| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет это вы путаете.
В 2013 состояние порошка составляло 1.6 млрд $
Востаннє редагував 1656dnipro: 01.09.2019 о 11:41
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Вы, вероятно, не читали классиков марксизма - есть массы, пролетариат, а пролетариат отечества не имеет и интернационален. Народу это с невероятной силой ежедневно вдалбливали на протяжении 70 с лишним лет и выдирали тех, кто не соглашался с этим. И народ одобрял расстрелы, высылки, заключение в концлагеря, то есть превратился в ту самую инертную массу. И я должен этому радоваться и уважать эту массу?
С чего бы вдруг? У меня нет запасного отечества.А кроме того, всему виной ваша интертность. Еще в 90-х уехали бы себе в другую страну на ПМЖ и горя бы не знали.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Тобто, ви не така. Ви правильна.
Я не знаю, де ви їхали зі сходу на захід і зустрічали таких людей. Навколо себе я бачу тих, хто готовий працювати, отримувати білу зарплату, платити податки ( як без цього), але щоб ця робота: а) взагалі була; б) бажано, щоб відповідала кваліфікації; в) щоб зароблених коштів вистачало не тільки на міський транспорт і частину ком.послуг, а й на нормальне життя.
І українці, які хочуть "ВСЕ І ВІДРАЗУ" існують переважно в уяві посадовців, які неспроможні виконувати свої обов'язки, але замість визнати це, охоче філософствують з приводу незадовільного народу, неспроможного оцінити їх титанічні зусилля. А ще - який збіг! - на просторах російської пропаганди, віддавна переповненої історіями про лінивих і хитрих хохлів.
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Как же господин Псевдо старательно все разговоры о зеленом переводит на авотвашпорошенко и далее рыдания про нищую голодающую Украину... ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks