Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 198 з 1031 ПершаПерша ... 98148188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208248298698 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 3 941 по 3 960.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Віктор Трегубов:

Як ветерани до Зеленського ходили.

Привіт, рідні.

Я сьогодні трішечки поспілкувався з паном Володимиром Зеленським. Забігаючи наперед скажу, що спілкування було не зовсім теплим, в чому, здебільшого, моя провина - не дотримався етикету привітання. Але, принаймні, певний конструктив був - я маю, що вам розповісти.

Сьогодні на пів на п’яту до Офісу президента запросили групу ветеранів - майже повністю з тих, хто так чи інакше виходив на акції протесту проти нього, або навіть організовував їх. На жаль, я не знаю багатьох в обличчя - були азовці, зокрема Матрос, був Жора Турчак, був Карась, був Саша Погребиський - загалом близько дюжини осіб. Ну і я, ваш покірний. З “того боку”, окрім власне Зеленського, були Андрій Єрмак, Микола Тищенко, генерал Хомчак. Була й така собі “проміжна сторона” - по-перше, керівництво Мінвету, по-друге - Фацевич, голова Нацполіції, по-третє - Єгор Чернєв, ветеран, що пройшов до парламенту по списку Слуги народа. Може, когось забув. Я зараз спробую переказати півтори години жвавої бесіди по пам’яті, тож вибачте, якщо щось впущу. Також, очевидно, що свої питання та репліки я пам’ятаю краще, ніж репліки колег - це не тому, що я так себе люблю, просто пам’ять людська так влаштована.

Бесіда почалася майже без вступного слова, але якось швидко перескочила на тему звільнення заручників. Це взагалі в команді Зеленського вважають великою перемогою і яскравим свідченням, що їм і далі все вдаватиметься, тож треба вірити. Особисто Зеленський вважає, що вдало склеїв простачка, і що дуже вигідно здійснив обмін. Обурювався на критику щодо Цемаха - за його словами, той був абсолютним нулем та пустишкою в якості свідка.

Тут я трішки не витримав і запитався, як же так сталося, що відразу після цього голандський парламент одноголосно проголосував за початок розслідування ролі України в загибелі Боїнга.

Зеленський попросив вимкнути камеру (так я дізнався, що була ввімкнута якась камера) та досить емоційно пояснив, що до цього мав переговори на усіх рівнях з голандцями, які взяли з Цемаха усе, що можна взяти, і повністю схвалили його передачу.

- То що, виходить, вас голандці кинули? - перепитав я.

Мені пояснили, що голандці взагалі виявилися не дуже лояльними партнерами - он як голосували за повернення РФ у ПАСЕ.

(в принципі, вірю. Тільки вбачаю певну проблему в том, що нашого очільника можуть кинути голандці - йому ще з росіянами говорити…)

Взагалі з західною підтримкою, за словами Зеленського, в України проблеми: викручують руки по Мінських угодах, прямо дають зрозуміти, що не хочуть бачити Україну в НАТО, хочуть позбутися санкцій.

(ні, я не став згадувати попередника, який якось з цим впорався - припустимо, переобрання Зеленського частина західних лідерів справді могла сприйняти як можливість позбутися попередніх домовленостей)

- Я б сам відмовився від Мінських, в перший же день хотів! - казав він, - але мені дали зрозуміти, що автоматично знімуть санкції.

Далі мова пішла про розведення. За словами наших візаві, мова поки що йде лише про окремі пункти, і про невеликі дистанції.

- Ну, ви ж воювали, знаєте, що відійти на 500 метрів - можна швидко й повернутися - переконував Хомчак.

Присутні мали певні сумніви. Як на мене - то залежно від ділянки. ДУЖЕ залежно від ділянки.

За версією влади, сірої зони не буде взагалі. В населених пунктах буде українська влада, українські поліцейські сили та військові Спільного центру по контролю та координації (росіян там немає - я спершу трішки офонарів, бо коли я служив, їх там була половина, але Хомчак нагадав мені, що вони звідти вийшли). А якщо що - ВСУ підтягнеться.

Мені не дуже віриться в ефективність такого захисту, особливо якщо ворог піде всерйоз. Але, принаймні, цього разу конкретно пояснили, як вони взагалі уявляють ситуацію.

Зеленський сподівається вирішити справи з Донбасом за рік. Якщо за рік не вдасться - схильний, цитую “вибудувати вал” - я це зрозумів, як повернення до діючого статус-кво з ізоляцією окупованих територій. Взагалі, він впевнений, що у будь-який момент може зіскочити і повернутись до цього стану (а от я - ні). Але цей варіант він розглядає, як негативний, тому прагне до реінтеграції.

Власне, це й було найважливіший для мене запитанням - як він розглядає реінтеграцію, на що готовий піти і що буде пропонувати Путіну. Але саме на це я відповіді й не отримав. Зеленський прямо стверджує, що форсував процес мирних перемовин для виходу на Нормандський формат і прямого діалогу з Путіним. Але що він йому запропонує? Тут він посилається на те, що такі речі не розголошуються, і просить просто дати йому шанс.

Власне, це і є головна проблема особисто для мене. Я вголос зауважив - нічого особистого, та я не вірю, що квнщик затащить кдбшника.

Це справді так. Зеленський може вірити в свою зорю. Навіть якщо вважати, що він повністю щирий, мене лякає думка, що така людина, як він, від імені моєї країни буде торгуватися з такою людиною, як Путін. Зеленський ж стверджує, що вони просто обміняються умовами, а він зможе з цих запропонованих варіантів обрати найкращий, та не нарватися на негативні.

І так, він каже, що розглядає можливість проведення виборів на окупованих територіях, якщо російські війська підуть, а українські збройні сили - не зайдуть (хоча, можливо, зайдуть інші українські державні органи). І це будуть вибори за українськими законами, хоча він впевнений, що, на жаль, на них все одно переможуть місцеві “авторитети”.

(тут я зауважив, що для того, щоб вибори пройшли за українськими законами, партії “місцевих авторитетів” мають бути зареєстровані в Мінюсті України. Він чомусь впевнений, що для них це проблемою не буде. Мені здалося, він просто не знає, як це робиться)

Зрештою, наприкінці бесіди Зеленський, як на мене, зробив велику помилку. Йому вже час було йти - здається, мала бути телефонна розмова з одним з європейських лідерів. Саша Погребиський попросив його передати привіт Богдану та вимагати від нього вибачень перед ветеранами. Адже Богдан звинуватив мітингуючих 6 жовтня у тому, що вони збиралися за гроші. А йому - та іншим присутнім там ветеранам - трішки образливо це чути.

- Хлопці, - каже Зеленський своїм характерним тоном, - 99% з вас нормальні люди. Але є ж 1%… Коротше, мені ж теж кладуть на стіл записи. Я ж знаю, хто з ким про що домовлявся і хто кому скільки платив. А привіт Богдану я передам.

Усю бесіду Зеленський намагався будувати діалог на емоційній ноті “мужики, я свій”. Якщо йому й вдалося з кимось встановити якийсь емоційний контакт, то цей фініш, судячи з витягнутих облич поряд, його лихо порвав. Просто так вийшло, що більшість з присутніх там людей точно знала, що ніхто на цьому мітингу за гроші не стояв. І одне з двох - або людина перед нами кидає слабенький понт, невдало вбиваючи між нами клин, або - що, може, й гірше - йому локшину на вуха вішають не тільки голандці, а й власні спецслужби. Ну б**дь. Нормально ж спілкувались.

(десь в цей момент я зрозумів, що “ну б**дь!” кажу вголос, а не про себе, і стулив пельку)

Далі Зеленський пішов, а хлопці ще певний час дискутували з іншими присутніми. Особливо палко сперечалися азовці з Фацевичем, виясняючи, хто більше не правий у сутичках на шляху до Золотого, їхні побратими чи поліція. Але я невдовзі пішов геть.

Якщо вам цікаве моє враження - для мене ця розмова дещо прояснила, але нічого не змінила. Навіть якби я змусив себе повірити в щирість Зеленського, я не потягну змусити себе повірити в його професійність як дипломата. Я не можу на це ставити долю моєї країни. А це означає, що я буду й надалі протестувати - можливо, тепер із більш чітким усвідомленням, що і як відбувається. І в якій ми ситуації.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Олександр Погребиський

Насправді Вітя вже багато чого описав я тільки додам, чого у Віті немає.
    Я додам нижче текст його опису.

Відпочатку в залі поставили дві камери, але у один момент Зеленський сказав їх виключити, взагалом привід ніби був бо наче інсайдик злив, але насправді це вже чули з різних джерел.
    Далі я напишу про те які, питання задавав я

- Якщо ви посилаєтесь на Мінськ, як документ, що забов‘язує нас відводити війська, чи збираєтесь ви піднімати питання на міжнародних зустрічах, зокрема у Франції вивід ворожих сил і засобів з Д****ьцево, адже по Мінську Д****ьцево має залишитись під нашим контролем?

- Це питання підніматись не буде.

- Вибори на окупованих територіях будуть проводитись після того як наші війська зайдуть?

- Ні без наших військ.

Ну і трете була вимога по Богдану, але Вітя вже це описав....
    Богдан має вибачитись перед ветеранами за 06.10., та публікацію про нібито проплачених міьингуючих.
    Але Зеленський пояснив, що йому приносять роздруківки..... і там пишуть про якісь суми....Чи на роздруківках були «Славнозвісні Скріни» залишилось невідомим, так як Зеленський поспішав.

Від мене:

Невідомим залишилась позиція стосовно цілей, невпевненою виглядала позиція, постійно діалог зводився до звільнення полонених....

Вийшли ні з чим.....

Можливо будуть зустрічі ще....невідомо чи нас покличуть знову....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    Смотри мент.
    В прямом эфире на всю Украину, да и не только, Главного расследователя страны обвинили в
    1. не профессионализме
    2. коррупции
    3. продажности
    4 глупости
    5 трусости
    6 несамостоятельности\

Для мента в принципе ничего страшного, умылся дерьмом и дальше можно мошну набивать.Таких всегда называли "мусорами"
    Но для любого нормального ЧЕЛОВЕКА это ненормально.
    добавь, что обвинитель с официальной справкой о психическом нездоровье))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    53

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    добавь, что обвинитель с официальной справкой о психическом нездоровье))

http://advocat-cons.info/index.php?newsid=23038

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Олександр Погребиський
    ...
    Далі я напишу про те які, питання задавав я
    ...
    Вийшли ні з чим.....

Можливо будуть зустрічі ще....невідомо чи нас покличуть знову....
    Іншого і не очикували...

Дописів
    2 672

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    [B]Віктор Трегубов:
    ...
    Власне, це й було найважливіший для мене запитанням - як він розглядає реінтеграцію, на що готовий піти і що буде пропонувати Путіну. Але саме на це я відповіді й не отримав.
    ...
    Власне, це і є головна проблема особисто для мене. Я вголос зауважив - нічого особистого, та я не вірю, що квнщик затащить кдбшника.

... Зеленський може вірити в свою зорю. Навіть якщо вважати, що він повністю щирий, мене лякає думка, що така людина, як він, від імені моєї країни буде торгуватися з такою людиною, як Путін.. .

...Саша Погребиський попросив його передати привіт Богдану та вимагати від нього вибачень перед ветеранами. Адже Богдан звинуватив мітингуючих 6 жовтня у тому, що вони збиралися за гроші. А йому - та іншим присутнім там ветеранам - трішки образливо це чути.

- Хлопці, - каже Зеленський своїм характерним тоном, - 99% з вас нормальні люди. Але є ж 1%… Коротше, мені ж теж кладуть на стіл записи. Я ж знаю, хто з ким про що домовлявся і хто кому скільки платив. А привіт Богдану я передам.

Усю бесіду Зеленський намагався будувати діалог на емоційній ноті “мужики, я свій”. Якщо йому й вдалося з кимось встановити якийсь емоційний контакт, то цей фініш, судячи з витягнутих облич поряд, його лихо порвав. Просто так вийшло, що більшість з присутніх там людей точно знала, що ніхто на цьому мітингу за гроші не стояв. І одне з двох - або людина перед нами кидає слабенький понт, невдало вбиваючи між нами клин, або - що, може, й гірше - йому локшину на вуха вішають не тільки голандці, а й власні спецслужби...

Навіть якби я змусив себе повірити в щирість Зеленського, я не потягну змусити себе повірити в його професійність як дипломата. Я не можу на це ставити долю моєї країни. А це означає, що я буду й надалі протестувати - можливо, тепер із більш чітким усвідомленням, що і як відбувається. І в якій ми ситуації.
    ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    Іншого і не очикували...
    Я дуже хотіла, щоб ми помилялися і там дійсно була якась стратегія. Але з кожним днем переконуюся, що там лише надувна лялька ...

Дописів
    12 043

Типово

я надеюсь гринбилы рады, что их зелень признала крым и пролив росийским в погоне за "посадить хоть кого-нибудь".

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Парадокс: гривна укрепляется, а рейтинг "Слуги народа" падает!

По данным внутрепартийных исследований он скотился до 42% c 75%.

Причина столь резкого падения: кадровая политика и не выполнение предвыборных обещаний, например, в части понижения тарифом. Отреагировали более всего бюдженики, как показывают данные исследования. Дальше будет интереснее.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Причина столь резкого падения: кадровая политика и не выполнение предвыборных обещаний, например, в части понижения тарифом. Отреагировали более всего бюдженики, как показывают данные исследования. Дальше будет интереснее.
    А причина не в том ли, что 75 процентов ЗА никогда и не было.
    Было множество ПРОТИВ остальных.
    А теперь картинка пореальнее будет.

Дописів
    12 043

Типово

а уж цены, цены то как укрепляются.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А причина не в том ли, что 75 процентов ЗА никогда и не было.
    Было множество ПРОТИВ остальных.
    А теперь картинка пореальнее будет.
    ты петесекту ставишь в тупик)))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    набегает всякая шваль которую уже раз отсюда гнали....
    Видно, плохо мы гнали Шурега, Глобуса, Смита, Лиса и пр., раз вы продолжаете сюда набегать.
    Оскорблять можно по- разному. Можно сдержанно заметить, что, дескать, сударь, вот вы зовете пообщаться, а место так себе, да и у меня нет особого желания.
    А можно полдня публично кривляться на тему, что ходить к этим клоунам и п*сам - себя не уважать
    А потом обиженно публично сопеть, что не позвали, сволочи. Не уважают. Так странно, друзья. Ну вы же полдня орали, как вы шатали это уважение?
    Чисто Х.ловский подход: на пресс-конференции приглашаются исключительно СВОИ журналисты - те, которые ПРАВИЛЬНО оскорбляют либо вообще поют дифирамбы. И задают они исключительно ПРАВИЛЬНЫЕ вопросы, одобренные лично Х.лом. "Публично кривляющиеся" к телу не допускаются. И кацапское стадо РАДУЕТСЯ этому. Наш клоун в точности копирует Х.ло. И наше зелёное стадо тоже РАДУЕТСЯ этому. В то время, как в ЦИВИЛИЗОВАННЫХ странах на пресс-конференцию пускают РАЗНЫХ журналистов и те задают РАЗНЫЕ вопросы. И потом зебилы еще обижаются, когда их оскорбляют. Радуйтесь, что на улице еще в морды не бьют!
    на пресс- конференцию
    У клоунов посиделки в третьесортной забегаловке на рынке нынче называется ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИЕЙ. И на целых 10 часов! Ну, да, в стране же проблем нет, война закончилась - у президента нет других дел, можно и 10 часов на любование собою потратить.

Р.S. Регистрацию журналистов закрыли всего через три часа после начала: всех СВОИХ зарегистрировали, а чужие обойдутся.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    8 530

Типово

Я вголос зауважив - нічого особистого, та я не вірю, що квнщик затащить кдбшника.
    а хто казав, що затащить? обіцяв розсмішити...

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Парадокс: гривна укрепляется, а рейтинг "Слуги народа" падает!

По данным внутрепартийных исследований он скотился до 42% c 75%.

Шо ж такое?Где эти пельмени в виде богуцко-дубинских?Где эти зе избиратели в конце концов?Кончились,сбежали?Та не ребята,дилдо заготовлен.Почему я с этими тупыми мудаками должен его принимать отдельный вопрос.

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    ...
    Моня на повному серйозі розповідає на типу прес-конфі, що то Порох майдан організовує. Він що, реально дол-б? Вчора тільки з ветеранами-організаторами зустрічався і лишень про 1% продажних казав і наступного дня отакоє. Навіть якщо йому то у вуха вливають його наближені, ну хоч якийсь логічний ланцюжок має у власній макітрі створюватись?
    Пля, стрибає по граблях Хвьодорича, шо дурне.

з коментів:
    что же до самого зеленского я с самого начала был уверен что он искренен. Он просто ебнутый д-б петрушка с завышенной самооценкой на чем и играют его кукловоды в частности коломойша . этот д-б живет в своем дивном мире и всерьез себя считает великим человеком выполняющим великую миссию
    чудово корелюється з постом Бабченка про "я ох-н!".
    Востаннє редагував НатальяЯ: 10.10.2019 о 12:21

Дописів
    2 672

Типово

Парадокс: гривна укрепляется, ...

По данным внутрепартийных исследований он скОтился до 42% c 75%.
    В первом предложении чушь с претензией .
    Во втором доля истины есть (проверочное слово "скот", что ли?)
    Востаннє редагував NWZ: 10.10.2019 о 12:29

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Моня на повному серйозі розповідає на типу прес-конфі, що то Порох майдан організовує. Він що, реально дол-б? Вчора тільки з ветеранами-організаторами зустрічався і лишень про 1% продажних казав і наступного дня отакоє. Навіть якщо йому то у вуха вливають його наближені, ну хоч якийсь логічний ланцюжок має у власній макітрі створюватись?
    Пля, стрибає по граблях Хвьодорича, шо дурне.
    А що інше той богдан може йому у вуха залити?
    Виглядає як ображена дитина на пресухі... Ех, не розуміють журналісти величі "світового лідера та генія дипломатії" ...

Дописів
    35 019

Типово

Краем уха слушаю эту, типа, прессконференцию.
    Это какое-то бугага и позорище.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

по ходу татяна следующая будет
    (с) В.Бойко
    Глобус, обратись к психиатру. Верить ТАКОМУ бреду - это уже крайняя степень шизофрении. Прям так и вижу, как хрупкая Татьяна молотком рушит стены и... КРЫШУ!!!
    или ему надо было удариться в словесный понос, чтобы заглушить танин поток гамна?
    Какой поток говна? Кто дал тебе право оскорблять женщину, урод? Где там было говно? Публичное обвинение в преступлении на основании РЕШЕНИЯ СУДА - это говно? А многократные обвинения Пороха в куче разных преступлений БЕЗ решений суда - это, значит, НЕ говно? Или в твоей рашистской реальности игнорирование ТРЁХ требований суда открыть дело на Портянку - это уже НЕ преступление?
    Суд ТРИЖДЫ выносил решение о том, что ГБР (т.е. Труба) ОБЯЗАНЫ открыть уголовное производство на Портнова. Решение суда ОБЯЗАТЕЛЬНО к выполнению. Труба НЕ ВЫПОЛНИЛ ни одно из трёх решений, что, согласно закону, является ПРЕСТУПЛЕНИЕМ, за которое предусмотрено наказание до 5 лет тюрьмы. Татьяна публично обвинила Трубу в невыполнение решений суда, т.е. в преступлении. Любой НОРМАЛЬНЫЙ человек, ИМЕЮЩИЙ совесть, СОГЛАСИТСЯ с ней и ОСУДИТ Трубу. И только гниды вроде тебя считают Трубу ПРАВЫМ и поливают дерьмом Чорновол. В любой нормальной стране за подобное ты уже мотал бы срок.
    вы порошки тупейшее стадо в стране
    Главное, чтобы не продажные шлюхи, как вы, зебилы.
    обвинитель с официальной справкой о психическом нездоровье))
    Да пошёл ты на хрен! Она принесла РЕШЕНИЯ СУДА!!! Официальные! В суде тоже психически нездоровые сидят? Причём, исключительно тогда, когда рассматривают дело твоего вонючего идола Портянки, ага. А как только рассматривают дела, хоть как-то связанные с Порохом, то они сразу становятся ЗДОРОВЫМИ! Как же я тебя, кацапа, ненавижу!
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    я тут уже отписался почти от всех тем в Общих. Осталась эта и еще парочка. Вот уже задумался отписаться и от этой....
    Интересно, сколько еще лет это Гэ будет врать о своих мнимых отписках? Хуже бабы, мля.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 198 з 1031 ПершаПерша ... 98148188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208248298698 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті