом із тим, за повідомленням деяких ЗМІ, ТОВ «ТК „Мегаполіс-Україна“» фактично є структурним підрозділом російської групи компаній «Мегаполіс», яка, своєю чергою, входить до групи компаній «Меркурій». Однак, директор компанії Іван Бей спростував цю інформацію у інтерв'ю. «Наразі, у „Мегаполіс-Україна“ немає російського капіталу» [11]
Група компаній «Меркурій» — багатопрофільний холдинг, до якого, зокрема, входять інвестиційно-девелоперський холдинг ЗАТ «Мегаполіс девелопмент» (група компаній «Мегаполіс Девелопмент»), торгові холдинги ВАТ «Діксі Груп» і ЗАТ «Торгова компанія „Мегаполіс“» (група компаній «Мегаполіс»), транспортна компанія ВАТ «СовінтерАвтоСервіс», підприємство оборонно-промислового комплексу ВАТ «Завод Дєгтярьова», «Ковровський механічний завод» та інші активи.[12]
...а Eбромар - это у человека фамилия такая? ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
..давайте же воспоем "Алилуйа!" .... наш кумир снова их всех сделал ...!! ...![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Не скажу за всіх (але й не ділю на "нормальних" і "ненормальних"). Особисто я обирала Пороха за його здібності і досвід як міжнародника, який зможе сформувати найбільш професійну і продуктивну в такій зарамковій ситуації команду для міжнародних перемовин і за його особисті якості як перемовника для "бесід" з Х-лом.
Взагалі вперше про те, що за нього збираються голосити, бо "АТО за 2 тижні", почула на нац.зборах своєї контори від деяких регіональників. Трохи прифігєла і як могла переконувала, що обирати тре не за це. От саме тому, що потім такий ефект від того розчарування. І вже опісля пішла з друзями-родичами про то говорити.
Забавно наблюдать за сеансом уринотерапии для зелебобиков![]()
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy
посол в США назначен через год, до чалого его просто не было, великобритания через полтора года, Франция через полгода, Германия через 9 месяцев, одной Польше с Дещицей повезло, а прибалты послов заимели на второй год войны - офигительный международник с командой
про шедевральный минск я вообще молчу
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ну че там с прессухой? Я устал, я ухожу?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
От більшість, яка ненавидить Порошенко, як раз ті, хто за нього голосував у 14-му. І ця емоція має таке ж саме коріння, що і у старої жінки, яка просрала все в своєму житті, але звинувачуєте чоловіка: Я на тебе всю молодість поклала, а ти, а ти...
Ви не хочете зізнатися самі собі в тому, що відноситись до посади Президента, як до св. Миколая. Самі собі напридумали, самі розчарувалися. Почуття обманутого дурник неприємне. Але крім себе вам нікого винити, бо дорослі люди повинні, як на мене, мати свою голову на плечах.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks