Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2792 з 3000 ПершаПерша ... 179222922692274227822783278427852786278727882789279027912792279327942795279627972798279928002801280228422892 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 55 821 по 55 840.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Климентина
    Guest

Типово

Цитата Допис від Псевдо Переглянути допис
    Я про порошка.
    Помню как в 2014 обсуждали его кандидатуру: миллиардер, крепкий хозяйственник, олигарх, сам разбогател и другим даст
    боюсь, вы его точно с кем-то путаете

Дописів
    566

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Я уже ранее приводил слова покойного Мераба Мамардашвили, что если народ выберет в президенты Гамсахурдия, то он перестанет уважать свой народ. Так и случилось. Зато сейчас, через 25 лет после смерти грузины поставили ему памятник - таки оказался прав.
    Соболезную, вы тоже пополнили когорту тех, кому не повезло с народом.
    Видимо, вы крепко нагрешили в прошлой жизни, раз родились в Украине.

А кроме того, всему виной ваша интертность. Еще в 90-х уехали бы себе в другую страну на ПМЖ и горя бы не знали.

Дописів
    566

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    боюсь, вы его точно с кем-то путаете
    нет это вы путаете.
    В 2013 состояние порошка составляло 1.6 млрд $

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Я про порошка.
    Помню как в 2014 обсуждали его кандидатуру: миллиардер, крепкий хозяйственник, олигарх, сам разбогател и другим даст
    Что кому надо было - в 2014 году под угрозой было само существование государства, не до того было, чтобы давать разбогатеть. А насчет разбогатеть решается проще - всем равные стартовые условия.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    1 018

Типово

Я про порошка.
    Ходит мнение, что больше всего учли его обещания, что он брусчатку потом за свои деньги отремонтирует. Так сказать "потужньій сигнал" отправил.
    П.Порошенко не в первой волне зашёл. Первыми - Яценюк, Турчинов, Кличко.
    Востаннє редагував 1656dnipro: 01.09.2019 о 11:41
    E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.

Климентина
    Guest

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис

ЗЫ.. и если че , Богдан да, некрасивый персонаж во всей этой зелёной истории , но посмотрим .
    метаморфозы чрезвычайны.

я помню прессконференции по делу Корбана, и пересмотрела некоторые снова: почему он сейчас так ведёт себя? нарочито фиглярничает и хамит.
    создаёт привлекательный фон другому персонажу?

Климентина
    Guest

Типово

откуда у Обозревателя дровишки? это Форбс?

раз пошла такая пьянка, может притараните инфографику, как Барыга богател за последние годы, и в особенности, как он поднялся на войне с Раисей?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Соболезную, вы тоже пополнили когорту тех, кому не повезло с народом.
    Видимо, вы крепко нагрешили в прошлой жизни, раз родились в Украине.
    Вы, вероятно, не читали классиков марксизма - есть массы, пролетариат, а пролетариат отечества не имеет и интернационален. Народу это с невероятной силой ежедневно вдалбливали на протяжении 70 с лишним лет и выдирали тех, кто не соглашался с этим. И народ одобрял расстрелы, высылки, заключение в концлагеря, то есть превратился в ту самую инертную массу. И я должен этому радоваться и уважать эту массу?

А кроме того, всему виной ваша интертность. Еще в 90-х уехали бы себе в другую страну на ПМЖ и горя бы не знали.
    С чего бы вдруг? У меня нет запасного отечества.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 014

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Якщо б було так, я б перша підтримувала Вована, бо обіцяв. І чекала би оті калачі з неба. Дуже вигідна позиція- дитина, яка не несе відповідальності нізащо, але завжди чекає що їй дадуть, організують, зроблять. А якщо ні, можна падати на підлогу і істерити.
    Тобто, ви не така. Ви правильна.

Я не знаю, де ви їхали зі сходу на захід і зустрічали таких людей. Навколо себе я бачу тих, хто готовий працювати, отримувати білу зарплату, платити податки ( як без цього), але щоб ця робота: а) взагалі була; б) бажано, щоб відповідала кваліфікації; в) щоб зароблених коштів вистачало не тільки на міський транспорт і частину ком.послуг, а й на нормальне життя.

І українці, які хочуть "ВСЕ І ВІДРАЗУ" існують переважно в уяві посадовців, які неспроможні виконувати свої обов'язки, але замість визнати це, охоче філософствують з приводу незадовільного народу, неспроможного оцінити їх титанічні зусилля. А ще - який збіг! - на просторах російської пропаганди, віддавна переповненої історіями про лінивих і хитрих хохлів.

Дописів
    1 018

Типово

E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.

Дописів
    25 866

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Якщо б було так, я б перша підтримувала Вована, бо обіцяв. І чекала би оті калачі з неба. Дуже вигідна позиція- дитина, яка не несе відповідальності нізащо, але завжди чекає що їй дадуть, організують, зроблять. А якщо ні, можна падати на підлогу і істерити.
    это вы сейчас про 8%-х? тех которые "активные будут решать, а остальные молча выполнять"? ну не захотели выполнять, а без них и сдулся шарик надутый псевдо-патриотический

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    обидно,да?
    Почему обидно?Я не лох.В отличие от.И не зачем кривляться с умным видом - ребята,вы посмешища.

Дописів
    566

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Вы, вероятно, не читали классиков марксизма - есть массы, пролетариат, а пролетариат отечества не имеет и интернационален. Народу это с невероятной силой ежедневно вдалбливали на протяжении 70 с лишним лет и выдирали тех, кто не соглашался с этим. И народ одобрял расстрелы, высылки, заключение в концлагеря, то есть превратился в ту самую инертную массу. И я должен этому радоваться и уважать эту массу?

С чего бы вдруг? У меня нет запасного отечества.
    Тогда страдайте

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    это вы сейчас про 8%-х? тех которые "активные будут решать, а остальные молча выполнять"? ну не захотели выполнять, а без них и сдулся шарик надутый псевдо-патриотический
    Ми завжди там, де й були, в своїй національній Україні. Ти краще подумай де ти будеш, бо ти наступний, як поплічник кацапів.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Тобто, ви не така. Ви правильна.

Я не знаю, де ви їхали зі сходу на захід і зустрічали таких людей. Навколо себе я бачу тих, хто готовий працювати, отримувати білу зарплату, платити податки ( як без цього), але щоб ця робота: а) взагалі була; б) бажано, щоб відповідала кваліфікації; в) щоб зароблених коштів вистачало не тільки на міський транспорт і частину ком.послуг, а й на нормальне життя.

І українці, які хочуть "ВСЕ І ВІДРАЗУ" існують переважно в уяві посадовців, які неспроможні виконувати свої обов'язки, але замість визнати це, охоче філософствують з приводу незадовільного народу, неспроможного оцінити їх титанічні зусилля. А ще - який збіг! - на просторах російської пропаганди, віддавна переповненої історіями про лінивих і хитрих хохлів.
    Вона просто прозорливіша, бо відчуває, як будуть розвиватися події у найближчому майбутньому.
    Знову комплекс меншовартості совка, таке самому собі нагадування про хохла, ти недолугий, ти нічого не зможеш вдіяти, ти вже не зміг витерпіти і капітулював заздалегідь із своїх Зе.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    7 525

Типово

Ну что ж.
    Народ Украины даже не порождает достойные кандидатуры на пост президента. Не говоря уже о том, чтобы выбрать идеального.

Так что терпите.
    Может лет через 100 народ поменяется в лучшую сторону, но это неточно.
    вообще-то Порошенко и был идеальным, просто поймут это через 100 лет.

а та хрень что ему приписывают - просто бред.

что он приобрел за президентство?

Только терял - липецкую фабрику и т.д.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Тогда страдайте
    Cпасибо на добром слове.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    А какая идея у оставшихся 24 ? .
    А речь идет о народе или Президенте, лидере его? Типа за собой ведет пример показывает ....

Хотя да - насебя посмотри\шосамыйумный - наше фсе зеленое ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    566

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    вообще-то Порошенко и был идеальным, просто поймут это через 100 лет.
    Может быть в ретроспективе лет через 100 порошка назовут идеальным с точки зрения нравов и обычаев 2119 года.

Некоторые сейчас считают Хмельницкого национальным героем, хотя при нем Украина присягнула русскому царю и поклялась в вечной верности.

Дописів
    46 288

Типово

Как же господин Псевдо старательно все разговоры о зеленом переводит на авотвашпорошенко и далее рыдания про нищую голодающую Украину... ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Сторінка 2792 з 3000 ПершаПерша ... 179222922692274227822783278427852786278727882789279027912792279327942795279627972798279928002801280228422892 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті